2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canım maşallah yavruşada. Taklalar atıyo ama annesine hissettirmiyo bile bak sen :)) darısı başımıza

İnşallah canım Allah yardımcın olsun

7.haftanın içindesin canım dra gidersen görürsün inşallah. Sağlıklı hamilelik geçirir kucağına alırsın inşallah.

7.haftanın içindesin canım dra gidersen görürsün inşallah. Sağlıklı hamilelik geçirir kucağına alırsın inşallah.
inşallah canım çok teşekkür ederimm inşallah sağlıklı oldugunu duyarımm kalp atışınıı baya heycanlıyım ve hala inanamıyorumm değeri düşük sanmıştım ama iyi diyolarr

Dr. çok hareketli olduğunu söylüyor ama ben daha hismetmiyorum... doğrusu herkes şaşıyor hissetmeme ama vallahi bişey hissetmiyorum...
bende kızımda 6 aya kadar nerdeyse hiçbişey hissetmemiştim herkes bana şaşırıyordu :) ilk gebelikte olabiliyormus meğer 2. hamilelikte daha erken hissediliyormuş canum

maşallah iyi dayanmışsınız test yapmadan kendimden utandım daha regl tarihim gelmeden testlere sarılıyorum keşke sen gibi olabilsem dicem ama bende ilk çocukta adetimi 1 hafta 10 gün geçtikten sonra test yapmıştım gecikmem mevsim değişikliğinden sanmıştım birde şimdi gel gör beni :)

Yaa cnm bende aynıydım 2 gün geçiksem sabah akşam test yapıyodum fakat temmuzda beklerken olucam diye 3 günüm geçti o sıra yoktur havadandır diye bişey yapmadım haftasonuda tatile gittim yanıma birde geçiktitici aldım ki olucagımı anladıgım zaman içerim diye neyse tatil bitti bende tık yok iş başı yaptım p.tesi heralde demir için aldıgım ilaç enegelledi dedim salı günü bi arkadaşla konustum engellemz al bi test dedi aldım yaptım teste idrarı döker dökmez hemen iki çizgi birden çıktı ben şok daha sonra akşam gittik kan değeri 35593 çıktı

ama şimdi cumartesini iple çekiyorummm bian önce dr gitsemde sağlıklı haberini alsam kalp atışını duysam diye çünki tatilde bilmeden o kadar yüzdüm hareketler yaptımm birde başım ağrımışştı 2 tane ilaç içtimm bu iki durum beni korkutuyo açıkcasııı

inşallah canım çok teşekkür ederimm inşallah sağlıklı oldugunu duyarımm kalp atışınıı baya heycanlıyım ve hala inanamıyorumm değeri düşük sanmıştım ama iyi diyolarr

Maşallah çok iyi canım hiç korkma dr dönüşü mutluluğunu bizlerle paylaşırsan sevinirim :)

Gebeliği öğrenmeden öncesine kadar yapılan hiç bişey bebişe zarar değil canım korkma. Zaten o sıralarda henüz tüplerimde olması lazım sen kaçıp gezmekle, yüzmekle uğrasırken o döllenmekle uğrasıyormuş senden habersiz :)))

ayyyy tabikide paylaşıcamm yazıcam inşallah çok teşekkür ederimm valla içimi rahatlattınn allah senden razı olsunnn cnm benimm

aa iyi vallahi kendimi yiyordum bende mi anormallik diye... Neyse sabretmek lazım sağlıklı olsunda herşeyin sırası var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…