2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynen öyle dediğin gibi canım evet seninkiler uzak gerçekten cok zor oluyordur Allah büyüklerimize sağlık sıhat uzun ömür versin eksiklğini hissettirmesin.
Bu arada uykusuzluk var şuan da 2 saat arayla uyanıyorum. geceleri 2 saat uyku 2 saat tv başında geçiyor.. düzenim alt üst oldu ama ona rağmen dinç sekilde işe geliyorum şaşıyorum... Şuan yemekten ziyade tüketiiğim tek şey yoğurt ve ayran canım... öyle cok ki 10-15 bardak ayran içiyorumdur gün boyu...
allah sanada en hayırlısından güzel bir gebelik nasip etsin burada paylaşda bizde görelim Hayatım...

Anne olmak kolay mııı alıştırıyo seni şimdiden :) maşallah hep dinç ol Allah dağına göre kar yağdırıyo bak bunların hepsi uykusuzlukla beraber çok güzel şeyler.. amin canım hiç birini eksik etmesin Rabbim.... ben sizi biraz zor teyzoş yaparım bi kaç ay gecikmeli olacak amaaaa benim yavrum topiğimizin assolisti olacak :))

Canm snin ikinci dusuk mu . Araştırman yapıldı mı?

Canm hayırlı olsun inslh bu kez sonu gelir . Allahım yardımcın olsun bağışıklık sistemindeki sorn ivin ilaç kullanıyor musun??

Kuzu naslsin

Canm hayırlı olsun inslh bu kez sonu gelir . Allahım yardımcın olsun bağışıklık sistemindeki sorn ivin ilaç kullanıyor musun??

Amiin canimm insallah beklemedeyim artik. Yok canim onla ilgili bi ilac vermediler sadece bi ay sonra ikinci asiyi olucam.

Sen nasilsin bebisinle masallah safak azalmis :))

Amiin canimm insallah beklemedeyim artik. Yok canim onla ilgili bi ilac vermediler sadece bi ay sonra ikinci asiyi olucam.

Sen nasilsin bebisinle masallah safak azalmis :))
İnslh bu kez olur ya seninde işin zor hem bağışıklık hem pıhtılaşma. Biz iyiyz çok şükür iğneye devam can yakıyor ama yapacak bisi yok :/

Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmadim size. Risk devam ediyor heyet raporu verdi doktorum evde yatiyorum sadece tuvalet icin kalkıyorum. Oglum iyi biraz daha karnimda dursun diye dua ediyoruz.
ROSE-MOON ve kalplerasi cok tebrik ederim hamileymissiniz Allah tamamina erdirsin kucaginiza aldiginiz gunleri de gormeyi nasip etsin insallah.

Babies16 Canim ne denir bilmiyorum. Insallah tekrar kisa surede hamile kalir yavruna bu kez kavusursun. Rabbimden senin icin ic ferahlığı diliyorum.

ZK_ASK yine kacamak yapmissiniz :)) Hakkınızda hayirlisi olsun insallah.
yanne Her seyin yolunda olmasina sevindim. Kalan sureyi de sorunsuz atlatirsiniz insallah.

Ay canıııım hep aklımdaydın kız yokluğunuz yeriniz nasıl belli her birinizin...

Kaçamağı eşim kendi başına yaptı yarıda yakaladım ama :)) inşallah bu ay tufaya düşmeyeceğim diye düşünüyorum :)

İyi olmana çok çok sevindim biraz zorlu geçiyor senin için bu süreç, evet... ama biliyorum senin için kolay hiç birşey yok :) sen güçlü ve sabırlısın çok şükür. Az kaldı 30. Haftayı bulmuşsun bile . Bin maşallah ♡ Allahım zaman nasıl geçiyor....

Rabbim son haftalarına kadar ve sonrasında da hep yanında ve yardımcın olsun meleğini sapasağlam dunyaya getireceksin Allahın izniyle. Sabret canım benim. Çok özledim kendine çok ama çok dikkat et oğluşumuz ve sen Allaha emanetsiniz arada yaz haber et Rabbim hayırlı haberler almanı ve vermeni nasip etsin inşallah ♡♡♡♡♡

Selam canım kaçırdığım bişey mi oldu neden iğne yapılıyo. 35. Haftamda benim bebişte geliyodu az kalsın ertelemek için ilaçlar aldım şimdi iyiyiz zaten artık gelebilirde çok şükür herşey güzel olacak sende azalttın

canm benim 30 a gelmişsin allahın izniyle 38-39 u da görürsün hayırlısıyla oğluşun seni şimdiden yormaya başladı ama evlat ya herşeye değiyor rabbim kolaylaştırsın inşallah.rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Aaa canım tebrik ederim ya sağlıklı bi gebelik olsun inşallah
sağol canım benim

Bende bildğm gbi canım yoğun mu adetin? Bu ay napacaksın düşünüp karar verdn mi
Yok canım ya yok denecek kadar az geliyor cumartesi ye randevu aldım 9. Gün oluyor gidip görüneceğim bakalım ne varmış nasıl olmuş incir e başladım ilaç düşünmüyorum ama iğne olur sanırım eğer gelişme gösteriyorsa

Allah razi olsun canim insallah.rabbim sanada saglikla sihatle kucagina aldrisin ins vakitlice

Sağol canım benim inşallah. İyice dinlen az kalmış sabrın sonu selamettir , Allahın izniyle bu sürecide atlatacaksın
Evladın için en doğru zamanda dünyaya gelmesi için dua ediyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…