2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Özelde mi yaptırdın canım gidip aşılama istiyorum dedin ve yaptılar mı hemen
İnşaallah pozitifi görürsün umut olursun bana

Özelde mi yaptırdın canım gidip aşılama istiyorum dedin ve yaptılar mı hemen
İnşaallah pozitifi görürsün umut olursun bana
canım ben 5 yıldır ikinci evladımı istiyorum dr beni 2 yıldır takip ediyor bu süre içinde bir kez gebe kaldım oda dış gebelik ile sonlandırıldı. dr en son görüşmemizde artık önce aşılama inşallah olur olmazsa bir kez daha aşılama sonra istersen yoksa tüp dedi bana

ben üniversite hastanesinde yaptırdım. hastane ücret almadı ilaçlar ve sperm yıkama işlemi için ücret ödedik
toplam 1100 TL tuttu

Bu ay yaptırmayı düşündük ama yapacak hastahane bulmak sıkıntı burada devlet hastanesi yapmıyor bi tane özel hastane var oda uçuk kaçık fiyatlar söylüyor bilmiyoruz ne yapacağız sıkıştık kaldık yeterince bekledik bizde 2yıla yaklaştık sayılır bi kez bile hamile kalamadım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sanırım önümüzdeki aya kalacak bu ay yumurta geliştirici ilacım var 10 tane onu kullanacağım önümüzdeki ay aşılama istediğimi belirteceğim

Allah razı olsun canım sağolasın.. eşim asker olduğu için hadi deyince bir yere gidemiyoruz. Bir plan yapacak olsak göreve çağırıyolar. Ama sıkıntı yok onada alıştık. Bugun aksam arkadaslarla buluşcaz binevi bebiş görmeye. İkisi yeni doğum yaptı diğerinin 1 yasnda çocuğu var benim için sıkıntı yokta eşim çok hevesleniyo ve üzülüyo gitmek istemiyorum o burkulacak diye adam hemen tribe giriyo valla çocuğu sadece bu adam baba olsun diye istiyorum artk

2 ay hemen geçsede çalışmaya başlasam :)

Allah razı olsun canım sağolasın.. eşim asker olduğu için hadi deyince bir yere gidemiyoruz. Bir plan yapacak olsak göreve çağırıyolar. Ama sıkıntı yok onada alıştık. Bugun aksam arkadaslarla buluşcaz binevi bebiş görmeye. İkisi yeni doğum yaptı diğerinin 1 yasnda çocuğu var benim için sıkıntı yokta eşim çok hevesleniyo ve üzülüyo gitmek istemiyorum o burkulacak diye adam hemen tribe giriyo valla çocuğu sadece bu adam baba olsun diye istiyorum artk

2 ay hemen geçsede çalışmaya başlasam :)

cok güzel senin adına cok sevindim. Allah gebelik sürecinde yardımcın olsun. Eşine adet olduğunu söyleme bence... Gelince müjdeyi verirsin. Adama allak bullak etme :))) benim gebeliğimi öğrendikten sonra ilk ultrason görüntüsünde dr. Susam tanesi tabirini kullanmıştı. Daha kimse gebe olduğumu bilmiyordu eşimle aramızda susum aşağı susam yukarı şifreli konuşuyroduk :)))

Amaaan allah kolayliklar versin benim esimdaha umursamaz olmadimi aman onumyzdeki ay bakariz tavrinda zaten yanne dedimbile canim yarin ola hayrola bakalim adam is arkadaslariyla keyifte cokta umru oldugunu sanmiyorum benim doktorda hashas tanesi kadar dedi bugun

Olsun yine yaparız diyor zaten ama insanın bazı halleri vardır bilmen lazım. Yaşadığın için. Neyse hayırlısı olsun.

kız zehra canım nasılsın ? Allah hayırlısını versin canım ya... Eşinde duraydı bi iyiydi.. Sonucta erkeğin değil kadının hazır olması önemli.. ama bazen biz okadar korkuyoruz ki cesaretimizi kıramıyoruz onların kararlı duruşuda gerekebiliyor. Neyse sonuçta Allahtan hayırlısını diyorum senin için... en güzeli olsun arkadaşım...

İyiym şükür kuzu halıları gönderdim bugun coşacam temizlik konusunda ama şu sıcaklardan buhar olup uçmazsam tabi :))

Erkekler çocuk gibi işte, isterimde isterim :)

Sen nasılsın şekerim nasıl gidiyor işe gidip geliyorsn dimi yoruyor mu ?

Genel anlamda iyiyim ama anlamadım aldığım demir ilacımı sebep oluyor yoksa mikrobik mi sürekli bir ishal durumum var. evet işe geliyorum çok yormuyor gebelik hatta iyi geçiyor diyebilirim. Migdem iyi arada yanma reflü oluyor ama onun sebebide genelde öğün atlamamdan yada kaçamak yaptığım sigaradan. Biliyorum cok ayıplayacaksınız ama öyle arada sigara kaçağı yapıyorum Zaten ayıplayın yerden yere vurun beni diye yazıyorum((
temizlik şart benimde annem sardı bu hafta dünden beri geliyorum eve bir odayı halettmiş. sağolsun vallahi temizlikçi kadın gibi düzenli gelip işimi yapıyor yemeğimi yapıyor gidiyor. Kızıyorum ne desem boş dinlemiyor sağolsun ama biraz içleniyorum bu konuya. Allah razı olsun vallahi hep yardımcı oluyor. Dün kızdım da diyorki sen cocuğu doğur alcam onu senden kendi üstüme alcam torunumu bayağı heycanlı oda...

Evlat badem torun badem içi derler kolay mı oda biliyo senin çektiğim sıkıntıyı. Evladısın kıyamaz. Mutlu ol bence. Annen gelip gidiyor yardımcı oluyor anneliğini yapıyor şöyle düşün aynı durumda olsan sen evladına kıyabilirmiydin :)

Benm annem çıkıyım geliyim diyene kadar doğururdum heralde. O denli uzak biliyorsun. Hep dibinde. Hep yardımına koşabiliyor ne kadar güzel.

İshal durumu da normal kullanılan ilaçlar yapıyor onu benim bi çok hamile arkadasım ya kabızdı yada ishal. Bol su içmeye devam et öğün atlama sağlıklı beslen tabikide :) sigara konusunda birşey diyemem ne kadar yasaklanırsa okadar istersin içmeyip strese girdğnde daha zararlı arkadasıma dr bi kaç tane olmak şartıyla izin vermişti çünkü stres daha yoruyo gebeliği.. sigarayı vucuttan temizlemek için nedense yoğurt yenmesi gerektiğini düşünürüm hep :) sağlıkla ilerleyin canım uykusuz gecelere az kaldı gerçi gebeykem başlıyo uykusuz geceler ilerleyen dönemde. Allaha emanet olun ikinizde..

ikiside neymiş annesinin kuzusuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…