- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Anladim canim. Tamam ben baslarim ozaman birazdan. Zaten tirnak buyuklugunu gecmez sanirim ki bugun zaten akintim yok . Daha dun ogleden ssonra hic gelmedi cok az gelmisti okadar canim. Rabbim bu guzel gunun hurmetine kabul etsin insallah. Hepimiz hamis kalalimmBirsey olmaz canim ama lekelenmen tirnak buyuklugunu gectiginde tekrar abdestlen. Allah kabul etsin. Bnde simdi oglanla ugrasiyorum eşimde kasap. Baska sehire gitmek icin yola cikti az once bayramda baska yerde olack kesim yapacak. Oglani uyutayim bnde oturacgim duaya
Amin canim allah herkese tattirsin insallah. Ben anneligi cok guzel tattim cok sukur ama hamilelige hala icim gider. Hic yasayamadim. K.vlidelerle yasadim cunku hep. Bide kucuktum falan. Hic bisey anlamadim cokta bulantili gecmisti. Simdi ilk kez olcak gibi tekrar heyecanla bekliyorum insallah bu sefer yasayacagim o duyguyu bende
Anladim canim. Benim zaten normalde 4 gun surer dedigim gibi 5. Gun yikanirim. Bakalim bi temizleneyimde okumaya baslayayim.Smile Forever , diyelimki abdest aldın Kuran okuyup namaz kılana kadar bişey gelmedi o şekilde temizken okursunuz ama sonra leke gelirse okuyamazsın bacım günaha girersin yoksa... bak bende şuan adetliyim diye yıkanamıyorum içim içimi yiyo ama yapacak bişeyimiz yok ALLAH haram kılmış bizde artık dua tesbih zikirlerle geçirelim bu günü...
Bende bigün yıkanmıştım sonra leke geldi bozuldu tekrar yıkandım ertesi gün yine leke geldi ve yine yıkanmak zorunda kalmıştım çok gıcık bi durum en iyisi tamamen bitene kadar beklemek...
Amin canim allah herkese tattirsin insallah. Ben anneligi cok guzel tattim cok sukur ama hamilelige hala icim gider. Hic yasayamadim. K.vlidelerle yasadim cunku hep. Bide kucuktum falan. Hic bisey anlamadim cokta bulantili gecmisti. Simdi ilk kez olcak gibi tekrar heyecanla bekliyorum insallah bu sefer yasayacagim o duyguyu bende
Kizlar oglum uyusun diye ayaklarimda salliyorum. Simdi yatirdim iste de kasiklarima yine agri girdi. Sanki adet olmadan once olur ya agrilarin onun gibi bisey. Bide ben son ilisklilerimde daha dikkatli olmaya calistim boyle hemen ayagi falan kalkmadim biraz yattim. Acaba ekimde adetim gelmeyecek mi hamilelik tuttu mu ki ya ?
Aslinda bende beklemedigimden diyorum cunku hic yumurtlama gununde falan iliskiye girmedikBence çok beklentiye girme ki hayal kırıklığı yaşamayasın.. vücudumuz bize oyun oynuyo çok istediğimiz için
Ben artık bundan sonra adetim gecikse bile kendimi kaptırmicam idrar testinde pozitif bile çıksa kan testimi görmeden inanmicam
Sonradan üzülmesi kötü oluyo
Adetlerim sapıttı benimde 10 gün ve 17 gün geciktiği oldu ama sonuç yok işte genelde herkes beklemediği anda hamile kalıyoya inşallah bizde başarabiliriz onu
En iyisi yarin sabah benceKızlar bugün batım ama hiç adet olcak gibi ağrılarım yok buna rağmen adet olursam şok olurum.her ay 1 hafta öncesinden ağrı çekiyordum çünki.
Sizce bugünmü test yapim yoksa yarınmı.
