2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Teraziler uyumludur zariftir hassastır kibardır haksızlığa tahammülü yok neşelidir sevecendir ama bazı takıntıları oluyo şahsen ben öyleyim:) bazende dediğim dedik olurum ...
Tabi her kişi aynı olacak diye bişey yok bunlar varsayım ama bütün özellikler bana uyuyor valla:) Sağlıcakla kavuşursun inşallah... Yolun çoğu gitti azı kaldı kansızlığın genetik demekki...inşAllah atlatırsın anne olmak gerçekten çok zor hele tek başınaysan... Ben lohusalığımda bile yalnızdım... ama alışıyor insan zamanla

Aminn canim insallahh.ins bende sen gibi dis cikarmalarinida gorurum :) Cok sukur annem kizkardesimlerim var kv lerlede ayni apartmandayiz.yuzlerini bile gormek istemiyrm ama biliyrm dogumdan sonrada tepemde olurlar.zor gunlerimde hic hayirlarini gormedim.ama torun diye benden cok sahipleniyorlar cocugumu simdi.artik dogimdan sonra neler beni bekliyor bilmiyrm dusunmek istemiyrm :)

Biraz uykusuz kalacan ama kızına baktıkça herşeyi unutursun:) Böyle enteresan insanlar her yerden çıkıyo benim eşimin tarafındada hayırsızlar var ama takmıyorum artık çocuğumla ilgilenmek terapi gibi geliyo:) sende çok tutturmazsın çocuğunu:) insan birilerine çok ihtiyaç duyuyor alışverişini yemeğini temizliğini inşallah yaparlarda sende bebenle ilgilenirsin....zaten iyileşene kadar hiçbişey yapamican

Heyecanlı olmaz olurmuyum 100den düştük diye seviniyodum şimdi 10dan geriye sayım başladı resmen :) şu sezaryen doğumla ilgili göz korkutanlar olmasa hersey daha guzel olacak bilen bilmeyen yorum yapıyo biliyon kuzum

Aynen aynen haftaya yine bakarım çatı ve bebeğe dedi iri olursa riske atmam dedi salı günü 3350gram dedmişti bu salı ne çıkacak bakalım. Gerçi doğum sonrası usg ölçümüyle uymuyo diyolar sizde de öyle oldu mu 2ü0 300 gram eksik çıktı milletin hep.

Bu arada senin ikinci doğumun daha kolay olur bence. 4kiloyu aşsa bile. Çünkü ordaki kemik doğum sırasında açıldı sonuçta geçende konuştuk şükür fazla zorlukta çekmemişsin ikinci daha kolay olur hatta ikincide kan sulandırıcı bile kullanmazsın doğuma kadar :)

Kafam çok karışık ben acaba salı günü acı zulüm deyip bidaha mı çatı muayenesi olsam ya doktor notirmal dese bile benm bilinçaltıma sinyaller gitti napcm hiç bilmiyorum 8 ay mis gibiydim 9.ay beyin fırtınası yaşıyorum her konuda :)

Çok teşekkür ederim not alıyorum sıcak su torbasını. Havluya sarar koyarım göğsüme :) duymuştum sıcak iyi geliyor diye. Senin de herseye rağmen doğum anın çok güzel çünkü bebişine kavuştun :) Rabbim şifa versin diş konusu çok yorar sizede sabır versin :)) depend aldm canım gecelik koyacağım aynen bende o rahat olur diye düşündüm hep. Kahve stoğu yapmam lazım dün gece bende anneme anlattım o baş ağrısı durumunu :) siz atlattınız sıra bende :)) çok sağol haftaya bugun buraya o güzel duyguyu tattığmı yazarım inşallahhh ❤❤❤❤

1 Ekim de doğdu bnmki :) aralarında bişi yokmuş hakkat . Alttan 2 tane dışı var 1bucuk ay kadr önce çıkarmışti ikisini bir çıkarmadı ondan sonra . Bizim kız sürekli hastalanıyor nasıl hirliyo şuan görsen bronşit oldu şu yaz günü . Emekleme olayına gelince bizimki de geç emekleyenlerden ama emekliyo şuan önce tutup kalkmayi öğrendi sonra adam akıllı emekledi bayramdan 3 5 gün önce öğrendi bunları ataktaydi inan çok kötü geçmişti o atak . Şuan bı yürüteç aldık ahşap ondan tutunup yürüyor

Canim sanirm o kan sulandırıcıyi her hamilelikte kullanmamiz gerek öyle demişti doktorlar bna şuan bile bacak morarmalarm tekrar başladı bnm durduk yere morariyo. Sna ne diyicem bak inan normal doğumu canı gönülden istemiyorsan gün de almışsın git sezeryanini ol bnm ablamin biri sezeryan oldu ilk 3 gün zorlandı sonrası iyi di tamam bı normal doğum değildir ama öcü de değil yani :) ameliyat sonuçta bide dayanıklık medelsi bnce sende güçlüsün.:) Bn normal doğumu çok istiyordum o anları hissetmeyi sırf bu yüzden direttim yoksa doktor çok sıcak bakmadı normale . Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin

Smdi dusunup keyfini kaçırma bencede çünkü herşeye karisacaklar bn en son geçen patladim. Bana dedi ki bu çocuğu sallamadn ondan huysuz böyle sen bida doğur bak onu gelip nasıl koyuyorm beşiğe sallıyorm fıstık gibi uyuyo dedi bnde anne onu unut sen hiç hayal kurma sallatmam dedim oda sallamazmiyim gör faln yaptı bnde iyi o zamn salla da göreyim dedm

