2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayirlisi olsun belki busefer kaybtmezsin canim insallah

kızlar merhaba nasılsınız. dün akşam haftalık diyet kontrolüm vardı ve 700gr vermişim 63 kilo olmuşum :)
aynı zaman da kadın doğum a da çıktım 1 yıldır kist vardı ve gitmiyordu erimiş rahim içi iyi ama dr 2 ay daha korunacaksın dedi. kürtajlarda ve dış gebelikte beklemenin nedeni yapılmış olan iğne etkisi değilmiş kızlar. rahim içi toparlanma ve dış gebelik olan tüpte oluşan tahribattan dolayı 3 adet geçmesi gerekiyor dedi. tekrar aynı tüpten hamile kalırsam sıkıntı yaşayabilirmişim. yani 2 ay daha bekleyeceğim bu yılı da gebe olmadan kapatacağım anlaşılan Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim. zaten 59 kilo ya düşeceğim kararlıyım tam 59 kilo da hamile kalmam lazım şekerim kolestrolüm var sonuç da. Dua edin kızlar her gün 7 adet ayetel kürsi eşliğinde. Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.

Kızlar nasılsınız aşılama yaptıranlar bana biraz bilgi verebilir mi neler yapılıyor
canım ben bu ay aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum yarın test günüm
canım ben adetin 3. günü gittim kan verdim kan testi yapıldı hormonlar bakıldı
giderken rahim filmi ve eşimin sperm testi sonucu elimizde idi dr öyle istemişti
dr eşimin sperm testi için uygun benim için uygun dedi rahim yapımla ilgili sorunlar vardı benim bunu geçelim
adetin 5. günü ganol f 112,5 ml iğne başladım 5 gün kullandım
6. gün öğlen kontrol oldum 4. yumurta var dendi ve o günde 112,5 ml iğne vuruldum yani toplamda 6 gün iğne oldum
7. gün gece çatlama iğnesi vuruldum. adetin 13. günü aşılama oldum.
aşılama öncesi 2 saat önce örnek alındı işlem gördü sonra doğumhanede çatalda bana işlenmiş sperm örneği bana özel şırınga ile enjekte edildi. 40 dk yattım.
o günden beri dr verdiği vajinal jel kullanıyorum progestron içeren

bunlar yazabildiklerim aklıma gelenler soracağın olursa her zaman sorabilirsin

çok sevindim canım ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim tebrikler:)

çok sevindim canım ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim tebrikler:)
allah razı olsun canm benim rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.üzerime bi dinginlik geldi acaibim ya mayışık halsiz daha eşime söylemedim :) sır saklamada süperim habire adet oldunmu diyo dün artık doktora gittim çok stresten adet 1 hafta gecikebilir diyo dedim bugünde istanbula gitti birazdan mesaj yazıp adet oldum dicem yarında süpürüzzzz :)

ZK_ASK kan sonucum çıktı canım hcg 2180 miniminacık bi kese gözüktü yalnız o kadar küçüktü ki çıktı alınamadı 2 hafta sonra gidecem inşallah
Ayy çok şükür görmüşsünüz 2 hafta sonra kalp atışıyla birlikte görürsün inşallah canım...

Maşallah sizeee ♡♡♡

Kocişe söyledin mi :))

Ayy çok şükür görmüşsünüz 2 hafta sonra kalp atışıyla birlikte görürsün inşallah canım...

Maşallah sizeee ♡♡♡

Kocişe söyledin mi :))
yok yarın inşallah mercimek kadar bile olmayan miniğimin dilinden babasına mektup yazdım zarfa koycam postakutusundan aldığımı sölicem yarın içinde dışarda yemek yiyelim dedim.şimdide mesaj atcam adet oldum dicem bakalım :) 2 hafta sonra bayram haftası oluyormuş bende heveslenmiştim aslında de hayırlısı olsun inşallah canım senin bat ne zaman eşin korunmamıştı ya bi defa aklıma düştü birden

Kız yazık adamı üzmeee :) biz batı zor bekliyorduk onlarda zorlanıyolar sevinsin adamcağız :)

Valla bu ay bende benden bişey anlamadım. Yumurtlama günü eşim malum bi çılgınlık yaptı biliyon. 5 gün sonrasında koyu kıvamlı akıntı geldi sanrım ben o gün yumurtladım bilemiyorum iki kez geldi bu ay benden. Nolduğunu anlamadım bir hafta on gün içinde adetimin gelmesi lazım. Kontrol ediyorum göğsüm yanlardan ağrımaya başladı hayırlısı artk konu ben olunca devreler yanıyo malum:)))

rabbim senin hakkında en hayırlısını nasip etsin sen pıhtılaşmaya falan baktırmışmydın araştırıldımı herşey canım...yok ya yarın öğrencek işte 1 ay sölemicem ya ankarada olsa bugün sölicektim

Kanı verdim sonuç 2 ay sonra çıkacak bakalım. İyice toparlanmış olurum o zamana inşallah...

Ağrın sızın var mı peki iyi misin canım halsizlik dışında?

Kanı verdim sonuç 2 ay sonra çıkacak bakalım. İyice toparlanmış olurum o zamana inşallah...

Ağrın sızın var mı peki iyi misin canım halsizlik dışında?
hiç sorma ya çoook kasık ağrım var ve göğüslerim feci ağrıyo .ama bunlar bişey değil benim tek korkulu rüyam kızdaki gibi günde 25-30 defa istifra çünkü kızımı çok kötü etkiler rabbimin izniyle inşallah bunda öyle olmam diye dua ediyorum ilk 6 ay yataktan çıkamadım sürekli acillerdeydim .yine razıyım sonundaki mucize için katlanılır ama bana bağlı bi can daha var ki başım ağrıyo desem o da hastalanıyo o derece düşkün bana
senin sonuçların temiz çıkar inşallah tatlım sorunsuz bir hamilelikle bebeğini kucağına alırsın inşallah

Her hamilelik aynı olmaz bunda inşallah sıkıntısız geçecektir kuzum hayırlısı olsun hepimize Allah yardm etsn inşallah

ZK_ASK walla senin yerinde olsam ve imkanım el verse bu süreçte bol bol gezer haftasonları yakın çevreye 2 günlük tatile falan giderdim bu değişiklik inan çok iyi geliyor erkekler hiççç anlayamaz ama bizler çok hassasız toparlanmamız uzun sürebiliyor sakın kafa olarak kendini hazır hissetmeden başlama en önemlisi sensin tamam mı canım zaten tevekkül sahibisin maşallah o konuda sana hayranım inşallah sabrının mükafatı rabbim vakti zamanında senin kucağınıda dolduracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…