- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Aa gerçekten mi normal doğum ebesi dimi çok guzl bı meslek ya bence :) ne hikayeler vardır sende smdiAynen oyle sustrmak gerekiyor.ben ebeyim yuzlerce cocuk yikadim hastanede.eve gelincede 5 dk da yikar bide duruma atarim annemle basbasa dus keyfisi diyeonlarda gormus olur :)
Aynen vajinusmuslardan kacak gebeliklere...cok seylere tanik oldumda suan calismiyrm.cok stresli bi meslek..gebeler dogum yapacaklari gün akillarinin bi kismini kullanammiyor heycan korku derken..ortaya baya zorlu bi surec cikiyor :) muhemelen bendahada kotu olcam tum sureci bilen biri olarak.:)Aa gerçekten mi normal doğum ebesi dimi çok guzl bı meslek ya bence :) ne hikayeler vardır sende smdi
Amin canm doğru söylüyorsun bn önce okurdum artık okumuyormda ihmal ediyorm . Geçmiş olsun sizede hiç duymadım öpücük hastalığı nasıl bişi
Aynen ya bilmekte kötü arkadaş :) hani bn devlette doğum yaptm ya Allah im gelen doguruyo giden doguruyo nasıl bı yer doğumhane bazen hiç bos kalmıyor bağıran mi dersin hüngür hüngür ağlayan mi psikolojiyi sağlam tutmak zor orda :) hala kulaklarımda ebelerin o bağırisli konuşmaları "bağırma ikin, ikin tamaaaamm ikinmaaaa" :)))) zor işleri ne kadar bagirma ikin deselerde masaya çıkan bağırmaya başlıyordu :)Aynen vajinusmuslardan kacak gebeliklere...cok seylere tanik oldumda suan calismiyrm.cok stresli bi meslek..gebeler dogum yapacaklari gün akillarinin bi kismini kullanammiyor heycan korku derken..ortaya baya zorlu bi surec cikiyor :) muhemelen bendahada kotu olcam tum sureci bilen biri olarak.:)
Allahim korusun inslh bir daha yaşanmaz . İnan heryer hasta kayniyor tıp ilerledi okey ama hastalıklar da misli misli arttı .Sağol canım ...halk arasında öpücük hastalığı deniyor ama tıp dilindeki adı "Enfeksiyöz mononükleoz" . tükürükle bulaşan bi virüs.. Öperek geçiyor ve bu virüs direnç kazandığından antibiyotikle tedavisi yok... Bizdeki belirtiler ilk ateşi 39'a çıktı yandı yavrum acile götürdük orda boğazı kızarmış dedi faranjit teşhisi koydu antibiyotik yazdı ama iyiki vermemişim daha sonra kan tahlili sonucuna baktım enfeksiyon varmış çocuk doktoru bakınca anladı iyiki vermedin dedi ateşten sonra vücudunda kızarıklıklar oluştu bu hastalıkta öyle oluyormuş biz diş çıkaracak zannederken bunu öğrendik. Allah tekrarından korusun ... Ay benimde boğazım çok fena acıyor ya oğlumla hala iyileşemedik
Allahim korusun inslh bir daha yaşanmaz . İnan heryer hasta kayniyor tıp ilerledi okey ama hastalıklar da misli misli arttı .
