Saolasim canim insallah.cok istemeyede korkuyrm istedikce sinaniyrm ama insan kendinede engel olamiyor :/Babies16 canım çok geçmiş olsun Allah tekrar nasip eder inşallah hepimize
Bende 17.addtimden sonra kalmistim.onlarida kaybettim.sil bastan yine sifira dondukÖyle canım bende 1 yıldır bekliyorum yok yok olmuyor bazen heralde çok ağlayarak gğnah da işliyorum ama hepimiz aynıyız düşünsene herkesin aslında sahip olabileceği normal süreçte olabilen bir şeyi istiyoruz neyse Rabbim inşallah bu ay son diyecek
Bende 17.addtimden sonra kalmistim.onlarida kaybettim.sil bastan yine sifira donduk
aynen yaa çok karışık. pıhtılaşma testini nezaman ve nerde yaptırıyorsun bn hiç yaptırmadımBen dış gebelikte o iğneden vurmuşlardı ilk adetimi olmadan hamile kalmıştım acaba ondan mı kalbi durdu bilmiyorum dr birşey olmaz o çoktsn geçti gitti demişti üstüne basarak ama bilmiyorum 2 ay sonraki sonuç ne çıkacak acaba pıhtılaşma var mı yok mu o zaman belli olacak. Hepimizin iş karısık valla
Amin canım Allah razi olsun sağ ol insalahGeçmiş olsun canım allah beterinden korusun rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah
Kürtajdan sonra dr kağıda yazdı verdi. Dekana gittik orda iki tüp kan aldılar sonuç 2 ay sonra işte bakalım. Belirli şart bir günü yokmuşaynen yaa çok karışık. pıhtılaşma testini nezaman ve nerde yaptırıyorsun bn hiç yaptırmadım
Canım iyimisin toparlandın mı cok uzuldum yazdım ama cevap yazamamistın seni burda gorunce biraz toparlandın heralde allahım sana sağlıklı yavrunu en kısa zamanda nasio etsin canım dualarım seninleAynen gec olsunda guc olmasin.buluota keybetmek daha zormus
Amin canim burda isteyen herkesede tez zamanda yavrularına kavussun insallah dogum sonrası yasadıklarınıda paylasirsın allahım senin ve yavrunun yanında olsun hepimizinde yanında olsun ayrıcaZaman hızlı geçti ve biz 34 . Haftadayiz artık şafak o kadar azaldiki anne adaylığından annelige geçiş , karmakarışık duygular endiselerim , doğum korkuları , bebeğimin özlemi hepsi karışmış durumda dualarım Allah'ıma sagsalim kucağımda görmeyi nasip etsin , tüm anne adaylarına da..
Arkadaslar esimden once sizinle paylasmak istedim adetim 2 gun gecti sabah test yaptim ikinci cizgiyi gordum cok farkli duygular icindeyim hafta ici kan testi yaptirip esime surpriz yapicam hos habire adet oldunmu diye sorup duruyo daha kac gun saklayabilirim bilmiyorum rabbim saglik sihhatle kucagima almayi nasip ederinsallah
Sagol canim rabbim butun isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin insallah oyle acaibim ki walla esim durup durup neyin var diyoNe güzel ya canım tebrik ederim. Benimde hep hayalim inşallah gerçekleşir bu ay
Tabiki paylaşırım özellikle ilk defa anne olacaklara bu yazılar çok yol gösteriyor benimde ilk bebegm hiçbirşey bilmemek , ne yaşayacağını bilmemek biraz daha korkutuyor ama bazende diyorum Allah onu kucucukken bu hale getirdi karnında elbet dogumunada doğal bir süreç verecek ve kurtulcaksin , vücudumuz sonuçta onun vitaminlerinden tütün hastalığına kadar herşeyi düşünüyor Allah öyle kararlamiski resmen minik bir mucize .. isteyen dileyen burdaki bütün kardeşlerime de tez zamanda nasip etsin . Hamile anneciklerimizde hepimizde kolayca alalım kucagimiza . Bir dua öğrendim kızlar buarada inancı olanlar doğum zamanı geldiğinde bunu okusunlar çok kolaylık sagliyomus " Rabbiyesir vela tuasir rabbi temmim bil hayr " anlamı Allah'ım zorlastirma kolaylaştır ve hayırla sonuçlandir .. ben ezberledim kısa zaten sizde ezberleyip doğum anında okuyabilirsiniz . Öpüyorum kizceleeeerAmin canim burda isteyen herkesede tez zamanda yavrularına kavussun insallah dogum sonrası yasadıklarınıda paylasirsın allahım senin ve yavrunun yanında olsun hepimizinde yanında olsun ayrıca
Evet canim ilk gunler cok kotuydum anca 1 hafta dolunca dr uma gittim onun verdigi moralle hayata dondum diyebilirim.saolasin ins rabbim hepimize nasip etsin sagliklisiniCanım iyimisin toparlandın mı cok uzuldum yazdım ama cevap yazamamistın seni burda gorunce biraz toparlandın heralde allahım sana sağlıklı yavrunu en kısa zamanda nasio etsin canım dualarım seninle
Kızlar aranıza yenı katıldım.son adet tarıhım14 temmuz.4 gun gecıkme oldu bugun kan testı yaptırdım sonuc h 15,60 cıktı sizce hamilemiyim teşekkürler
Ayy cok teşekkür ederim.Allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsin kucagımıza saglıkla almayı nasip etsin İnşAllahEvet hamilesiniz benimde son adet tarihim 14 temmuzdu sabah gebelik testi yaptim silik ikinci cizgiyi gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?