Amin canım sağolasın. Kan sulandırıcıyı arkadasım ilk bebeğinde doğuma kadar ikincide ise ilk 12 hafta kullandı bıraktı. Onuda geçenlerde doğurdu. Bilmiyorum araştırmak lazım bunuda. İkinciyi mi istiyorsun neee :)))

Iyi demissin valla.kocam onlarin yuzunden panik atak oldu 15 gundur tedavi goruyor.mahvettiler bizi.hamileligimi burnumdan getrdiler.bende sirf begendim diye hem sallanir hem sabitlenir bi besik aldim.sanki cocuk dogdu salladimda hemen laf yapiyor biz sallasak cahil olurz sen sallanan besik almissin diye.ben halbuki sirf buyuk 3 yasa kada rkullaniliyor fln diye secmistim.yok bebek dogunca 40 gun yikamiycakmisim.inadina hastaneden geldigim gun yikiycam:) 3.5 senedir alttan aldik esimle kendimizden olduk.dr umz artik hic bsieyi alttan almayin pat pat soyleyin biz buyuz isinize geliyorsa diyin dedi.becerebilirsem ins bundan sonra boyle

Aa seninkide teraziymiş benimkide 14 eylül araları çok yakın:)
Ay o hırıltı öksürük bizdede var ya şimdi bide ne oturmak istiyo ne yatmak ayakta durup öyle kalacak yada kucakta duracak sürünerek yerde gidiyo ama dayanamayıp alıyorum çünkü evin her yerinde halı yok hasta zaten bu da atak haftasında sanırım... emiyormu senin prenses? Benimki malesef erken bıraktı o konudanda muzdaribim

Yuh ya 40 gün bebek yıkanmazsa kokar
Yıkanarak büyürler su rahatlatır ve kolay uyurlar...böyle herşeye karışan tiplere sinir olurum çocuk sizin çocuğunuz artık söyleyin bencede...Allah yardımcınız olsun

Hiç korkma canım sezeryan olup çabuk toparlananlar çok memnun kalanlar var önemli olan ne biliyomusun doktorun deneyimi ordakiler işini iyi yaparsa hiç endişe etme

Aminn...Bundan sonra oyle zaten canim ne biliyorsam onu yapicam.oylede yaranilmiyor boylede nede olsa.hic olmazsa kendi bildigimi yaparim

yok ayol henuz değil ama arayı çok acmicam . hayırlısı bakalm nasıl olursa olsun sağlıkla dogsunda.

Allah yardım etsin size onlara da akıl fikir versin. Bu arada bnde sallanır aldm hatta bazan salladım ama alışkın değil yani . İyi etmissin bazen ağrıları faln olduğunda sallamak iyi geliyor sanki :) bu arada bncede eve gelince yıka eskiden beri yikanirmis smdi şimdi göbek düşene kadar faln diyorlar ama yıkanıp güzel ve temizce göbek kurulaninca üzerine de batikonlu sargı bezi bırakıp bezini öyle bağlarsan hemen dusuyod göbeği sorunsuz 3 yeğenim ve bnm kız annem böyle yaptı biri bir haftada diğer ucu 4. 5. Gün düştü göbekler. Bnm kız sarilik için 4.gununde hastaneye gittiğinde doktor bakti erken düşmüş maşallah ama Hiç bı sorun yok gayet temiz demişti tavsiye ederim tuttukca üzerine geliyorlar bizimde ilk çocuk herkes müdahale etti eşim en son ablalarini bozdu bnm ablalarimda sürekli şöyle böyle konuşuyorlardı dedm susun yaw azıcık bırakında bn büyüteym dedm en son:)

Emiyor da sanirm süt iyice azaldı keçi sütü mü icirsem kaşık. Mamami arasında kaldım yemek veriyorm ama yeteri kadr yemiyor önce iştahla yiyordu nazara geldi çocuğum ay nasıl da yiyo diye diye çocuğu yemez ettiler . Bizimki ondan hasta oluyor sürekli sanirm heryerde hali yok sürekli emekliyo bide ev taşıdım 1 hafta oldu toparlan geri yerleş perişan oldu yavrum . Bu arada benm doğum günüm de 18 Eylül çok istemiştim denk gelse diye de olmadı :) ama ikimizin yükseleni de terazi :)

O da güzel :) başak oluyo dimi başaklar nasıl olur bilmem hiç. Rabbim şifa versin nazar malesef çok etkiliyor kuzuları ..insanlar ağızlarını biraz hayra açsa dua etseler böyle olmaz benim oğlumda maşallah kız güzeli 2 ay önce öpücük hastalığına yakalanmıştı ateşi 39' du yanıyodu kuzum . Ben kendim ayetel kürsi nazar ayeti nas felak arapçasını kağıda yazmıştım üstüne koyuyorum dışarı çıkarken işte kendimizce önlem almaya çalışıyoruz ama Allah kuzularımızı kem gözlerden nazarlardan korusun keçi sütü markette varmıki ben buralarda hiç görmedim

Aynen oyle sustrmak gerekiyor.ben ebeyim yuzlerce cocuk yikadim hastanede.eve gelincede 5 dk da yikar bide duruma atarim annemle basbasa dus keyfisi diye onlarda gormus olur :)

Amin canm doğru söylüyorsun bn önce okurdum artık okumuyormda ihmal ediyorm . Geçmiş olsun sizede hiç duymadım öpücük hastalığı nasıl bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…