- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
allah razı olsun canım sende yolu yarılamışsn maşallah darısı başımaSevindim canım allahım saglıkla kucağına almayıda nasip eder insallah
Özelde mi yaptırdın canım gidip aşılama istiyorum dedin ve yaptılar mı hemencanım ben bu ay aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum yarın test günüm
canım ben adetin 3. günü gittim kan verdim kan testi yapıldı hormonlar bakıldı
giderken rahim filmi ve eşimin sperm testi sonucu elimizde idi dr öyle istemişti
dr eşimin sperm testi için uygun benim için uygun dedi rahim yapımla ilgili sorunlar vardı benim bunu geçelim
adetin 5. günü ganol f 112,5 ml iğne başladım 5 gün kullandım
6. gün öğlen kontrol oldum 4. yumurta var dendi ve o günde 112,5 ml iğne vuruldum yani toplamda 6 gün iğne oldum
7. gün gece çatlama iğnesi vuruldum. adetin 13. günü aşılama oldum.
aşılama öncesi 2 saat önce örnek alındı işlem gördü sonra doğumhanede çatalda bana işlenmiş sperm örneği bana özel şırınga ile enjekte edildi. 40 dk yattım.
o günden beri dr verdiği vajinal jel kullanıyorum progestron içeren
bunlar yazabildiklerim aklıma gelenler soracağın olursa her zaman sorabilirsin
Amin insallah allah tüm yavrularımızı korusun sağlıklı sıhhatli kucaklamayı nasip etsinallah razı olsun canım sende yolu yarılamışsn maşallah darısı başıma
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin darısı en kısa zamanda bizlereallah razı olsun canım sende yolu yarılamışsn maşallah darısı başıma
canım ben 5 yıldır ikinci evladımı istiyorum dr beni 2 yıldır takip ediyor bu süre içinde bir kez gebe kaldım oda dış gebelik ile sonlandırıldı. dr en son görüşmemizde artık önce aşılama inşallah olur olmazsa bir kez daha aşılama sonra istersen yoksa tüp dedi banaÖzelde mi yaptırdın canım gidip aşılama istiyorum dedin ve yaptılar mı hemen
İnşaallah pozitifi görürsün umut olursun bana
amin canım benim yüce rabbim bütün isteyenlere en hayırlı vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin darısı en kısa zamanda bizlere
Bu ay yaptırmayı düşündük ama yapacak hastahane bulmak sıkıntı burada devlet hastanesi yapmıyor bi tane özel hastane var oda uçuk kaçık fiyatlar söylüyor bilmiyoruz ne yapacağız sıkıştık kaldık yeterince bekledik bizde 2yıla yaklaştık sayılır bi kez bile hamile kalamadım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sanırım önümüzdeki aya kalacak bu ay yumurta geliştirici ilacım var 10 tane onu kullanacağım önümüzdeki ay aşılama istediğimi belirteceğimcanım ben 5 yıldır ikinci evladımı istiyorum dr beni 2 yıldır takip ediyor bu süre içinde bir kez gebe kaldım oda dış gebelik ile sonlandırıldı. dr en son görüşmemizde artık önce aşılama inşallah olur olmazsa bir kez daha aşılama sonra istersen yoksa tüp dedi bana
ben üniversite hastanesinde yaptırdım. hastane ücret almadı ilaçlar ve sperm yıkama işlemi için ücret ödedik
toplam 1100 TL tuttu
amin canım benim yüce rabbim bütün isteyenlere en hayırlı vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım sağolasın.. eşim asker olduğu için hadi deyince bir yere gidemiyoruz. Bir plan yapacak olsak göreve çağırıyolar. Ama sıkıntı yok onada alıştık. Bugun aksam arkadaslarla buluşcaz binevi bebiş görmeye. İkisi yeni doğum yaptı diğerinin 1 yasnda çocuğu var benim için sıkıntı yokta eşim çok hevesleniyo ve üzülüyo gitmek istemiyorum o burkulacak diyeZK_ASK walla senin yerinde olsam ve imkanım el verse bu süreçte bol bol gezer haftasonları yakın çevreye 2 günlük tatile falan giderdim bu değişiklik inan çok iyi geliyor erkekler hiççç anlayamaz ama bizler çok hassasız toparlanmamız uzun sürebiliyor sakın kafa olarak kendini hazır hissetmeden başlama en önemlisi sensin tamam mı canım zaten tevekkül sahibisin maşallah o konuda sana hayranım inşallah sabrının mükafatı rabbim vakti zamanında senin kucağınıda dolduracak
