- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
ayy canım teşekkür ederim, ama doktor çatlatma iğnesi yapmamız gerekecek dedi, herhalde oluşan yumurtalarım çatlamıyorcok sanslisin canim.masallah bazen 1 den fazla yumurta olusabiliyo bazi bayanlarda.sende onlardan birisin.sansin daha fazla yani
kizlar ben durdugum yerden terliyorum yaa vucut isim surekli yuksek sizce hamilelik belirtisimiayy canım teşekkür ederim, ama doktor çatlatma iğnesi yapmamız gerekecek dedi, herhalde oluşan yumurtalarım çatlamıyor
canım adetin geçtikten sonra da ısı düşmüyorsa belirti diye okumuştum, geçti mi senin adetin?kizlar ben durdugum yerden terliyorum yaa vucut isim surekli yuksek sizce hamilelik belirtisimi
Can'ım on tane oluyor içinde hergün degiştiryosun sana en verimli iki gününü söylüya .ben bu ay onu kullandım henüz hamilemiyim bilmiyorum.diğer testlere göre mükemmel bişey acaba oldum mu bugün mü yarın mı sıkıntısı yok ama pahalı işte.Kizlar bu clear blue diye marka vardi ya ovulasyon icin. O tek bir tane mi ? Yani her seferinde baska mi kullaniyoruz bu markayi kullanan varsa anlatabilir mi ? Ben almak istiyorum ama kapida odemeli satan bir site var mi onu ?
Benimde oluyorduda belirtim.yumurtlamam gec oluyordu tembellikten dolayi.adetin 4 aya kadar uzuyordu.ilk defa bu ay yaptim.erkenden yumurtladim.etkisini gordum yaniMesajın icin teşekkür ederim. Yumrtlama belirtilerim oluyo aslında benim.. Akıntı, kasık agrısı vs. sende bunlar olmuyomuydu ?
Ay evet bu adetimde bu karışıma öylesine başlayayım demiştim. Başlamamıştım keşke başlasaymışımönümüzdeki ay yaparım inş. Mesajın icinde sağolasın
Bende duymuştum. Yapcam inş. Sagolasın msjın icin.
Ben bunu duymamistim iki gun sonra olceyim bakalm yine 36.9-37.4 arasi mi olacakcanım adetin geçtikten sonra da ısı düşmüyorsa belirti diye okumuştum, geçti mi senin adetin?
Can'ım ya akıntını takip edeceksin kaşık bel agrısını ama en kolayı ovulasyon testleri tavsiye edilirvalla kizlar ben kirmiziyi gordum artik kismet bu aya insallah yumurtlama gununu nasil buluyoruz bi yardimci olur musunuz :))
Aynen canim biraz fazlaymis fiyatiCan'ım on tane oluyor içinde hergün degiştiryosun sana en verimli iki gününü söylüya .ben bu ay onu kullandım henüz hamilemiyim bilmiyorum.diğer testlere göre mükemmel bişey acaba oldum mu bugün mü yarın mı sıkıntısı yok ama pahalı işte.
Gnelde 1 olusur ama cift yumurta ikizleri falan 2 yumurtadan dolayi olur canim.dusuk bi ihtimal.biri döllenince rahime biri yerlesir genelde ama nadirde olsa oluyor iste.kızlar size bir sorum daha olacak, doktor bana sol yumurtalığında 2 yumurta görünüyor, bu ay 2 tane yumurtan var dedi. Bu ne demek? Her kadının ayda 1 tane yumurtası oluşmuyor mu?
Adetin biter bitmez mi başladın ovulasyon testine 11 veya 12 gün başalman gerekir ondan önce yumurtlama fazla olmuyorovulasyon testi kullandım 10 gün boyunca ama maalesef pozitif çizgiyi yakalayamadım hiç.
Benimde oluyorduda belirtim.yumurtlamam gec oluyordu tembellikten dolayi.adetin 4 aya kadar uzuyordu.ilk defa bu ay yaptim.erkenden yumurtladim.etkisini gordum yani
canım adetin 10. gününden itibaren başladım. ve 10 gün boyunca uyguladım, her gün aynı saatte.Adetin biter bitmez mi başladın ovulasyon testine 11 veya 12 gün başalman gerekir ondan önce yumurtlama fazla olmuyor
yok gecmedi 5 gun var daha adetimecanım adetin geçtikten sonra da ısı düşmüyorsa belirti diye okumuştum, geçti mi senin adetin?
Tahminim gec yumurtluyorsun bende öyle başladım ama 21 günü yumurtladım Can'ım tahminim Şen'inde adetlerin biraz düzensiz çatlaman gec olmusturcanım adetin 10. gününden itibaren başladım. ve 10 gün boyunca uyguladım, her gün aynı saatte.
canımmm işin ilginç yanı benim adetlerim hiç düzensiz değildir, hep 30 günde bir olurum. En fazla aksadığı 1 gün olmuştur:) her zaman arada 14 gün mü olmak zorunda acaba?Tahminim gec yumurtluyorsun bende öyle başladım ama 21 günü yumurtladım Can'ım tahminim Şen'inde adetlerin biraz düzensiz çatlaman gec olmustur
canim nerden anladi catlamadigini.onceki ay adet döneminde falan mi bakti..ayy canım teşekkür ederim, ama doktor çatlatma iğnesi yapmamız gerekecek dedi, herhalde oluşan yumurtalarım çatlamıyor
Anladım canım ama o zaman cok garip çünkü seninki nasıl oluyor anlamadım. Evet yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor. Senin dediğine göre 20 nci gününden sonra yumırtlasan bile 4 gün gecikmesi Laz'ım adetlerinincanımmm işin ilginç yanı benim adetlerim hiç düzensiz değildir, hep 30 günde bir olurum. En fazla aksadığı 1 gün olmuştur:) her zaman arada 14 gün mü olmak zorunda acaba?
canim ben soyle okumustum.adetten 1 veya 2 once eger beyaz akinti geliyorsa buyuk ihtimal adet geliyomus.ki benim her ay boyle oluyo.eger sarimtirak veya kahverengi leke geliyosa gebe olma ihtimalin var canimKahverengi lekem artık sarı hafif yoğun bir leke oldu kızlar adet öncesi hiç böyle olmazdı. Acaba belirti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?