Iyiyim kuzum ama bu belirsizlik beni bitirdi. Hala kirmizilar gelmedi var mi.yok mu yahic bu kadar ggecikme olmadi
Kaçgün oldu günün geçeliIyiyim kuzum ama bu belirsizlik beni bitirdi. Hala kirmizilar gelmedi var mi.yok mu yahic bu kadar ggecikme olmadi
canim degisiyor.bazen doktor bana alttan bazen ustten bakiyor.ama sen istemezsen alttan bakmazKızlar bişe sorucam...adetliyken alttan muayne etmiyolar dimi ultrasonla bakarlar :))
canim sen daha hasta olmadinmi.bak gorursun bebis var sende..sakin sokturucu falan icme..gec dollenmedir inşallahIyiyim kuzum ama bu belirsizlik beni bitirdi. Hala kirmizilar gelmedi var mi.yok mu yahic bu kadar ggecikme olmadi
Evet 7 yemek kaşığı kestane balına 1 tatlı kaşığı çekilmiş çörekotu ve 1tatlı kaşığı tarçınla karıştır.sabah akşam aç karnına ye.10 gün.ben öyle biliyorum canım ama sen yinede araştır tabi.canim bal tarcin corek otu karışımı var.netten bulabilirsin.yanlis bilmiyomasam o yumurtalari guclendiriyor
Tamam sağol hiç istemiyorum ilk defa gidicem tedirginim şimdiden sitresi sardı benicanim degisiyor.bazen doktor bana alttan bazen ustten bakiyor.ama sen istemezsen alttan bakmaz
bende ilk gittiğim de cok stres oldum canim.ama zaten karanlik bi o da ve ustune ortu ortuyolar.doktor hic bakmiyo bile...sen yumurta takibimi yaptircan yoksa kontrol amaclimiTamam sağol hiç istemiyorum ilk defa gidicem tedirginim şimdiden sitresi sardı beni
2019 02 sanki canim diger tarafta da 2016 dedigi acaba uretim tarihimihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-son-kullanma-tarihi-hangisi.959332/
Kızlar şu soruma bi bakarmısınız, çok muallakta kaldım gerimi göndersem ovu testlerini bilemedim ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-son-kullanma-tarihi-hangisi.959332/
Kızlar şu soruma bi bakarmısınız, çok muallakta kaldım gerimi göndersem ovu testlerini bilemedim ?
canim sana sorum olacak. kan testini nerde ne kadara yaptırdın ve ne kadar surede çıktı sonuç ogrenebilirmiyim. cevabin için şimdiden teşekkürlerMerhaba kızlar bugün kan testimi yaptırdım. Hcg 74,53 çıktı doktor geç döllenme muhtemelen dedi. Takip edicez yükselme olacak mı diye dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim. Çoook mutluyum allah isteyen herkese hepinize versin inş
Kızlar peki sizce değeriö düşük mü yükselir dimi çarşambaya kadar. Korkuyorum biraz
2019 un 2. Ayına kadar geçerliymiş sağda yazıyo canım..
2019 02 sanki canim diger tarafta da 2016 dedigi acaba uretim tarihimi
2019 un 2. Ayına kadar geçerliymiş sağda yazıyo canım..
predıctor early canım adete 6 ğün kala pozıtıf ğörmüştümya bana guzel bi erken gebelik testi önerin arkadaşlar yaa
alttanda bakıolar canım farketmıoKızlar bişe sorucam...adetliyken alttan muayne etmiyolar dimi ultrasonla bakarlar :))
Canim bendede ayni problem var.2 ay catlatma ignesiyle catlattik ama problem esimde olunca tutmadi...sonra bu ay kendim bal tarcin corek otu karisimi yedim.adetin 2. Sabahi baslayip 12 gun yedim sabahlari ac karina.ayni igne yaptrmis gibi yumurtlama belirtilerim okdu adetin 15. 16. Gunlerinde..igneyide ayni ogunlerde yaptryorduk.sende dene tavsye ederim.
canim bal tarcin corek otu karışımı var.netten bulabilirsin.yanlis bilmiyomasam o yumurtalari guclendiriyor
Evet 7 yemek kaşığı kestane balına 1 tatlı kaşığı çekilmiş çörekotu ve 1tatlı kaşığı tarçınla karıştır.sabah akşam aç karnına ye.10 gün.ben öyle biliyorum canım ama sen yinede araştır tabi.
Önrmli değil ben geçenay denedim buay tekrar denicemMesajın icin teşekkür ederim. Yumrtlama belirtilerim oluyo aslında benim.. Akıntı, kasık agrısı vs. sende bunlar olmuyomuydu ?
Ay evet bu adetimde bu karışıma öylesine başlayayım demiştim. Başlamamıştım keşke başlasaymışımönümüzdeki ay yaparım inş. Mesajın icinde sağolasın
Bende duymuştum. Yapcam inş. Sagolasın msjın icin.
Oluyodu tabi ama ben bitkisel faydası vardır diye yaptım.here bişe anladınmı de anlamadım buay ay daha dikkatli olucam bakım ne olurÖnrmli değil ben geçenay denedim buay tekrar denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?