2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok geçmiş olsun canım yaaa. İnşallah olumsuz bir etkisi olmaz bu çarpmanın. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah güzel haberler bekliyorum

Bol su içersin nolcak idrara sıkışık gidince görülüyo biliyosn :) müjdeyi verdkten sonra ki olanları da isteriiim anlat heyecanla bekliyorum ♡♡

Bol su içersin nolcak idrara sıkışık gidince görülüyo biliyosn :) müjdeyi verdkten sonra ki olanları da isteriiim anlat heyecanla bekliyorum ♡♡
kanı yarın vercem ZK_ASK açlıık şekerinede bakmasını istedimde yarın aç karına hepsini veririm inşallah :) şuan masamda 8 tüp var içim ürperdi inan :)

kızlar merhaba size bişey sorcam, gebelik belirtisinde akıntı şartımıdır

Kızlar merhaba ben dün yazmıştım.h 15,60 cıktı kan degerım diye.dayanamayıp bugun normal test yaptım evde sonuc negatıf cıktı sızce hamlilelim yokmudur

ben dün kan verdım degerim 15,60 cıktı.2 gün sabredemeyıp bugun hemen test yaptım evde şuan hayal kırıklıgı içindeyım

Kızlar merhaba ben dün yazmıştım.h 15,60 cıktı kan degerım diye.dayanamayıp bugun normal test yaptım evde sonuc negatıf cıktı sızce hamlilelim yokmudur
evde ne yaptınız? idrar testi mi?
idrarda çıkmayan çoğu kanda çıkıyor. siz kan testine itibar edin.

Kan testını Pazar yanı dün yaptırdım bugunde evde idrar testı yarın akşam kan testı yaptırsam 2 gün gecmıs oluyo cıkarmı gercek sonuc

Kan testını Pazar yanı dün yaptırdım bugunde evde idrar testı yarın akşam kan testı yaptırsam 2 gün gecmıs oluyo cıkarmı gercek sonuc
yarın akşam yine kan testi yaptırın evet, o zamn belli olacaktır.
bizi de bilgilendir canm, merak ederiz.
artacaktır inşallah.
adetin geçti mi

Rabbim yardimcimiz olsun canim. Sende testlerini yaptirirsin onlem alinir bir daha hamilelikte hersey daha guzel olur insallah.

Allah yardımcın olsun kuzum. Bu sefer korktuğuna uğratmaz inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın tüm olumsuzluklara rağmen sana sımsıkı tutunsun inşallah Allahım onu ve seni korusun

Allah razi olsunn canim guzel dualarin icin. Rabbim seninde gonlune gore versin insallah.

Kizlar cumartesi aksami kan degerim 96.11 di.
Bu aksamki kan sonucum 158.63.
%60 oraninda artiyor yani 3 gunde bir 2 kati.
Doktoruma yolladim ama henuz bisey demedi. Tip bile caresiz :))
Siz ne dersiniz ?

Kizlar cumartesi aksami kan degerim 96.11 di.
Bu aksamki kan sonucum 158.63.
%60 oraninda artiyor yani 3 gunde bir 2 kati.
Doktoruma yolladim ama henuz bisey demedi. Tip bile caresiz :))
Siz ne dersiniz ?
Pihtilasma tedavisine ramen niye boyle ilerledigi hakkinda dr bisey soylemiyor mu canim .? Internetten bikac dr a mesej at. Erkan akana fln atyorum ben cevap veriyor

Pihtilasma tedavisine ramen niye boyle ilerledigi hakkinda dr bisey soylemiyor mu canim .? Internetten bikac dr a mesej at. Erkan akana fln atyorum ben cevap veriyor

Ultrason muayenesinde bi sorun gozukmedigini soylemisti tuplere falan baktim dedi dis gebelik acisindan. Ama kimyasal olabilirmis. Ancak kan degerim artis halinde kimyasalsa eger belli biseyden sonra dususe gecmesi lazim. Simdilik beklemek istiyorum bi umut. Kaybedeceksem bile biraz daha bekledikten sonra olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…