2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bu clear blue diye marka vardi ya ovulasyon icin. O tek bir tane mi ? Yani her seferinde baska mi kullaniyoruz bu markayi kullanan varsa anlatabilir mi ? Ben almak istiyorum ama kapida odemeli satan bir site var mi onu ?
Can'ım on tane oluyor içinde hergün degiştiryosun sana en verimli iki gününü söylüya .ben bu ay onu kullandım henüz hamilemiyim bilmiyorum.diğer testlere göre mükemmel bişey acaba oldum mu bugün mü yarın mı sıkıntısı yok ama pahalı işte.

Benimde oluyorduda belirtim.yumurtlamam gec oluyordu tembellikten dolayi.adetin 4 aya kadar uzuyordu.ilk defa bu ay yaptim.erkenden yumurtladim.etkisini gordum yani

Aynen canim biraz fazlaymis fiyati

kızlar size bir sorum daha olacak, doktor bana sol yumurtalığında 2 yumurta görünüyor, bu ay 2 tane yumurtan var dedi. Bu ne demek? Her kadının ayda 1 tane yumurtası oluşmuyor mu?
Gnelde 1 olusur ama cift yumurta ikizleri falan 2 yumurtadan dolayi olur canim.dusuk bi ihtimal.biri döllenince rahime biri yerlesir genelde ama nadirde olsa oluyor iste.

Bata son 3gün kızlar valla pek umudum da yok aslında 5iliski oldu sadece bu ay..hicc bi belirti de yok,adet belirtim de yok,ama az önce kahverengi akinti gelmişti, cok umutlanmak istemiyorum çünkü gecen ay da ilk defa geldi kahve akinti ve 5gun once oldu adetim,simdi de gelmis yine,ins hamisimdir yaa..canimizi sıkan seyler oldu bu ay,esimde bende üzüldük cok..bide esimin isi sebebiyle sinavi var ve acayip stresli...ins bebisim benimledir de sevindirir bizi buay

Benimde oluyorduda belirtim.yumurtlamam gec oluyordu tembellikten dolayi.adetin 4 aya kadar uzuyordu.ilk defa bu ay yaptim.erkenden yumurtladim.etkisini gordum yani

Ay ne zor işlermiş ya insan bekarken hicbişey bilmiyomuş. Evlenince tanıyosun vücudunu.
Neyse. Bu da Allahtan , yapcak bişey yok. Allah seninde gönlüne göre versin inş :)

Tahminim gec yumurtluyorsun bende öyle başladım ama 21 günü yumurtladım Can'ım tahminim Şen'inde adetlerin biraz düzensiz çatlaman gec olmustur
canımmm işin ilginç yanı benim adetlerim hiç düzensiz değildir, hep 30 günde bir olurum. En fazla aksadığı 1 gün olmuştur:) her zaman arada 14 gün mü olmak zorunda acaba?

canımmm işin ilginç yanı benim adetlerim hiç düzensiz değildir, hep 30 günde bir olurum. En fazla aksadığı 1 gün olmuştur:) her zaman arada 14 gün mü olmak zorunda acaba?
Anladım canım ama o zaman cok garip çünkü seninki nasıl oluyor anlamadım. Evet yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor. Senin dediğine göre 20 nci gününden sonra yumırtlasan bile 4 gün gecikmesi Laz'ım adetlerinin

Kahverengi lekem artık sarı hafif yoğun bir leke oldu kızlar adet öncesi hiç böyle olmazdı. Acaba belirti mi normalde kahverengi akıntı kurmızıya döner ve adet olurdum

Kahverengi lekem artık sarı hafif yoğun bir leke oldu kızlar adet öncesi hiç böyle olmazdı. Acaba belirti mi
canim ben soyle okumustum.adetten 1 veya 2 once eger beyaz akinti geliyorsa buyuk ihtimal adet geliyomus.ki benim her ay boyle oluyo.eger sarimtirak veya kahverengi leke geliyosa gebe olma ihtimalin var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…