2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlı cumalar arkadaşlar ben güne adetle uyandım ve felaket bir ağrım var bunla yüzleşmek çok zor

Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki ama eminim sende birgün bu günleri geride bırakıp muradına kavuşacaksın... Allah en hayırlısını nasip etsin en güzel zamanda... umudunu kırma...

Hayırlı cumalar arkadaşlar ben güne adetle uyandım ve felaket bir ağrım var bunla yüzleşmek çok zor
İğne sonrası regl çok ağrılık oluyo malesef. Üzülme desem boşa. Ama vakti zamanı oldgnu varsayarsak o zamana bir adım daha yaklastın demektir bu canım inşallah hayırlısı olur bu ay da iğne olacak mı

Aynen öyle canım. Çok fena ağrı var oglum da durmuyor bi dünya isim var hava sıcak imdat diye bağırasım var. Bilmiyorum ki geçen ay iki yumurtayı duyunca bu ay da olmazsa daha da olmaz bir daha denemem diyordum ama şu an çok farklı duygular içindeyim. Bir aklım biraz zaman ver diyor diğer aklım zaten kaç aydır ilaç kullanmıyorum martta en son kullanmıştım film sonrası zaman da geçiyor erteleme devam et zaten ilaç iğne olmasa da olacak mi bitecek mi diye düşünüyor sun bu fikir kafandan silinmeyecek olana kadar diyor of bilmiyorum yaa kafama deli sorular sence ne yapmam lazım herkesin fikrine ihtiyacım var sağlıklı düşünemiyorum sanırım

Bi yandan çocuk adet sancın sıcaklar konusunda imdat çığlığnda haklısın. Ayaklarını ellerini soğuk suya tut sürekli kuzum. Ayrıca 2 yumurtaya rağmen olmazsa daha da olmaz deme benim 5 yumurtam oluyodu yinede olmuyodu. Bu işin nasip işi oldğnu sen benden daha iyi biliyorsun umutsuzluğa kapılmak yok. Bu ay iğne kullanmasan bile etkisi yine devam edecek. Eğer kullanırsan klomen kullanmayı düşünmez misin? Sen genelde çatlatma iğnesi oluyorsun

canım bende korka korka adeti bekliyorum. iğneden sonra adet sancılımı oluyormuş ben bilmiyorum. allah sana şifa versin neresi ağrırsa canın orası. işi bırak olduğu kadar oğluşa söyle ben hasta oldum annem biraz dinlenelim mi de benim oğlan bana kıyamaz hemen tamam annecim der. arada yanıma gelir anne iyimisin der kıyamam ben ona iyiki rabbim onları bize nasip etmiş, inşallah yeniden nasip eder inşallah. canım yaş gidiyor ben üstüne düş derim ben eskiye dönebilsem çok farklı olurdu ben nasıl olsa kendiliğinden hamile kaldım oğluma deyip çok salladım ahh ahhh bu sefer yaş gitti

Allah razi olsun canım. Desteğin için. Sadece iğne kullanmadım ya her defasında klomen de verdi bazen günde iki bazen tek kullandım sadece farklı olarak. Ara vermeyeyim de mi haklisin zaman geçiyor

Allah razi olsun canım. Normalde de pek sakin geçmez benim adet dönemi ama iğne olunca daha bir sancılı geçiyor. Benim oğlan çok duygusal biraz hastayım desem dünyası kararıyor sanırım bana birşey olacak zannediyor o zamanlar daha huzursuz çünkü. Anlayabilecek yaşta 4 oldu artık ama yine de ters etki yapıyor. Bende ilaç iğne ye niye yıl başında başlamadım diye pişmanım. Yıl başında korunmadan başladık ekimde ilk ilaç iğne tedaviye gittim. Olur belki dedim bekledim olmadı nasip. Zaman benim de oğlumun da aleyhine işliyor evet ben en fazla üç yaş olsun arasında isterdim şimdi en az 5 olacak. Oglum yalnız büyüdü diye kötü hissediyorum kendimi biliyorum nasip ama sanki ben engel olmuşum ben onu yalnızlığa mahkum etmişim gibi. Rabbim biliyor içimi. İnsalah nasip eder. Kendim çocuk zevkine varmaktan ziyade oglum yalnız büyümesin diye tek derdim. Hayırlısıyla nasip olur inşallah. Ara vermemek en iyisi haklisin sağ ol canım çok sağ ol Rabbim sana da nasip eder inşallah. Ümitsiz olma şu an o süreçte sin vücuduna olmayacak algısı verme. İnşallah nasip olur diye dua et. Benim de duam seninle

Eşim aşılama mi düşünsek dedi ona da bir aklım gidiyor ama bilmiyorum yaa

Allah razi olsun canım. Desteğin için. Sadece iğne kullanmadım ya her defasında klomen de verdi bazen günde iki bazen tek kullandım sadece farklı olarak. Ara vermeyeyim de mi haklisin zaman geçiyor

Ara vermek sana iyi gelecekse ver ve zaman gecıyorsada 1 ay 1 yıl olarak geçmiyo sonuçta. Kendıne ıyı geleni yap kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…