Amiinnn
Al bendende o kadarbenim eltim de eşiyle 5 ayda bir görüşüyordu görüştükleri zaman hamile kaldı şimdi 7 aylık hamile.... nasibi varmış
Bizimde inşallah olur imtihanda olduğumuzu unutmayalım
Şu patavatsızca konuşanlara gıcık oluyorum ama kendi işlerine baksınlar onlara veren ALLAH bizede verir .. sipariş veriyolar sanki yapın mapın bilmemne...yemek mi yapıyoruzben bundan sonra hadsizlik edenlere yapıştırcam cevabı...sizde altta kalmayın herkes haddini bilsin
Amiinnn
Al bendende o kadarbenim eltim de eşiyle 5 ayda bir görüşüyordu görüştükleri zaman hamile kaldı şimdi 7 aylık hamile.... nasibi varmış
Bizimde inşallah olur imtihanda olduğumuzu unutmayalım
Şu patavatsızca konuşanlara gıcık oluyorum ama kendi işlerine baksınlar onlara veren ALLAH bizede verir .. sipariş veriyolar sanki yapın mapın bilmemne...yemek mi yapıyoruzben bundan sonra hadsizlik edenlere yapıştırcam cevabı...sizde altta kalmayın herkes haddini bilsin
Valla canım bugünde ağrıyor kasıklarım. Ben anlamadım bu işten bişeyYalnız değilmişim demekkiben randevu aldım baktırıcam sende git bence bu konu ihmale gelmez benimde bugün adetimin 4.günü bakalım yine o ağrı olacakmı olmaz inşallah Allah hayır etsin sonumuzu
Valla canım bugünde ağrıyor kasıklarım. Ben anlamadım bu işten bişeyYalnız değilmişim demekkiben randevu aldım baktırıcam sende git bence bu konu ihmale gelmez benimde bugün adetimin 4.günü bakalım yine o ağrı olacakmı olmaz inşallah Allah hayır etsin sonumuzu
Bende yetisemiyorum canim artik hic durmuyo parmaklar :) kaldigi yerden devam et sende
Bendede enfeksiyon vardi hep ondandir diyodum ama mesela onun agrisi basliyo gittikce cok siddetli oluyo, migde bulantisi daha az oluyo, istahi kapaniyo insanin. Bu kez farkettim ben agrinin bulantinin ondan farkli oldugunu insan hissediyo benimde istahim bi acildi bir hafta simdi yine yok zorla yiyorumben normalde de çok iştahlı biri değilim ztn hatta zayıfım dün acayip canm cigkofte istedi hemen yedim ama normldede ben cigkofte severim oyuzden belirti değil benm icin bide benm kasiklarim sızlıyo bazende göbeğimi altı ama bende idrar yolu enfeksiyonu vardı önceden ben ondandir diyorum
Aynen canim yaa sanki eve gidip yapinca hemen olcak.çocuk millet ne patavatsiz konusuyo yaa..biz hamile olup olmadigimizi bile bir ay sonra anca anlıyoruz ya..Hayrlisi bakalim.deyip geçiyorum bebek mevzusu acmaya başlayanlara. Hayırlısı ile olsun ins..ozman karnimi sisire.sisire gezcem.herkesin.gozune soka.soka
Canim 1000 ihlas besmeleme ileKızlar 1000 ihlas suresimi okuncak yoksa 7000 tanemi??
Bu ağrılar senin ne zaman başladı cnm benm birden agryo bazen çok bazn hafif agryo geciyo bazn kramp gibi giriyo anlamadm valla ama pek umitlenmek istemiyorum şöyle midem çok bulan sa yada yerlesme kanamasi gelse umutlanirmBendede enfeksiyon vardi hep ondandir diyodum ama mesela onun agrisi basliyo gittikce cok siddetli oluyo, migde bulantisi daha az oluyo, istahi kapaniyo insanin. Bu kez farkettim ben agrinin bulantinin ondan farkli oldugunu insan hissediyo benimde istahim bi acildi bir hafta simdi yine yok zorla yiyorum
Valla canım bugünde ağrıyor kasıklarım. Ben anlamadım bu işten bişeyilk defa böyle oluyor. Bi ağırlık ve ağrı var. Adet olınca bütün ağrılarım geçerdi oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?