2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bu clear blue diye marka vardi ya ovulasyon icin. O tek bir tane mi ? Yani her seferinde baska mi kullaniyoruz bu markayi kullanan varsa anlatabilir mi ? Ben almak istiyorum ama kapida odemeli satan bir site var mi onu ?

Doktora gittim. Doktor yumurtalıkların yavaş çalışıyo ama bu bi sıkıntı oluşturmaz dedi. Yapabilcegim bişey var mı dedim yok dedi... Ama içim rahatlamadı. Nette okuduğuma göre yumurta tembelliği oluyormuş bu. Kısırlıga sebepmiş ya
Ne demek bu? Napabilirim sizce ? Bu durumda olan var mı? cok üzüldüm

S selifor Canısı bebeğim bitanem napmışsın sen böle ya hayırlı uğurlu olsun kuzum benim bat20 ekim Canısı Uğur getirir inşallah bu topik bana

Canim bendede ayni problem var.2 ay catlatma ignesiyle catlattik ama problem esimde olunca tutmadi...sonra bu ay kendim bal tarcin corek otu karisimi yedim.adetin 2. Sabahi baslayip 12 gun yedim sabahlari ac karina.ayni igne yaptrmis gibi yumurtlama belirtilerim okdu adetin 15. 16. Gunlerinde..igneyide ayni ogunlerde yaptryorduk.sende dene tavsye ederim.

Kızlar ofsayta düştüm birgün gecikmeli yedim kırmızı kartı.hayırlısı ne hikmetsehiç üzülmedim artık umutlar buaya.çarşamba doktor randevusunu aldım bakalım hayırlısı olsun.rabbim herkesin gönlünr göre versin.

Hayırlısı olsun canim

Merhaba kızlar bugün kan testimi yaptırdım. Hcg 74,53 çıktı doktor geç döllenme muhtemelen dedi. Takip edicez yükselme olacak mı diye dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim. Çoook mutluyum allah isteyen herkese hepinize versin inş

Kızlar peki sizce değeriö düşük mü yükselir dimi çarşambaya kadar. Korkuyorum biraz

Yok canım geç döllendiyse normal takiptede belli olur zaten.hayırlı olsun hamiş

canim tebrik ederim..onemli olan degerin yukselip iki katina ve daha fazlasina cikmasi canim...demekki seninki daha minnak suaninsallah cuma gunune gidicince degerin yukse
lir hayırlı haberlerini bekliyoz

canim bal tarcin corek otu karışımı var.netten bulabilirsin.yanlis bilmiyomasam o yumurtalari guclendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…