Yüz yüze konuşmadık daha eşimle araya bayram tatili falan da giriyor ona göre işleyecek süreç sanırım ikimiz ayrı memleketiyiz nereye nasıl gideceğimiz belli değil bakalım.Ben sürdürüyor diye biliyorum canım yani sonraki aya azda olsa etkisi oluyo sonuçta. Gidecek miisn peki?
Yüz yüze konuşmadık daha eşimle araya bayram tatili falan da giriyor ona göre işleyecek süreç sanırım ikimiz ayrı memleketiyiz nereye nasıl gideceğimiz belli değil bakalım.
Sağ ol canım. Bugün oglum parkta düştü acile gittik tomografi falan çektirdik şükür birşey çıkmadı. Ömrüm den ömür eksildi Rabbim onu bana bagislasin inşallahKarısmıs yani iyice. Yaşayıp göreceksin yani hayırlısı olsun
Sağ ol canım. Bugün oglum parkta düştü acile gittik tomografi falan çektirdik şükür birşey çıkmadı. Ömrüm den ömür eksildi Rabbim onu bana bagislasin inşallah
Bana 3 dr korun 3 ay dedi.kendi drum izindeydi o donmde kendi druma aglayarak gittim gecen gun bana ne agliyorsun 20 gun sonra bidaha cocuk yaparz sakin korunma dedi.ben midemden endoskopi cektrcem tedavisini bekliycem sonra birakicamcunku hamilelikte mahvetti midem beni ülser varmis.o arada pihtilasma testlerimde cikar.bence korunmaGünaydın kızlar. bugün 2. adetimi oldum kürtajdan sonra bu ay da mı korunsam korunmasam mı hiç bilemedim aklımda deli sorular
Yaaaa çok çok geçmiş olsun iyi mi şimdi nasıl? Rabbim korusun beterındenSağ ol canım. Bugün oglum parkta düştü acile gittik tomografi falan çektirdik şükür birşey çıkmadı. Ömrüm den ömür eksildi Rabbim onu bana bagislasin inşallah
20 haziran da kürtaj oldum ben şu vurulan iğneden vuruldum. 3ay korun dedi dr fakat diyette olduğum için sirkeli su. yeşil cay ,beyaz çay, limon maydanoz içiyorum tahminen günde 2,5litre de su içiyorum ilacın etkisi gitmiştir diye düşünüyorum yani bilemedim ki yaa ne yapsam hiç bilemedimBana 3 dr korun 3 ay dedi.kendi drum izindeydi o donmde kendi druma aglayarak gittim gecen gun bana ne agliyorsun 20 gun sonra bidaha cocuk yaparz sakin korunma dedi.ben midemden endoskopi cektrcem tedavisini bekliycem sonra birakicamcunku hamilelikte mahvetti midem beni ülser varmis.o arada pihtilasma testlerimde cikar.bence korunma
O igneyi hangi durumlarda yapiyorlar dis gebelik risklerindemi sadece.bana suni sanci ve sonrasinda rahimimi toparlayan bisuru igne yapildi ama bildigim ilaclar onlar.sorma geregi hissetmedim yapilsa derlerdi heralde dimi20 haziran da kürtaj oldum ben şu vurulan iğneden vuruldum. 3ay korun dedi dr fakat diyette olduğum için sirkeli su. yeşil cay ,beyaz çay, limon maydanoz içiyorum tahminen günde 2,5litre de su içiyorum ilacın etkisi gitmiştir diye düşünüyorum yani bilemedim ki yaa ne yapsam hiç bilemedim
dış gebelikten yapılıyor. dr bunu mutlaka söyler . bu iğnenin etkisi geçmeden tekrarlanan gebelikler mutlaka düşükle sonuçlanıyor maalesefO igneyi hangi durumlarda yapiyorlar dis gebelik risklerindemi sadece.bana suni sanci ve sonrasinda rahimimi toparlayan bisuru igne yapildi ama bildigim ilaclar onlar.sorma geregi hissetmedim yapilsa derlerdi heralde dimi
Ozaman bence bekle canim.bazi kana karisan ilaclar sivi alimiyla flaan deil ilacin iceriginn ömruyle tukeniyor vucutta.riske atma bencedış gebelikten yapılıyor. dr bunu mutlaka söyler . bu iğnenin etkisi geçmeden tekrarlanan gebelikler mutlaka düşükle sonuçlanıyor maalesef
neyse 1 ay daha beklerim az var :)Ozaman bence bekle canim.bazi kana karisan ilaclar sivi alimiyla flaan deil ilacin iceriginn ömruyle tukeniyor vucutta.riske atma bence
Aynen gec olsunda guc olmasin.buluota keybetmek daha zormusneyse 1 ay daha beklerim az var :)
Ben dış gebelikte o iğneden vurmuşlardı ilk adetimi olmadan hamile kalmıştım acaba ondan mı kalbi durdu bilmiyorum dr birşey olmaz o çoktsn geçti gitti demişti üstüne basarak ama bilmiyorum 2 ay sonraki sonuç ne çıkacak acaba pıhtılaşma var mı yok mu o zaman belli olacak. Hepimizin iş karısık valladış gebelikten yapılıyor. dr bunu mutlaka söyler . bu iğnenin etkisi geçmeden tekrarlanan gebelikler mutlaka düşükle sonuçlanıyor maalesef
Allah esirgesin canim cok gecmis olsun. Iyi ki biseyi yok cok opuyorum onuu :*
Sağ olun canlar. Çok şükür iyi gece aklımız onda kaldı ama şükür iyi. 2 saniye göz hizası ndan ayrıldı düştü ya çok korktuk. Ama iyi şükür. Allah korusun sağ olunYaaaa çok çok geçmiş olsun iyi mi şimdi nasıl? Rabbim korusun beterınden
Slm kizlar bende o felaketi atlatali 1 hafta oldu ancak bugun toparlanmaya basladigimi hissedyrm.cok zorlu bi geceydi bebeklerin biri 8 dieri 10 saat sonra anca geldi auni sanciyla.kananam durmadi 3 kezde icimi temizledi dr ve malesef uyusmadim tum acisinida cektim.tam bi facia gibiydi kanim 8 di o gece suam dahada dusmustur.ilk dusugum ama gemetik ve pihtilasma testlerini yaptrmaya karar verdim.bursada 2 3 aya sonuc anca cikiyormus.eskisehir universitesi 15 gune cikiyor hemen gel yapalim beklemene gerek yok dedi oraya gidicem.dr um da korunma vermedi teste bile gerek yok denemeye devam diyor ama ben ayni aciyi yasamak istemiyrm haftaya gidip testlerimi yaptrcam. O arada korunmasakta 15 gune sonuclar cikacagi icin dr sikinti olmaz dedi.psikolojim cok bozuk hemen yerine gelsinler istyrm illa ikiz takntim oldu olmayacagini bile bile
Malesef canim saolasin.tam sabrimin sonunda rabbim mukafatini verdi derken meger asil sinav oymus.cok zor 1 hafta agladim sizladim gozlerimin sisi 2 gundur indi.ama malesef elden hic bisey gelmiyor hayirlisi demekten baskaahh canim ya(( takvimini gormeyince dedim acaba mi.. cok uzuldum gercekten, Rabbim sabir versin acinizi dindirsin insAllah. cok uzgunum suan gercekten
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallahSağ ol canım. Bugün oglum parkta düştü acile gittik tomografi falan çektirdik şükür birşey çıkmadı. Ömrüm den ömür eksildi Rabbim onu bana bagislasin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?