Evlat badem torun badem içi derler kolay mı oda biliyo senin çektiğim sıkıntıyı. Evladısın kıyamaz. Mutlu ol bence. Annen gelip gidiyor yardımcı oluyor anneliğini yapıyor şöyle düşün aynı durumda olsan sen evladına kıyabilirmiydin :)
Benm annem çıkıyım geliyim diyene kadar doğururdum heralde. O denli uzak biliyorsun. Hep dibinde. Hep yardımına koşabiliyor ne kadar güzel.
İshal durumu da normal kullanılan ilaçlar yapıyor onu benim bi çok hamile arkadasım ya kabızdı yada ishal. Bol su içmeye devam et öğün atlama sağlıklı beslen tabikide :) sigara konusunda birşey diyemem ne kadar yasaklanırsa okadar istersin içmeyip strese girdğnde daha zararlı arkadasıma dr bi kaç tane olmak şartıyla izin vermişti çünkü stres daha yoruyo gebeliği.. sigarayı vucuttan temizlemek için nedense yoğurt yenmesi gerektiğini düşünürüm hep :) sağlıkla ilerleyin canım uykusuz gecelere az kaldı gerçi gebeykem başlıyo uykusuz geceler ilerleyen dönemde. Allaha emanet olun ikinizde..
ikiside neymiş annesinin kuzusuymuş
aynen öyle dediğin gibi canım evet seninkiler uzak gerçekten cok zor oluyordur Allah büyüklerimize sağlık sıhat uzun ömür versin eksiklğini hissettirmesin.
Bu arada uykusuzluk var şuan da 2 saat arayla uyanıyorum. geceleri 2 saat uyku 2 saat tv başında geçiyor.. düzenim alt üst oldu ama ona rağmen dinç sekilde işe geliyorum şaşıyorum... Şuan yemekten ziyade tüketiiğim tek şey yoğurt ve ayran canım... öyle cok ki 10-15 bardak ayran içiyorumdur gün boyu...
allah sanada en hayırlısından güzel bir gebelik nasip etsin burada paylaşda bizde görelim Hayatım...
Canm snin ikinci dusuk mu . Araştırman yapıldı mı?aynen canım . ben hiçbirşey almadım ama eltimle aynı anda hamle kalmıştım 2015 de onda da kürtaj oldum eltimin erkek çocuğu var ve sevemiyorum içim almıyor. psikolojik olarak rahatsız hissediyorum kendimi. çocuğun 1 yaş kutlaması vardı başım ağrıdı çok kısa katıldım yani o derece . bu haziran da olduğum kürtaj da da arkadaşım la aynı zaman onun gebeliği devam ediyor allah zeval vermesin tabi istemem hiç kimsenin böyle bir acı yaşamasını ama onunla bile görüşmüyorum kendimi rahatsız hissediyorum. gebeli çocuklu ortamlardan kaçıyorum valla.
Canm hayırlı olsun inslh bu kez sonu gelir . Allahım yardımcın olsun bağışıklık sistemindeki sorn ivin ilaç kullanıyor musun??Kizlar kan pihtilasmasinin yani sira bagisiklik sistemimle alakali sikinti vardi vucudum bebegi yabanci madde gorup atiyordu. Ankaraya hrs kadin dogum hastanesine gittim. Intralipid serum taktilar 250ml. Ayrica esimden kan aldilar ve onu islemden gecirip asi seklinde bana enjekte ettiler. Hic duydunuz mu faydasi olur mu acaba.
Kan degerim sali gunu 34 du. Cumartesi yine baktircam cok erken ogrendim kan sulandirici igne coraspirin ve imom diye bi vitamin aliyorum. Insallah budefa bebisim benimle kalir.
Kuzu naslsinEvet oyle canim insan bilemiyor aciz kaliyor .bende 17 ay olmuyor ne varda dr lar bulamiyor derken kendi kendime ikizlere kaldim onlarda gitti. Ve dedigin gibi aramaya devam ins rabbim tez zamanda kucagimza aldrsin saglikli sihatli uzun omurlu hayirli evlatlar
Canm hayırlı olsun inslh bu kez sonu gelir . Allahım yardımcın olsun bağışıklık sistemindeki sorn ivin ilaç kullanıyor musun??
İnslh bu kez olur ya seninde işin zor hem bağışıklık hem pıhtılaşma. Biz iyiyz çok şükür iğneye devam can yakıyor ama yapacak bisi yok :/Amiin canimm insallah beklemedeyim artik. Yok canim onla ilgili bi ilac vermediler sadece bi ay sonra ikinci asiyi olucam.