Allah razı olsun canım sağolasın.. eşim asker olduğu için hadi deyince bir yere gidemiyoruz. Bir plan yapacak olsak göreve çağırıyolar. Ama sıkıntı yok onada alıştık. Bugun aksam arkadaslarla buluşcaz binevi bebiş görmeye. İkisi yeni doğum yaptı diğerinin 1 yasnda çocuğu var benim için sıkıntı yokta eşim çok hevesleniyo ve üzülüyo gitmek istemiyorum o burkulacak diyeZK_ASK walla senin yerinde olsam ve imkanım el verse bu süreçte bol bol gezer haftasonları yakın çevreye 2 günlük tatile falan giderdim bu değişiklik inan çok iyi geliyor erkekler hiççç anlayamaz ama bizler çok hassasız toparlanmamız uzun sürebiliyor sakın kafa olarak kendini hazır hissetmeden başlama en önemlisi sensin tamam mı canım zaten tevekkül sahibisin maşallah o konuda sana hayranım inşallah sabrının mükafatı rabbim vakti zamanında senin kucağınıda dolduracak
allah razı olsun canm benim rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.üzerime bi dinginlik geldi acaibim ya mayışık halsiz daha eşime söylemedim :) sır saklamada süperim habire adet oldunmu diyo dün artık doktora gittim çok stresten adet 1 hafta gecikebilir diyo dedim bugünde istanbula gitti birazdan mesaj yazıp adet oldum dicem yarında süpürüzzzz :)
Amaaan allah kolayliklar versin benim esimdaha umursamaz olmadimi aman onumyzdeki ay bakariz tavrinda zatenAllah razı olsun canım sağolasın.. eşim asker olduğu için hadi deyince bir yere gidemiyoruz. Bir plan yapacak olsak göreve çağırıyolar. Ama sıkıntı yok onada alıştık. Bugun aksam arkadaslarla buluşcaz binevi bebiş görmeye. İkisi yeni doğum yaptı diğerinin 1 yasnda çocuğu var benim için sıkıntı yokta eşim çok hevesleniyo ve üzülüyo gitmek istemiyorum o burkulacak diyeadam hemen tribe giriyo valla çocuğu sadece bu adam baba olsun diye istiyorum artk
2 ay hemen geçsede çalışmaya başlasam :)
Amaaan allah kolayliklar versin benim esimdaha umursamaz olmadimi aman onumyzdeki ay bakariz tavrinda zatenyanne dedimbile canim yarin ola hayrola bakalim adam is arkadaslariyla keyifte cokta umru oldugunu sanmiyorum benim doktorda hashas tanesi kadar dedi bugun
Sagol canim ya ordan gelisimini okurum kizimda hep bakinirdim eski dogum takvimi tarihi kayitliydi bi acaip oldum 21.11.2013 sipam 19 unda dogdu
Walla o bazi haller kafama takildi hanki haller ki bilemedimOlsun yine yaparız diyor zaten ama insanın bazı halleri vardır bilmen lazım. Yaşadığın için. Neyse hayırlısı olsun.
kız zehra canım nasılsın ? Allah hayırlısını versin canım ya... Eşinde duraydı bi iyiydi.. Sonucta erkeğin değil kadının hazır olması önemli.. ama bazen biz okadar korkuyoruz ki cesaretimizi kıramıyoruz onların kararlı duruşuda gerekebiliyor. Neyse sonuçta Allahtan hayırlısını diyorum senin için... en güzeli olsun arkadaşım...
İyiym şükür kuzu halıları gönderdim bugun coşacam temizlik konusunda ama şu sıcaklardan buhar olup uçmazsam tabi :))
Erkekler çocuk gibi işte, isterimde isterim :)
Sen nasılsın şekerim nasıl gidiyor işe gidip geliyorsn dimi yoruyor mu ?
Genel anlamda iyiyim ama anlamadım aldığım demir ilacımı sebep oluyor yoksa mikrobik mi sürekli bir ishal durumum var. evet işe geliyorum çok yormuyor gebelik hatta iyi geçiyor diyebilirim. Migdem iyi arada yanma reflü oluyor ama onun sebebide genelde öğün atlamamdan yada kaçamak yaptığım sigaradan. Biliyorum cok ayıplayacaksınız ama öyle arada sigara kaçağı yapıyorum Zaten ayıplayın yerden yere vurun beni diye yazıyorum((
temizlik şart benimde annem sardı bu hafta dünden beri geliyorum eve bir odayı halettmiş. sağolsun vallahi temizlikçi kadın gibi düzenli gelip işimi yapıyor yemeğimi yapıyor gidiyor. Kızıyorum ne desem boş dinlemiyor sağolsun ama biraz içleniyorum bu konuya. Allah razı olsun vallahi hep yardımcı oluyor. Dün kızdım da diyorki sen cocuğu doğur alcam onu senden kendi üstüme alcam torunumu bayağı heycanlı oda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?