2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aa ne guzel tesadüf olmuş doğum günü ne zaman ? :) amiiin Allah razı olsun Allah herkese nasip etsin sağ salim♡♡♡

Benim bebiş eylülde doğdu:) 11 aylık olduk çok şükür.... Yaşımız geliyor ama hala hiç diş çıkmadı:) geç çıkarması daha iyi diyorlar ama dişde sıkıntılı dönem inşAllah kolay atlatırız Rabbim hepimize sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.

Maşallah. Bizde büyüseydik bi :) Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım

Selam kizlar nasilsiniz ?

Şükür bacım sen nasılsın? Hamilemisin ne güzel kaç aylık oldu yeni değil heralde kız sanırım hadi gözün aydın: -) Bende çocuktan fırsat bulamadım bi bakayım dedimde burda kimsecikler kalmamış eskiden kaynıyodu :) 2 sene geçmiş ilk buraya yazalı vay be daha dün gibiydi

İnşaallah artık gücüm tükeniyor Rabbim sabır versin...
Sen nasılsın alıştın mı bebişli hayata
Anlıyorum ben seni. Benimde yıllardan sonra oldu başıma gelenleri de biliyorsun sabret kuzum . Ben memleketteydim canım, 1 ay kadar kaldım. 3 4 gün oluyo evime geleli. Alışmaya çalışıyoruz bebekli hayata. Bebek babasıyla yeni tanıştı düşün.

Ayyy valla mı ? İşte bizim eşlerin işi böyle şeylerle karşılaşmaya müsait bi durum

E napalım her zaman ki gibi canları sağolsun :)
Bugün resmen hem çok şükredip hemde çok üzüldüm canım
Aşılama için gittiğim doktor daha önceki rahim filmlerini beğenmedi bana kalırsa aşılama öncesi rahim filmini tekrarlayalım dedi ve ben tamam dedim anestezili hsg çekildi ve sol tüp tamamen kapalı sağ tüp de ucundan kapalı dedi ve tüp bebek uzmanıyla konuştum oda kesin tüp bebek dedi
Üzülmemin sebebi bunca zaman öbür doktorun lafına inanıp 1,5yılıp boşuna gitti resmen oyalandım ben
Şükretmem ise sonunda sebebini buldum ve ona göre yol izleyeceğim

Yaa daha önce nasıl farkedememişler bunu ? İyiki gitmişsin bu doktora o zaman canım bak dediğin gbi sorunun ne olduğu bulundu hsg sırasında verilen sıvı da mı yetmedi acaba tüpleri açmaya ? İyiki aşılama olmamış tüpler kapalıyken. Yıllarım boşa gitti diye üzülme bunun içinde bir hayır ara belkide o yıl içinde olmaması gerekiyodu daha nasipte yoktu kimbilir belkide nasibin tüp bebekte saklıdır. Artık moralini hiç bozma Allaha bırak canım peki eşinle konuştunuz mu ne zaman düşünüyorsunuz doktorun ne diyor ?

Doktorum ben tüp bebekçi değilim ben dedi başka doktora yönlendirdi oda laparaskopi falan ben önermiyorum direk tüp bebek dedi ama bana kalırsa laparaskopi yapılıp belki açılabilir diye düşünüyorum biraz ünlü doktorların tüp kapalılığındaki makaleleri okudum laparaskopi şart diyorlar be yapacağım bilmiyorum eşim be gerekiyorsa yapalım ben artık sen üzül ağla istemiyorum diyor sağolsun

Slm millet napiyorsunuz...benim minnoş dogmayi unuttu sanirim gelmek bilmiyor kaldi icerdee bekle bekle sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…