- 7 Ağustos 2016
- 194
- 42
- 48
Canım birden 253den 4003 olunca benim gbi artan varmı merak ettim. Ama ilk ikisini özelde sonuncuyu sağlık ocağında yaptırdım.Canim zaten hergun bir oncekinin iki kati olarak artar bu normal yani
benimde her ay kahverengi leke ve sarımtrak akıntı geliyor ama 12 aydır hamile değilimcanim ben soyle okumustum.adetten 1 veya 2 once eger beyaz akinti geliyorsa buyuk ihtimal adet geliyomus.ki benim her ay boyle oluyo.eger sarimtirak veya kahverengi leke geliyosa gebe olma ihtimalin var canim
Canim tebrik ederim Allah bagislasinHerkese çok teşekkür ederim arkadaşlar Allhım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Sağol bitanem Allah razı olsun. Yarın kan verecem insallahTebrikler canim Allah tamamini erdirsin
Canım 28 le 27 arası değişiyordu. Yumurtlamam 12. günümde olmuştu
Kızlar sonuç buhamileyim galiba
benimde 26 günde bir olur bende yapsam mı ki acaba ? ama bende hiiiiç belirti yokCanım 28 le 27 arası değişiyordu. Yumurtlamam 12. günümde olmuştu
Ederim tabi canım ediyorum hep sağol Allah razı olsunAyy ne guzel bi görüntü canim,Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin ins..bizim icin de dua et lutfen ins herkes görür artik su bi türlü gorunmeyen ikinci cizgiyi
hadi hayırlı haberler ver bize inşallah,tebrik ederim canım :)Sağol bitanem Allah razı olsun. Yarın kan verecem insallah
gerçi herkeste ve hatta her hamilelik çok farklı oluyormuş..bende de bir iki gündür çok hafif kahverengimsi akıntı gibi bişey geldi..göğüslerim çok ağrıyor ama zaten adet önceside ağrırdı bilemiyorum ya bazen eminim ve hissediyorum diyorum kesin hamileyim bazende hiç bir belirti yok kesin yok diyorum..bat 3 gün var yarın kan testine baktırıcam hayırlısı artık..
Benim akıntım olmasaydı ben bekliycektim adet tarihimi canım sen bilirsin varsa silikte olsa çıkar bence ya da erken gebelik testleri varmış onlar da kesin sonuç veriyobenimde 26 günde bir olur bende yapsam mı ki acaba ? ama bende hiiiiç belirti yok
Ne biliyim ya silik ya insan şok oluyoaaaaaaaaaaaaaaaaaaa galibası varmı hamilesin işte yaaaaaa tebrik ederim :))))))))))))))))))))))))
Bende hemen çıktı zaten canım bi tane daha yaptım hemen oda hemen çıktı. 5 dk beklemeden foto çekip buraya attımBu testleri ya adet gununuzde yada gecince yapin bence varsa 5 dk icinde hemen 2 cizgi oluyor zaten
walla inş. döner..peki yarın kan tahlili yaptırırsam çıkar mı bat 6 ekimAkıntı sarıya dönüyorsa şüphelen hamilelikten canım
Kesinlikle herşey doktorla alakalı... Benim su anki doktorum Allah kendisinden razı olsun çok iyi. Öncekiler burunlarından kıl aldirmiyolar ne bilgi veriyorlar ne kendileri bi halt anlıyorlar. Bizim durumumuz çok hassas herşeyi bilmek istiyoruz endişelerimiz var. Bakiyosun hiçbir sıkıntımız yok ama çocuk olmuyor neden doktorun ilgisizliği ve bilgisizliği yüzünden. Emin olun ilgili bir doktora gelen her hasta çare buluyor derdine...Gittim doktora canlar sinir oldum dedim 1.5aydir sag kasigimda agri var ve gecen ay ki adetim 14 gun leke seklinde oldu diye ultrasondan bakar diye umit etmistm direk hormon testi istedi yarin sabah ac karna gel ver dedi ama doktora sinir oldum sevemedim ya neden iyi doktora denk gelemiyorum bir türlü gitmicem vermicem sıkıldım bunaldim artık Ne varsa var umursamiyicam
canim hamilemisin tebrik ederim demekki akintin gebeliktenmisBende hemen çıktı zaten canım bi tane daha yaptım hemen oda hemen çıktı. 5 dk beklemeden foto çekip buraya attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?