Anlatmaya gerek yok, biliyorsun doğurdum ... :))Kuzumm naptın son durum ne :)ZK_ASK
Hayirli olsun canim ya nasil oldu nasil bsiey anlatsana..rabbim anali babali buyutsun hayirli evlat etsin ins.darisida basima :)Anlatmaya gerek yok, biliyorsun doğurdum ... :))
Sezaryen oldum canım. Dualar okuyarak korkarak girdim amelıyata ama her denileni harfiyen yaptım kendimi kasmamaya vs özen gösterdm yeterki sağ salim göreyim onu :) 15:00'da girdik 15:32de bebeği karnımdan alıp gösterdi doktor elleri kolları titreyerek gözlerini dikmiş ağlıyor :) üstünü giydirip yanıma verdiler resmimizi çektiler odaya çıkardılar bebişi. Son işlem beni toparlamak oldu :) yarım saat sonrada beni çıkardılar sancılı süreci anlatmayım onun pamuk teni herşeyi alıp götürüyor çünkü :) evimize şimdi geldik inşallah sağlıkla huzurla büyütmek nasip olur darısı başına sağ salim kavuşursun sende inşallah♡Hayirli olsun canim ya nasil oldu nasil bsiey anlatsana..rabbim anali babali buyutsun hayirli evlat etsin ins.darisida basima :)
Amiinn...Ne Guzelmis yaa bende ogunlerin hayaliyle yasiyrm.bebegimi saglicakla alip eve geldigimz gunleride gormek icin her zorluga dayanmaya calisyrm.sende saglicakla buyut insallah minnoşunuSezaryen oldum canım. Dualar okuyarak korkarak girdim amelıyata ama her denileni harfiyen yaptım kendimi kasmamaya vs özen gösterdm yeterki sağ salim göreyim onu :) 15:00'da girdik 15:32de bebeği karnımdan alıp gösterdi doktor elleri kolları titreyerek gözlerini dikmiş ağlıyor :) üstünü giydirip yanıma verdiler resmimizi çektiler odaya çıkardılar bebişi. Son işlem beni toparlamak oldu :) yarım saat sonrada beni çıkardılar sancılı süreci anlatmayım onun pamuk teni herşeyi alıp götürüyor çünkü :) evimize şimdi geldik inşallah sağlıkla huzurla büyütmek nasip olur darısı başına sağ salim kavuşursun sende inşallah♡
Gozun aydin Zehracim sağlıkla büyüt bebeğini :)Sezaryen oldum canım. Dualar okuyarak korkarak girdim amelıyata ama her denileni harfiyen yaptım kendimi kasmamaya vs özen gösterdm yeterki sağ salim göreyim onu :) 15:00'da girdik 15:32de bebeği karnımdan alıp gösterdi doktor elleri kolları titreyerek gözlerini dikmiş ağlıyor :) üstünü giydirip yanıma verdiler resmimizi çektiler odaya çıkardılar bebişi. Son işlem beni toparlamak oldu :) yarım saat sonrada beni çıkardılar sancılı süreci anlatmayım onun pamuk teni herşeyi alıp götürüyor çünkü :) evimize şimdi geldik inşallah sağlıkla huzurla büyütmek nasip olur darısı başına sağ salim kavuşursun sende inşallah♡
Çokk teşekkür ederimmm :)♡♡♡♡Gozun aydin Zehracim sağlıkla büyüt bebeğini :)
Sezaryen oldum canım. Dualar okuyarak korkarak girdim amelıyata ama her denileni harfiyen yaptım kendimi kasmamaya vs özen gösterdm yeterki sağ salim göreyim onu :) 15:00'da girdik 15:32de bebeği karnımdan alıp gösterdi doktor elleri kolları titreyerek gözlerini dikmiş ağlıyor :) üstünü giydirip yanıma verdiler resmimizi çektiler odaya çıkardılar bebişi. Son işlem beni toparlamak oldu :) yarım saat sonrada beni çıkardılar sancılı süreci anlatmayım onun pamuk teni herşeyi alıp götürüyor çünkü :) evimize şimdi geldik inşallah sağlıkla huzurla büyütmek nasip olur darısı başına sağ salim kavuşursun sende inşallah♡
Attımmmmm ♡♡♡ Allah razı olsun, bende çok sevindim :))canım benim Hadi Gözün aydın... Allah Analı Babalı büyütsün, Bahtı açık olsun yavrunun... Ay çok sevindim iyi olmana hersey geçiyor zamanla bebeğin toparlasın resim at bana çok görmek isterim... çok öpüyorum ikinizide...
Ben de istiyorum :))Attımmmmm ♡♡♡ Allah razı olsun, bende çok sevindim :))
Sezaryen oldum canım. Dualar okuyarak korkarak girdim amelıyata ama her denileni harfiyen yaptım kendimi kasmamaya vs özen gösterdm yeterki sağ salim göreyim onu :) 15:00'da girdik 15:32de bebeği karnımdan alıp gösterdi doktor elleri kolları titreyerek gözlerini dikmiş ağlıyor :) üstünü giydirip yanıma verdiler resmimizi çektiler odaya çıkardılar bebişi. Son işlem beni toparlamak oldu :) yarım saat sonrada beni çıkardılar sancılı süreci anlatmayım onun pamuk teni herşeyi alıp götürüyor çünkü :) evimize şimdi geldik inşallah sağlıkla huzurla büyütmek nasip olur darısı başına sağ salim kavuşursun sende inşallah♡
❤❤❤❤❤ hemen:)Ben de istiyorum :))
Aa ne guzel tesadüf olmuş doğum günü ne zaman ? :) amiiin Allah razı olsun Allah herkese nasip etsin sağ salim♡♡♡Oooo bacım gözün aydın sonunda sende kavuştun:) ay benim oğlumda 15:32'de doğdu:) Allah analı babalı büyütsün darısı hamilelere inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?