Sen nasilsin bebisinlemasallah safak azalmis :))
Ay canıııım hep aklımdaydın kız yokluğunuz yeriniz nasıl belli her birinizin...Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmadim size. Risk devam ediyor heyet raporu verdi doktorum evde yatiyorum sadece tuvalet icin kalkıyorum. Oglum iyi biraz daha karnimda dursun diye dua ediyoruz.
ROSE-MOON ve kalplerasi cok tebrik ederim hamileymissiniz Allah tamamina erdirsin kucaginiza aldiginiz gunleri de gormeyi nasip etsin insallah.
Babies16 Canim ne denir bilmiyorum. Insallah tekrar kisa surede hamile kalir yavruna bu kez kavusursun. Rabbimden senin icin ic ferahlığı diliyorum.
ZK_ASK yine kacamak yapmissiniz :)) Hakkınızda hayirlisi olsun insallah.
yanne Her seyin yolunda olmasina sevindim. Kalan sureyi de sorunsuz atlatirsiniz insallah.
Aaa canım tebrik ederim ya sağlıklı bi gebelik olsun inşallahZK_ASK kan sonucum çıktı canım hcg 2180 miniminacık bi kese gözüktü yalnız o kadar küçüktü ki çıktı alınamadı 2 hafta sonra gidecem inşallah
Sağ ol canım yaaaHtckbrysl bir gün girmeyince merak ediyorum nasılsın? Ağrın çok mu hâlâ?
Sağ ol canım yaaadaha iyiyim şükür Allah razi olsun sen nasılsin?
Selam canım kaçırdığım bişey mi oldu neden iğne yapılıyo. 35. Haftamda benim bebişte geliyodu az kalsın ertelemek için ilaçlar aldım şimdi iyiyiz zaten artık gelebilirde çok şükür herşey güzel olacak sende azalttınMerhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmadim size. Risk devam ediyor heyet raporu verdi doktorum evde yatiyorum sadece tuvalet icin kalkıyorum. Oglum iyi biraz daha karnimda dursun diye dua ediyoruz.
ROSE-MOON ve kalplerasi cok tebrik ederim hamileymissiniz Allah tamamina erdirsin kucaginiza aldiginiz gunleri de gormeyi nasip etsin insallah.
Babies16 Canim ne denir bilmiyorum. Insallah tekrar kisa surede hamile kalir yavruna bu kez kavusursun. Rabbimden senin icin ic ferahlığı diliyorum.
yanne Her seyin yolunda olmasina sevindim. Kalan sureyi de sorunsuz atlatirsiniz insallah.
canm benim 30 a gelmişsin allahın izniyle 38-39 u da görürsün hayırlısıyla oğluşun seni şimdiden yormaya başladı ama evlat ya herşeye değiyor rabbim kolaylaştırsın inşallah.rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmadim size. Risk devam ediyor heyet raporu verdi doktorum evde yatiyorum sadece tuvalet icin kalkıyorum. Oglum iyi biraz daha karnimda dursun diye dua ediyoruz.
sağol canım benimAaa canım tebrik ederim ya sağlıklı bi gebelik olsun inşallah
Yok canım ya yok denecek kadar az geliyor cumartesi ye randevu aldım 9. Gün oluyor gidip görüneceğim bakalım ne varmış nasıl olmuş incir e başladım ilaç düşünmüyorum ama iğne olur sanırım eğer gelişme gösteriyorsaBende bildğm gbi canım yoğun mu adetin? Bu ay napacaksın düşünüp karar verdn mi
Allah razi olsun canim insallah.rabbim sanada saglikla sihatle kucagina aldrisin ins vakitliceMerhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmadim size. Risk devam ediyor heyet raporu verdi doktorum evde yatiyorum sadece tuvalet icin kalkıyorum. Oglum iyi biraz daha karnimda dursun diye dua ediyoruz.
Iyiym canim.ilk hafta kabullenmesi cok zor geldi ama suanda biliyrmki karnim bos ve yapcak hic bisey yok giden gitti.hayirlisi diyip geciyrm.sen neler yapyrsun nasil gidiyorKuzu naslsin
Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmadim size. Risk devam ediyor heyet raporu verdi doktorum evde yatiyorum sadece tuvalet icin kalkıyorum. Oglum iyi biraz daha karnimda dursun diye dua ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?