Dosya yükle diyor ordan yükle canımKızlar bu gecenin ve bayramın faziletleriyle ilgili bi yazı var o resmi buraya nasıl ekleyebilirim? Tıklıyorum resim url'si diyo onu nasıl alıcam?
Canim benim bat 1 eyluldu ilginc ama 19 agustosu 20 ye baglayan gece saat ikide yataga girdim aklima donut geldi allahim olsada yesem diye sabahi zor etmistim cumarteside esimin kuzenine gidicektik dedim bir an once cikalim evden donut yemem lazim benzinlikte durdurdum esimi iki tane al dedim oda kizdi hatta kilo alcaksin diye dedim banane aksama kadar yemek yemicem zaten al bana hayatimda hicbisey aklima girmemisti oylebu bi belirtimi bilemicem ama cok canim cekti yemesem catlardim o derece
Off bitmedi su adetim kızlar, arefe günü ihlas okuycaktim oda gitti. Pazt yada sali biter adetim ogun dönüyoruz zaten eve,hemen çalışmalara baslicazburda simdi bebek.sorulari olacak gene hicc cekemem yaa..zaten canin sıkkın, olmadikca iyice stres oluyorum. Gecen aksam esim geldi yanima olmicak heralde bizim cocugumuz dedi bi icim acidi ki kizlar..kendi uzuntumu geçtim ona teselli vermeye basladim resmen. 2yıllık evliyiz yas da ilerliyor giderek keske daha erken çalışmalara baslasaydik o kadar pişmanım ki..ben hemen yapınca olacak sanıyordum ne biliyim aylarca olmiycani..yas oldu 28..poff..Allahim ekim ayi nolur bebisim gelsin karnima hayırlısı ile sağlıkla..artik yoruldum sorulardan stresten soru isaretlerinden...
Kızlar köye gidiyorum ben orda telefonum çekmiyor giremeyebilirim şimdiden bayramınız mübarek olsun. Inşallah bayramı bebis haberiyle senleneceklerimiz var. Bayram sonrası da bekleyenlerimiz güzel haberler alacak inşallah. Bu güzel günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Bugün hepimiz için dua edeceğim. Rabbim sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallah
Sağ olasin canimm benimAmiiinn kardeşim amin inşallah seninde bayramın mübarek olsun
Hayırlı yolculuklar
sagol cnm allah topigimizin hepsine nasip etsin instopicigin 2.hamilesi sen olucaksin yani canım cok sevindim baya net cizgn ne güzel masaAllah
Sağ ol canim benim Allah razı olsun
Aminnn canim ben de okuyacağım inşallah kabul etsin Rabbim hepimizin dualarınıBende iyiki korunmamisim diyorum evet boylesi nasipmis ama iyikide icmemisim ya da esim korunmamis
Benim sansima bitti kızlar adetim okuyorum ihlas suresini hepimize dua edicem Allahim kabul etsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?