ooo çok iyi yaa ne guzel. fiyati nedir hatirliyormusunpredıctor early canım adete 6 ğün kala pozıtıf ğörmüştüm
canım tebrik ederim..inş. hayırlısıyla kucağına alırsın..cnm sen adetin geçince mi baktırdın adetten bi kaç gün öncemiydi bende adetten 2 önce baktırcam da ondan soruyom :)Merhaba kızlar bugün kan testimi yaptırdım. Hcg 74,53 çıktı doktor geç döllenme muhtemelen dedi. Takip edicez yükselme olacak mı diye dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim. Çoook mutluyum allah isteyen herkese hepinize versin inş
Kızlar peki sizce değeriö düşük mü yükselir dimi çarşambaya kadar. Korkuyorum biraz
20 tl ye almıştım eczaneden canım ama ınt de da uyğun olabılırooo çok iyi yaa ne guzel. fiyati nedir hatirliyormusun
canım akıntından anlayabilirsin yada vücut ısısı takip ederek doğru günü yakalayabilirsin.Kizlar ya şu çatlamanın olduğunu nasıl anlıyoruz ?????
Insallah oyledircanim sen daha hasta olmadinmi.bak gorursun bebis var sende..sakin sokturucu falan icme..gec dollenmedir inşallah
Düzensizim normalde ondam tam bilemiyorum ama en gec 30 unda olmaliydimKaçgün oldu günün geçeli
Neyi kuzum bakindim sayfalara ama bulamadum sorunuuKizlar kimse kullanmadi mi bilmiyor mu ya
Canım kan testi yaptırdın mı sen ?Düzensizim normalde ondam tam bilemiyorum ama en gec 30 unda olmaliydim
30 unda 0.1 di canim kandaCanım kan testi yaptırdın mı sen ?
Kizlar bu clear blue diye marka vardi ya ovulasyon icin. O tek bir tane mi ? Yani her seferinde baska mi kullaniyoruz bu markayi kullanan varsa anlatabilir mi ? Ben almak istiyorum ama kapida odemeli satan bir site var mi onu ?
canım geç döllenme de olabilir eğer öyleyse kanda çıkmaz zaten.biraz daha bekleyip adet olmazsan kan testini yenilemelisin30 unda 0.1 di canim kanda
Clear blue diye ovulasyon testi varmis canim da onu sordum. Tek bi tane mi o hep aynisini mi kullancaz yoksa her seferinde baska test mi alcazNeyi kuzum bakindim sayfalara ama bulamadum sorunuu
cok sanslisin canim.masallah bazen 1 den fazla yumurta olusabiliyo bazi bayanlarda.sende onlardan birisin.kızlar size bir sorum daha olacak, doktor bana sol yumurtalığında 2 yumurta görünüyor, bu ay 2 tane yumurtan var dedi. Bu ne demek? Her kadının ayda 1 tane yumurtası oluşmuyor mu?
Canim daha once ovu testi kullanmadim o yuzden bilgi almaya calisiyorum. Olmazsa bu ay denicem yaniBu testler genellikle tek kullanımlık oluyor. Netten baktım o da tek kullanımlık gibi görünüyor. Clearblue almanız şart mı? Burda birkaç kişi ile daha çok şunu kullanıyoruz:
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...sti-sinirli-stok-daha-ucuzu-yoooook-241419871
bu sitede kapıda ödeme seçeneği yok ama başka yerlerden kesin bulunur.
kapıda ödeme olarak:
https://www.hepsimedikal.com.tr/laboquick-ovulasyon-testi
Bu da sizin istediğiniz:
http://www.bakimstore.com/clearblue-dijital-ovulasyon-testi.htm
Ama o kadar para vermeye değmez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?