Çok geçmiş olsun canım yaaa. İnşallah olumsuz bir etkisi olmaz bu çarpmanın. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah güzel haberler bekliyorumcanım çarşamba test günü bende olumlu lumsuz diyeceğim hiçbirbelirti yok
zaten geçen hafta salı günü klima çarptı beni duman oldum yeni yeni gözüm açıldı ilaçta almadım hamileysem diye
o yüzden hiç farkındalığım olmadı canım ama ben olumlu çıkarsa düşer bayılırım 5 yıldır görmeyince olumlu bir kez gördüm onuda yapmayı becerememişiz :))
amin inşallah canım sakinlik değil öyle bi halsizlik varkı anlatamam hiç uyuyamıyorum sersem gibiyim çoksa içim kıpır kıpır eşimden heyecanımı zor sakladım dayanamadım o kadarınada ablama söyledim :)
bende şuan doktor araştırıyordum benim doktor bu hafta yokmuş kime gitsem bilemedim du bi yukarı çıkayım en iyisi :) eşime çarşamba sürpriz yapim diyorum yarın şehir dışında çarşamba dışarda bi yemek bebikimden babasına bir mektup ve kan tahlil sonucu kilomdan dolayı belki ultrasonda kese belli olmayabilir yoksa ultrason görüntüsü verirdim .kızımda gözünü kapattırıp emzik kutusu vermiştim eline :)
kanı yarın vercemBol su içersin nolcak idrara sıkışık gidince görülüyo biliyosn :) müjdeyi verdkten sonra ki olanları da isteriiim anlat heyecanla bekliyorum ♡♡
Deil bence.benim hamileligimde ilk 6 hafta cok kuruydumkızlar merhaba size bişey sorcam, gebelik belirtisinde akıntı şartımıdır
Şart değil heralde. Ama benden su gibi geliyordu.kızlar merhaba size bişey sorcam, gebelik belirtisinde akıntı şartımıdır
Eee zorlu süreç başladı Allah yardımcın olsun :)kanı yarın vercemZK_ASK açlıık şekerinede bakmasını istedimde yarın aç karına hepsini veririm inşallah :) şuan masamda 8 tüp var içim ürperdi inan :)
Kan verseydin canim 2 gunde bir. Saglikli mi deilmi ozaman anlayabilirsin ancakKızlar merhaba ben dün yazmıştım.h 15,60 cıktı kan degerım diye.dayanamayıp bugun normal test yaptım evde sonuc negatıf cıktı sızce hamlilelim yokmudur
Belki test cok hassas deildir yarin yine ver 30 ve uzeryse iyi demektirben dün kan verdım degerim 15,60 cıktı.2 gün sabredemeyıp bugun hemen test yaptım evde şuan hayal kırıklıgı içindeyım
evde ne yaptınız? idrar testi mi?Kızlar merhaba ben dün yazmıştım.h 15,60 cıktı kan degerım diye.dayanamayıp bugun normal test yaptım evde sonuc negatıf cıktı sızce hamlilelim yokmudur
yarın akşam yine kan testi yaptırın evet, o zamn belli olacaktır.Kan testını Pazar yanı dün yaptırdım bugunde evde idrar testı yarın akşam kan testı yaptırsam 2 gün gecmıs oluyo cıkarmı gercek sonuc
Evet oyle canim insan bilemiyor aciz kaliyor .bende 17 ay olmuyor ne varda dr lar bulamiyor derken kendi kendime ikizlere kaldim onlarda gitti. Ve dedigin gibi aramaya devam ins rabbim tez zamanda kucagimza aldrsin saglikli sihatli uzun omurlu hayirli evlatlar
Allah yardımcın olsun kuzum. Bu sefer korktuğuna uğratmaz inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın tüm olumsuzluklara rağmen sana sımsıkı tutunsun inşallah Allahım onu ve seni korusun
Pihtilasma tedavisine ramen niye boyle ilerledigi hakkinda dr bisey soylemiyor mu canim .? Internetten bikac dr a mesej at. Erkan akana fln atyorum ben cevap veriyorKizlar cumartesi aksami kan degerim 96.11 di.
Bu aksamki kan sonucum 158.63.
%60 oraninda artiyor yani 3 gunde bir 2 kati.
Doktoruma yolladim ama henuz bisey demedi. Tip bile caresiz :))
Siz ne dersiniz ?
Pihtilasma tedavisine ramen niye boyle ilerledigi hakkinda dr bisey soylemiyor mu canim .? Internetten bikac dr a mesej at. Erkan akana fln atyorum ben cevap veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?