2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iyiyim kuzum ama bu belirsizlik beni bitirdi. Hala kirmizilar gelmedi var mi.yok mu ya hic bu kadar ggecikme olmadi

Alla alla sen bir doktora sor hamilelik negatif çıktı ama kırmızılar gelmiyor falan de. Anlamadım gitti

canim bal tarcin corek otu karışımı var.netten bulabilirsin.yanlis bilmiyomasam o yumurtalari guclendiriyor
Evet 7 yemek kaşığı kestane balına 1 tatlı kaşığı çekilmiş çörekotu ve 1tatlı kaşığı tarçınla karıştır.sabah akşam aç karnına ye.10 gün.ben öyle biliyorum canım ama sen yinede araştır tabi.

Tamam sağol hiç istemiyorum ilk defa gidicem tedirginim şimdiden sitresi sardı beni
bende ilk gittiğim de cok stres oldum canim.ama zaten karanlik bi o da ve ustune ortu ortuyolar.doktor hic bakmiyo bile...sen yumurta takibimi yaptircan yoksa kontrol amaclimi

canim sana sorum olacak. kan testini nerde ne kadara yaptırdın ve ne kadar surede çıktı sonuç ogrenebilirmiyim. cevabin için şimdiden teşekkürler

2019 02 sanki canim diger tarafta da 2016 dedigi acaba uretim tarihimi

2019 un 2. Ayına kadar geçerliymiş sağda yazıyo canım..

29 eylül 2016 dediği benim nette sipariş geçtiğim tarih. Ogünmü basıldı etiketleri acaba diye düşündüm? Eğer öyleyse büyük haksızlık belkide insanlara çok uzun süre beklemiş testleri yeniymiş gibi baskılayıp gönderiyolar demekki. 2019 şubatta yanında bişiy yazmıyo ama kum saati gibi bi görsel var ve kum sonuna gelmiş gibi acaba son kullanma tarihi anlamını mı taşıyo ayy şaşırdım kaldım. Hadi kazıklansam tmm neysede bunlara güvenip bir ay gıdaklıycam diye uğraşıp bi halta yaramazsa işte ona çok üzülürüm ay sinirim bozuldu kendi kendime gülüyorum ahahahahah teşekkür ederim kızlar çok sağolun

Mesajın icin teşekkür ederim. Yumrtlama belirtilerim oluyo aslında benim.. Akıntı, kasık agrısı vs. sende bunlar olmuyomuydu ?

canim bal tarcin corek otu karışımı var.netten bulabilirsin.yanlis bilmiyomasam o yumurtalari guclendiriyor

Ay evet bu adetimde bu karışıma öylesine başlayayım demiştim. Başlamamıştım keşke başlasaymışım önümüzdeki ay yaparım inş. Mesajın icinde sağolasın

Bende duymuştum. Yapcam inş. Sagolasın msjın icin.

Önrmli değil ben geçenay denedim buay tekrar denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…