2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bu ne için

kızlar 2 saat sonra bu çizgi çıktı ? sizce gebelik var mı diğer yaptığım testlerde bir gün sonra bile o çizgi çıkmzdı
canım bu pembe testin geçen ay kurbanı oldum.belirli bi süreden sonra çıkıyor cizgi.ilk anda cikmadi ysa guvenme.hatta bende de duruyor fotosu.

canım inofolic kullanabilirsin.bende de var aynisi.pko yani yumurta tembelliği diye geciyor.hamileloge engel degil.bircok pko lu doğal yoldna hamile kaliyor.uzulme.ama.inofolic kullan Şase şeklinde olan.hicbir yan etkisi yok.yumurtalarin büyümesine yaridmci.

tebrik ederim cnm..farklı belirtiler varmıydı yoksa adet olcakmış gibi mi hissediyordun
Canım benim geçen ay adete 7 gün varken kahverengi lekem geliyodu 7 gün sonra adet oldum. Bu seferde bata 9 gün varken kahverengi lekem geldi ben adet olcam galiba dedim yine ve adet ağrım vardı karnım çok ağrıyodu.ama iki gün önce durdu ve rengi sarıya döndü ağrıda geçti bende şüphelendim. Burdaki herkes göğsüm şişti acıdı falan yazıyodu bende öyle birşey olmadı . Mide bulantısı hafif baş dönmeside iki gündür var

kızlar size bir sorum daha olacak, doktor bana sol yumurtalığında 2 yumurta görünüyor, bu ay 2 tane yumurtan var dedi. Bu ne demek? Her kadının ayda 1 tane yumurtası oluşmuyor mu?
bazen olabiliyor canım oyle.ama ikiside tutarsa ikiz olur benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…