2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim ben soyle okumustum.adetten 1 veya 2 once eger beyaz akinti geliyorsa buyuk ihtimal adet geliyomus.ki benim her ay boyle oluyo.eger sarimtirak veya kahverengi leke geliyosa gebe olma ihtimalin var canim
benimde her ay kahverengi leke ve sarımtrak akıntı geliyor ama 12 aydır hamile değilim

Canim batlarimiz ayni,sen test yaptın mi evde.hic direk kan mi.vericeksin?ben.olumsuz olmasından korktuğum icin ne kan verdim ne test yaptım daha.bugun kahverengi akinti bende de var,ama adet oncesi gelmişti gecen ay o yüzden belirti değildir belki diyorum.

Bu testleri ya adet gununuzde yada gecince yapin bence varsa 5 dk icinde hemen 2 cizgi oluyor zaten

Baska bir arkadas 2 saat sonra boyle oldu yazmis ya o nedenle dedim sabirla bekliyoruz bakalim bende sabirsizlaniyorum test icin ama daha 7 gun var bat a o gun yapmayi planliyorum

Kesinlikle herşey doktorla alakalı... Benim su anki doktorum Allah kendisinden razı olsun çok iyi. Öncekiler burunlarından kıl aldirmiyolar ne bilgi veriyorlar ne kendileri bi halt anlıyorlar. Bizim durumumuz çok hassas herşeyi bilmek istiyoruz endişelerimiz var. Bakiyosun hiçbir sıkıntımız yok ama çocuk olmuyor neden doktorun ilgisizliği ve bilgisizliği yüzünden. Emin olun ilgili bir doktora gelen her hasta çare buluyor derdine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…