- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Tebrikler canim Allah tamamini erdirsinGünaydın hanımlar.
Sabah ki yaptıgım test
Tamam canım sağol. Bana da dua et nolur göreyim bende yarın çift çizgiyiCanım ben laboquıck ovulasyon testi almıştım internetten onla birlikte gelen aynı marka gebelik testi bu
Canım ben burayadq yazmıştım bata 9 hün varken kahverengi akıntı oldu yoğun 3-4 gün sürdü adet ağrısıda vardı tabi ve iki gündür sarı oldu hala da sarı akıntım var. Onun dışında bi belirtim yoktu bugünde baş dönmesi çok hafif ve yine çok hafif mide bulantısı oldu o kadar. Geçen ay da adete 7 gün varken kahverengi lekem olmuştu ama sonra kırmızılar gelmişti bu sefer sarıya dönünce şüphelendimEvet kizlar pozitifi gorenler hemen belirtileri yazmaya baslasin bizde aydinlanalim :-(
canim tebrik ederim..onemli olan degerin yukselip iki katina ve daha fazlasina cikmasi canim...demekki seninki daha minnak suaninsallah cuma gunune gidicince degerin yukse
lirhayırlı haberlerini bekliyoz
canim sana sorum olacak. kan testini nerde ne kadara yaptırdın ve ne kadar surede çıktı sonuç ogrenebilirmiyim. cevabin için şimdiden teşekkürler
Adetin 3. Gunuyse yani adet olduysan bu zaten catladigini gosterir canim.bi sonraki ay icin folikuller buyumeye baslar.onlari gorur onlarda adetten 1 hafta sonra 1 i buyuyor catliyor icinden yumurta cikiyor bu dongu boylediranladııım canım, ancak adetimin 3. günü çatlayıp çatlamadığını ultrasondan anlayabilir mi?
Markasinin adi Al- bi ise guvenmekızlar 2 saat sonra bu çizgi çıktı ? sizce gebelik var mı diğer yaptığım testlerde bir gün sonra bile o çizgi çıkmzdı
Bende de cikti baya sivilce ama bi tane gozumun alt tafafina dogru yanagimda kocaman cikti etrafi falan kizarik boyleKızlar birde unutuyodum adet olurken çıkan sivilcelerden çıktı bende iki tane kocaman hiç bu kadar büyük çıkmazdı
gerçi herkeste ve hatta her hamilelik çok farklı oluyormuş..bende de bir iki gündür çok hafif kahverengimsi akıntı gibi bişey geldi..göğüslerim çok ağrıyor ama zaten adet önceside ağrırdı bilemiyorum ya bazen eminim ve hissediyorum diyorum kesin hamileyim bazende hiç bir belirti yok kesin yok diyorum..bat 3 gün var yarın kan testine baktırıcam hayırlısı artık..Canım benim geçen ay adete 7 gün varken kahverengi lekem geliyodu 7 gün sonra adet oldum. Bu seferde bata 9 gün varken kahverengi lekem geldi ben adet olcam galiba dedim yine ve adet ağrım vardı karnım çok ağrıyodu.ama iki gün önce durdu ve rengi sarıya döndü ağrıda geçti bende şüphelendim. Burdaki herkes göğsüm şişti acıdı falan yazıyodu bende öyle birşey olmadı . Mide bulantısı hafif baş dönmeside iki gündür var
adetleri takip etmek icin yapılmış bir listebu ne için
Akıntı sarıya dönüyorsa şüphelen hamilelikten canımgerçi herkeste ve hatta her hamilelik çok farklı oluyormuş..bende de bir iki gündür çok hafif kahverengimsi akıntı gibi bişey geldi..göğüslerim çok ağrıyor ama zaten adet önceside ağrırdı bilemiyorum ya bazen eminim ve hissediyorum diyorum kesin hamileyim bazende hiç bir belirti yok kesin yok diyorum..bat 3 gün var yarın kan testine baktırıcam hayırlısı artık..
Clear blueveya predictorya bana guzel bi erken gebelik testi önerin arkadaşlar yaa
Bat 7 ekim civarı[/QU
seninle aynı canım bat larımız
İnşallah görürsün canım hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşallah allah isteyen herkese nasip etsinTamam canım sağol. Bana da dua et nolur göreyim bende yarın çift çizgiyi
o pütürlü beyaz akıntı benim yumurtlama dönemimden sonra da geliyo ama yaaacanim bi sefaf beyaz akinti var o yumurtlama doneminde geliyo.tabi birden fazla yumurtlarsan yine gelebilir.aslinda internette bakarsan daha aciklayoci yaziyo canim..en son adetten oncede puturuklu bi beyaz akinti geliyo.ben onu gorunce diyorumki tamam adet geliyo
yapma canım yapma bekle ondan sonra tek çizgi çıkıo yine üzülüyoruz beklemekte fayda varAdetlerim hep duzenlidir canim 29,30gunde olurum ilk defa gecen ay 5gun once geldi sasirdim bende..dogru diyosun eltim.tek iliski ile hamile kaldi mesela..esini gormeye gelmisti askerdeydi o gece olmus istehayırlısı bakalim canim yaa adetim gecmeden test yapmak da istemiyorum ama icimden de geçmiyor degil valla zor duruyorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa galibası varmı hamilesin işte yaaaaaa tebrik ederim :))))))))))))))))))))))))Kızlar sonuç buhamileyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?