2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Anladim canim. Tamam ben baslarim ozaman birazdan. Zaten tirnak buyuklugunu gecmez sanirim ki bugun zaten akintim yok . Daha dun ogleden ssonra hic gelmedi cok az gelmisti okadar canim. Rabbim bu guzel gunun hurmetine kabul etsin insallah. Hepimiz hamis kalalimm

EceCigdem , Allah sana bağışlasın oğlunu maşallah... bize de anneliği tattırsın inşallah
Amin canim allah herkese tattirsin insallah. Ben anneligi cok guzel tattim cok sukur ama hamilelige hala icim gider. Hic yasayamadim. K.vlidelerle yasadim cunku hep. Bide kucuktum falan. Hic bisey anlamadim cokta bulantili gecmisti. Simdi ilk kez olcak gibi tekrar heyecanla bekliyorum insallah bu sefer yasayacagim o duyguyu bende

Smile Forever , diyelimki abdest aldın Kuran okuyup namaz kılana kadar bişey gelmedi o şekilde temizken okursunuz ama sonra leke gelirse okuyamazsın bacım günaha girersin yoksa... bak bende şuan adetliyim diye yıkanamıyorum içim içimi yiyo ama yapacak bişeyimiz yok ALLAH haram kılmış bizde artık dua tesbih zikirlerle geçirelim bu günü...
Bende bigün yıkanmıştım sonra leke geldi bozuldu tekrar yıkandım ertesi gün yine leke geldi ve yine yıkanmak zorunda kalmıştım çok gıcık bi durum en iyisi tamamen bitene kadar beklemek...

Anladim canim. Benim zaten normalde 4 gun surer dedigim gibi 5. Gun yikanirim. Bakalim bi temizleneyimde okumaya baslayayim.

Amin inşallah.. içinde ukde kalmış demekki inşallah bu sefer doya doya yaşarsın

Bence çok beklentiye girme ki hayal kırıklığı yaşamayasın.. vücudumuz bize oyun oynuyo çok istediğimiz için
Ben artık bundan sonra adetim gecikse bile kendimi kaptırmicam idrar testinde pozitif bile çıksa kan testimi görmeden inanmicam
Sonradan üzülmesi kötü oluyo
Adetlerim sapıttı benimde 10 gün ve 17 gün geciktiği oldu ama sonuç yok işte genelde herkes beklemediği anda hamile kalıyoya inşallah bizde başarabiliriz onu

Aslinda bende beklemedigimden diyorum cunku hic yumurtlama gununde falan iliskiye girmedik ya adetten bikac gun once yada adetten bikac gun sonra yani. Ama adetim bitti kasiklarim hala gecmedi ondan dedim bi ihtimal. Bayram sonu yumurtlama gunum zaten bayram sonunu iyi degerlendirmem lazim

Aynen canim yaa sanki eve gidip yapinca hemen olcak.çocuk millet ne patavatsiz konusuyo yaa..biz hamile olup olmadigimizi bile bir ay sonra anca anlıyoruz ya..Hayrlisi bakalim.deyip geçiyorum bebek mevzusu acmaya başlayanlara. Hayırlısı ile olsun ins..ozman karnimi sisire.sisire gezcem.herkesin.gozune soka.soka

Aynen canim yaa sanki eve gidip yapinca hemen olcak.çocuk millet ne patavatsiz konusuyo yaa..biz hamile olup olmadigimizi bile bir ay sonra anca anlıyoruz ya..Hayrlisi bakalim.deyip geçiyorum bebek mevzusu acmaya başlayanlara. Hayırlısı ile olsun ins..ozman karnimi sisire.sisire gezcem.herkesin.gozune soka.soka

Yalnız değilmişim demekki ben randevu aldım baktırıcam sende git bence bu konu ihmale gelmez benimde bugün adetimin 4.günü bakalım yine o ağrı olacakmı olmaz inşallah Allah hayır etsin sonumuzu
Valla canım bugünde ağrıyor kasıklarım. Ben anlamadım bu işten bişey ilk defa böyle oluyor. Bi ağırlık ve ağrı var. Adet olınca bütün ağrılarım geçerdi oysaki

Yalnız değilmişim demekki ben randevu aldım baktırıcam sende git bence bu konu ihmale gelmez benimde bugün adetimin 4.günü bakalım yine o ağrı olacakmı olmaz inşallah Allah hayır etsin sonumuzu
Valla canım bugünde ağrıyor kasıklarım. Ben anlamadım bu işten bişey ilk defa böyle oluyor. Bi ağırlık ve ağrı var. Adet olınca bütün ağrılarım geçerdi oysaki

Bendede enfeksiyon vardi hep ondandir diyodum ama mesela onun agrisi basliyo gittikce cok siddetli oluyo, migde bulantisi daha az oluyo, istahi kapaniyo insanin. Bu kez farkettim ben agrinin bulantinin ondan farkli oldugunu insan hissediyo benimde istahim bi acildi bir hafta simdi yine yok zorla yiyorum

Ahahahahaa yürü be kim tutar seni o zaman da gözlerine sokarız inşallah ben artık millete biz borcumuz bitene kadar düşünmüyoruz diyeyimde en iyisi yakamızdan düşsünler bari

Bu ağrılar senin ne zaman başladı cnm benm birden agryo bazen çok bazn hafif agryo geciyo bazn kramp gibi giriyo anlamadm valla ama pek umitlenmek istemiyorum şöyle midem çok bulan sa yada yerlesme kanamasi gelse umutlanirm

Kız hamile olmayasın
Hadi inşallah adet görüpde hamile olanlarda oluyo biliyosun
Sende git doktora en iyisi hepimiz haydin dokturaaa

Kizlar kac gundur kasiklarim belim agriyordu artik dayanamadim dun doktora gittim adetimde 5gun gecikince kan testi yaptirdim negatif cikti ama enfeksiyonda cikti hala adet olmadim ilac ve antibiyotik kullaniyorum simdide sizce bu zamandan sonra hamile kalirmiyim ilaclarida kullanmak zorundayim napmam gerek bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…