2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bu gecenin ve bayramın faziletleriyle ilgili bi yazı var o resmi buraya nasıl ekleyebilirim? Tıklıyorum resim url'si diyo onu nasıl alıcam?

Kızlar bu gecenin ve bayramın faziletleriyle ilgili bi yazı var o resmi buraya nasıl ekleyebilirim? Tıklıyorum resim url'si diyo onu nasıl alıcam?
Dosya yükle diyor ordan yükle canım

Kizlar bende bu ay böyle olunca heveslenip hamile tisortu almistm bayramda aileler bir araya gelince onu giyip gelicektm o sekilde haber vericektm hayalini kurmstm nasip olmadi bu bayram tişört duruyor insaAllah suprizimi öyle yapicam esimle beraber ogreniriz büyük ihtimal ona supriz yapmam zor olur ama olsun
Diger topige yazmisim bunu buraya yazıyorum diye kafa gitti ya

Off bitmedi su adetim kızlar, arefe günü ihlas okuycaktim oda gitti. Pazt yada sali biter adetim ogun dönüyoruz zaten eve,hemen çalışmalara baslicaz burda simdi bebek.sorulari olacak gene hicc cekemem yaa..zaten canin sıkkın, olmadikca iyice stres oluyorum. Gecen aksam esim geldi yanima olmicak heralde bizim cocugumuz dedi bi icim acidi ki kizlar..kendi uzuntumu geçtim ona teselli vermeye basladim resmen. 2yıllık evliyiz yas da ilerliyor giderek keske daha erken çalışmalara baslasaydik o kadar pişmanım ki..ben hemen yapınca olacak sanıyordum ne biliyim aylarca olmiycani..yas oldu 28..poff..Allahim ekim ayi nolur bebisim gelsin karnima hayırlısı ile sağlıkla..artik yoruldum sorulardan stresten soru isaretlerinden...

ben normalde de çok iştahlı biri değilim ztn hatta zayıfım dün acayip canm cigkofte istedi hemen yedim ama normldede ben cigkofte severim oyuzden belirti değil benm icin bide benm kasiklarim sızlıyo bazende göbeğimi altı ama bende idrar yolu enfeksiyonu vardı önceden ben ondandir diyorum

Kızlar köye gidiyorum ben orda telefonum çekmiyor giremeyebilirim şimdiden bayramınız mübarek olsun. Inşallah bayramı bebis haberiyle senleneceklerimiz var. Bayram sonrası da bekleyenlerimiz güzel haberler alacak inşallah. Bu güzel günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Bugün hepimiz için dua edeceğim. Rabbim sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallah

Aynen bende pazartesi yada salı yıkanıcam :) kısmet bacım ya bende öyle sanıyordum 11 aydır deniyoruz bizde 2 yıllık evliyiz bende 30'uma geldim ya ben napayım :)
Ama diyorumki Rabbimizin vardır bildiği hayırlısı buymuş demekki
Bende 14 ay çocuk düşünmedim ama düşünseydimde olmayacakmış zaten sende böyle düşün olacağı varsa olurdu zaten istemeyipde hamile kalanlar da oluyo biliyosun demekki Allah herkese bi vakit yazmış bizde vaktimizi beklicez mecbur hayırlı sağlıklı olsun yeterki....
Benim şuan en çok sıkıldığım durum şimdi akrabaların içindeyken milletin sorması İnşallah sormazlar artık onlar sordukça iyice daralıyorum ya yeter sormasınlar artık bozucam birilerini

Amiiinn kardeşim amin inşallah seninde bayramın mübarek olsun
Hayırlı yolculuklar

Bende iyiki korunmamisim diyorum evet boylesi nasipmis ama iyikide icmemisim ya da esim korunmamis
Benim sansima bitti kızlar adetim okuyorum ihlas suresini hepimize dua edicem Allahim kabul etsin insaAllah
Aminnn canim ben de okuyacağım inşallah kabul etsin Rabbim hepimizin dualarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…