2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Geçen hafta pazar 24 ise bugün 192 gibi olmalı aşağı yukarı
96 az bir değer

Evet canim bencede cok az artmis. 6 gun var arada. Niye boyle olur ki yarin aksam yine kan verecem.

Cok hissislestim canim ya hamileliklerim ogrendikten 20 gun sonra sonlaniyor. Rabbimin bir bildigi var kismet. Yine de bi care ariyorum.

Tebrik ederim canım. Hayırlısıyla sağlıkla kucağa alırsın inşallah

Evet canim bencede cok az artmis. 6 gun var arada. Niye boyle olur ki yarin aksam yine kan verecem.

Cok hissislestim canim ya hamileliklerim ogrendikten 20 gun sonra sonlaniyor. Rabbimin bir bildigi var kismet. Yine de bi care ariyorum.
Umutsuzluğa kapılma canım. Doktorun sana en sağlıklı bilgiyi verecektir. İnsalah bir sorun yoktur. Üzme kendini yarin ara olur mu bizede haber ver duam seninle

Arkadaslar dun aksam kan degerim 96 cikti. Ikigune bir iki kafi degilde. Ucgune bir iki kati artiyor. Gecen hafta pazar 24 du.

Doktor onemli olan artmasi dedi ama tecrubeli olanlar ne dersiniz ?
Kac dusugun olmustu canim onlara genetik ve pihtilasma testleri yaptrmismiydin

Umutsuzluğa kapılma canım. Doktorun sana en sağlıklı bilgiyi verecektir. İnsalah bir sorun yoktur. Üzme kendini yarin ara olur mu bizede haber ver duam seninle

Allah razi olsun canim. Sanirim yarin aksam ki kan sonucuna gore dr da netlestirecek durumu bakalim yine beklemedeyiz hep bekliyoruz

Kac dusugun olmustu canim onlara genetik ve pihtilasma testleri yaptrmismiydin

Canim 3 kaybim var. 2.kayiptan sonra tum genetik testlerim yapildi. Kan pihtilasmasi var iki gen heterozigot bi gende homozigot. Bagisiklik sistemimle ilgili Ana ifat pozitif cikti. Vucudum esimin ve okusan embriyonun dnasini yabanci madde goruyor disari atiyor.
Bu yuzden cleaxane 0.4 coraspirin kullaniyorum. Ayrica intralipid serum ve lenfosid asisinin ilk dozunu oldum. Bir ay arayla iki kez daha olacam.

Kisaca canim doktorlarin bilmedigi ama rabbimin bildigi birsey var. Yine de yilmadan bikmadan devam ediyorum arayisa.

Evet oyle canim insan bilemiyor aciz kaliyor .bende 17 ay olmuyor ne varda dr lar bulamiyor derken kendi kendime ikizlere kaldim onlarda gitti. Ve dedigin gibi aramaya devam ins rabbim tez zamanda kucagimza aldrsin saglikli sihatli uzun omurlu hayirli evlatlar

Evet oyle canim insan bilemiyor aciz kaliyor .bende 17 ay olmuyor ne varda dr lar bulamiyor derken kendi kendime ikizlere kaldim onlarda gitti. Ve dedigin gibi aramaya devam ins rabbim tez zamanda kucagimza aldrsin saglikli sihatli uzun omurlu hayirli evlatlar

Allah razi olsun canim onumuzdeki ay sanada nasip olur insallah ZK_ASK ve osay3 dan guzel haberler almayida cok istiyorum rabbimin izniyle
Kızzzzz hamiş misinnnnnnnnn

Yaaa çok sevindim Allahım kan testinde çok güzel değer görmeyi sonrasında sağlıkla gebeliğinin devamını veeee sonrasında minnoşu kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin inşallhhh hayırlı uğurlu olsun çok bekledinn hakettin darısı bizm kızların sonra benim başıma hayırla sağlıkla inşallah

O guzel duan icin allah razi olsun kalbin kocaman senin rabbim saglik sihhatle evladini kucagina almayi nadip etsin o sipa var ya en dogru zamani bekliyor annesine tez zamanda kavusur insallah

Arkadaslar dun aksam kan degerim 96 cikti. Ikigune bir iki kafi degilde. Ucgune bir iki kati artiyor. Gecen hafta pazar 24 du.

Doktor onemli olan artmasi dedi ama tecrubeli olanlar ne dersiniz ?
Allah yardımcın olsun kuzum. Bu sefer korktuğuna uğratmaz inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın tüm olumsuzluklara rağmen sana sımsıkı tutunsun inşallah Allahım onu ve seni korusun

O guzel duan icin allah razi olsun kalbin kocaman senin rabbim saglik sihhatle evladini kucagina almayi nadip etsin o sipa var ya en dogru zamani bekliyor annesine tez zamanda kavusur insallah

Ben korunmaya devam biliyorsun. Allah hayırlı zamanı biliyor elbet nasip eder kuzum kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin çatır çatır doğurup kucağımıza alalım inşallah...
burda bat gelince moral bozukluğundan topiğe girmemeyi değilde çocukların durmamasından sızlanmasından uykusuz kaldığımızda kuytu köşede uyuduğumuz için topiğe giremeyelim inşallah :))

Sende durgunlaşma bak friendlyfriendly de senin gibi sakin sakin yazıyordu kızmıştım gül oyna aylardır beklediğn ay sonu hüzünlendiğin şey şuan seni güldürüyo olması lazm bundan sonrası için Rabbim yardım etsin dualarımızdasın ♡♡♡♡♡

amin inşallah canım sakinlik değil öyle bi halsizlik varkı anlatamam hiç uyuyamıyorum sersem gibiyim çoksa içim kıpır kıpır eşimden heyecanımı zor sakladım dayanamadım o kadarınada ablama söyledim :)
kalplerasi yarın sabah kan vermelisin

Akşama kocişe süpürüüüz yapmalısın

Ve mutlu ollmalısın
bende şuan doktor araştırıyordum benim doktor bu hafta yokmuş kime gitsem bilemedim du bi yukarı çıkayım en iyisi :) eşime çarşamba sürpriz yapim diyorum yarın şehir dışında çarşamba dışarda bi yemek bebikimden babasına bir mektup ve kan tahlil sonucu kilomdan dolayı belki ultrasonda kese belli olmayabilir yoksa ultrason görüntüsü verirdim .kızımda gözünü kapattırıp emzik kutusu vermiştim eline :)

A anneveoglusu canım ne haber kaç gün oldu ne zaman test günü? Var mi bir değişiklik bünyede
canım çarşamba test günü bende olumlu lumsuz diyeceğim hiçbirbelirti yok
zaten geçen hafta salı günü klima çarptı beni duman oldum yeni yeni gözüm açıldı ilaçta almadım hamileysem diye
o yüzden hiç farkındalığım olmadı canım ama ben olumlu çıkarsa düşer bayılırım 5 yıldır görmeyince olumlu bir kez gördüm onuda yapmayı becerememişiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…