Amin canım maşallah yavruşada. Taklalar atıyo ama annesine hissettirmiyo bile bak sen :)) darısı başımızabüyüdü vallahi göbek değiliğim şuan dümdüz :) evet canım USG de görüyorum aynı dakika içinde yüz üstü sırt üstü dönüşüne şait oldum :) cok heyecanlı tabi bunlara şaitlik etmek... allah isteyen herkese nasip etsin canım...
gayet iyi canım maşallah, ben 52 ile öğrenmiştimAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah canım Allah yardımcın olsunKizlar kan pihtilasmasinin yani sira bagisiklik sistemimle alakali sikinti vardi vucudum bebegi yabanci madde gorup atiyordu. Ankaraya hrs kadin dogum hastanesine gittim. Intralipid serum taktilar 250ml. Ayrica esimden kan aldilar ve onu islemden gecirip asi seklinde bana enjekte ettiler. Hic duydunuz mu faydasi olur mu acaba.
Kan degerim sali gunu 34 du. Cumartesi yine baktircam cok erken ogrendim kan sulandirici igne coraspirin ve imom diye bi vitamin aliyorum. Insallah budefa bebisim benimle kalir.
merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim 25 haziran da son adetimi gördüm temmuz da adet görmedim dün de bi test alıp yaptım ve hemen çif çizgi çıktı akşamda eşime söyledim hemen özel bi hastaneye götürdü kan testi yaptılar bhcg 35593 cıktı sizce ne kadarlık hamileyimdir inşallah bir sorun çıkmazz
inşallah canım çok teşekkür ederimm7.haftanın içindesin canım dra gidersen görürsün inşallah. Sağlıklı hamilelik geçirir kucağına alırsın inşallah.
bende kızımda 6 aya kadar nerdeyse hiçbişey hissetmemiştim herkes bana şaşırıyordu :) ilk gebelikte olabiliyormus meğer 2. hamilelikte daha erken hissediliyormuş canumDr. çok hareketli olduğunu söylüyor ama ben daha hismetmiyorum... doğrusu herkes şaşıyor hissetmeme ama vallahi bişey hissetmiyorum...
maşallah iyi dayanmışsınız test yapmadan kendimden utandım daha regl tarihim gelmeden testlere sarılıyorum keşke sen gibi olabilsem dicem ama bende ilk çocukta adetimi 1 hafta 10 gün geçtikten sonra test yapmıştım gecikmem mevsim değişikliğinden sanmıştım birde şimdi gel gör beni :)merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim 25 haziran da son adetimi gördüm temmuz da adet görmedim dün de bi test alıp yaptım ve hemen çif çizgi çıktı akşamda eşime söyledim hemen özel bi hastaneye götürdü kan testi yaptılar bhcg 35593 cıktı sizce ne kadarlık hamileyimdir inşallah bir sorun çıkmazz
Yaa cnm bende aynıydım 2 gün geçiksem sabah akşam test yapıyodum fakat temmuzda beklerken olucam diye 3 günüm geçti o sıra yoktur havadandır diye bişey yapmadım haftasonuda tatile gittim yanıma birde geçiktitici aldım ki olucagımı anladıgım zaman içerim diye neyse tatil bitti bende tık yok iş başı yaptım p.tesi heralde demir için aldıgım ilaç enegelledi dedim salı günü bi arkadaşla konustum engellemz al bi test dedi aldım yaptım teste idrarı döker dökmez hemen iki çizgi birden çıktı ben şokbende kızımda 6 aya kadar nerdeyse hiçbişey hissetmemiştim herkes bana şaşırıyordu :) ilk gebelikte olabiliyormus meğer 2. hamilelikte daha erken hissediliyormuş canum
maşallah iyi dayanmışsınız test yapmadan kendimden utandım daha regl tarihim gelmeden testlere sarılıyorum keşke sen gibi olabilsem dicem ama bende ilk çocukta adetimi 1 hafta 10 gün geçtikten sonra test yapmıştım gecikmem mevsim değişikliğinden sanmıştım birde şimdi gel gör beni :)
ama şimdi cumartesini iple çekiyorummm bian önce dr gitsemde sağlıklı haberini alsam kalp atışını duysam diye çünki tatilde bilmeden o kadar yüzdüm hareketler yaptımm birde başım ağrımışştı 2 tane ilaç içtimm bu iki durum beni korkutuyo açıkcasıııbende kızımda 6 aya kadar nerdeyse hiçbişey hissetmemiştim herkes bana şaşırıyordu :) ilk gebelikte olabiliyormus meğer 2. hamilelikte daha erken hissediliyormuş canum
maşallah iyi dayanmışsınız test yapmadan kendimden utandım daha regl tarihim gelmeden testlere sarılıyorum keşke sen gibi olabilsem dicem ama bende ilk çocukta adetimi 1 hafta 10 gün geçtikten sonra test yapmıştım gecikmem mevsim değişikliğinden sanmıştım birde şimdi gel gör beni :)
inşallah canım çok teşekkür ederimminşallah sağlıklı oldugunu duyarımm kalp atışınıı baya heycanlıyım ve hala inanamıyorumm değeri düşük sanmıştım ama iyi diyolarr
Gebeliği öğrenmeden öncesine kadar yapılan hiç bişey bebişe zarar değil canım korkma. Zaten o sıralarda henüz tüplerimde olması lazım sen kaçıp gezmekle, yüzmekle uğrasırken o döllenmekle uğrasıyormuş senden habersiz :)))ama şimdi cumartesini iple çekiyorummm bian önce dr gitsemde sağlıklı haberini alsam kalp atışını duysam diye çünki tatilde bilmeden o kadar yüzdüm hareketler yaptımm birde başım ağrımışştı 2 tane ilaç içtimm bu iki durum beni korkutuyo açıkcasııı
ayyyy tabikide paylaşıcamm yazıcam inşallah çok teşekkür ederimm valla içimi rahatlattınn allah senden razı olsunnn cnm benimmGebeliği öğrenmeden öncesine kadar yapılan hiç bişey bebişe zarar değil canım korkma. Zaten o sıralarda henüz tüplerimde olması lazım sen kaçıp gezmekle, yüzmekle uğrasırken o döllenmekle uğrasıyormuş senden habersiz :)))
bende kızımda 6 aya kadar nerdeyse hiçbişey hissetmemiştim herkes bana şaşırıyordu :) ilk gebelikte olabiliyormus meğer 2. hamilelikte daha erken hissediliyormuş canum
belli belirsiz bi çizgi var sankii yani bana öyle geldiiKızlar merhaba test yaptım da bakar mısınız? Yorum yaparsanız sevinirim. Eki Görüntüle 2032036
Silik çizgi de pozitif sonuçtur. Hayırlı olsun eğer sizin testinizse.Kızlar merhaba test yaptım da bakar mısınız? Yorum yaparsanız sevinirim. Eki Görüntüle 2032036
inşallhh canım ya ....inşallhhhSilik çizgi de pozitif sonuçtur. Hayırlı olsun eğer sizin testinizse.
Rabbim bidaha yasatmasin ins canim 9 ay sonra kycaginda olsun ins saglikla sihatle
İnşallah canım Allah yardımcın olsun
Kızlar merhaba test yaptım da bakar mısınız? Yorum yaparsanız sevinirim. Eki Görüntüle 2032036
günaydınn canımgünaydın kızlarrrrrr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?