- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
benimde bata 3 gun var.ama ben test yaptim negatif canim.bide adet belirtilerim basladiCanim batlarimiz ayni,sen test yaptın mi evde.hic direk kan mi.vericeksin?ben.olumsuz olmasından korktuğum icin ne kan verdim ne test yaptım daha.bugun kahverengi akinti bende de var,ama adet oncesi gelmişti gecen ay o yüzden belirti değildir belki diyorum.
geçen cuma idrar testi yaptım negatif çıktı..ama çokta doğru olduğunu düşünmüyorum ben onların.yarın ilk kez kan vericem aç olmama gerek var mı sabah vericem deCanim batlarimiz ayni,sen test yaptın mi evde.hic direk kan mi.vericeksin?ben.olumsuz olmasından korktuğum icin ne kan verdim ne test yaptım daha.bugun kahverengi akinti bende de var,ama adet oncesi gelmişti gecen ay o yüzden belirti değildir belki diyorum.
Olmuyor canımkızlar kan tahlili verirken açlık tokluk önemli oluyor mu..
Aç yok fark etmiyor canımgeçen cuma idrar testi yaptım negatif çıktı..ama çokta doğru olduğunu düşünmüyorum ben onların.yarın ilk kez kan vericem aç olmama gerek var mı sabah vericem de
saol tatlım :)Olmuyor canım
saol cnm benimAç yok fark etmiyor canım
geçen cuma idrar testi yaptım negatif çıktı..ama çokta doğru olduğunu düşünmüyorum ben onların.yarın ilk kez kan vericem aç olmama gerek var mı sabah vericem de
Ilk hamileligimde benimde normal adet belirtilerim oldu karnim cok agridi adetin bitun belirtileri vardi fakat 1 gun sonra hamile oldugumu ogrendimpArkadaşlar özellikle hamile olanlar bana yardımcı olun lütfen...bat 7 ekim bir kaç gün önce kasik ağrılarım vardı dün durmuştu ama gece tekrar kasık ağrım başladı ayağım cekiliyor ve gece sabaha kadar afedersiniz 3 defa lavaboya ciktim aşırı idrarim oluyor. Sizce hamilelik olabilir mi yada sizde aynı şikayetleri olan varmı
Canim birden yaptirma bence baska bir doktora daha git temkinli olmakta fayda varMerhabalar Bayanlar,
Ben de 1 buçuk yıldır evliyim ve 6 aydır bebek istiyoruz. En son doktora gittim adetimin 3. günü ve bu ay iki yumurtamın olduğunu 1 hafta sonra kontrole gelmemi çünkü çatlatma iğnesi yapacağını söyledi. Anlamadığım şey niçin bana çatlatma iğnesi yapacak? Çatlatma iğnesi hangi durumlarda yapılıyor, benim adetlerim de çok düzenlidir. hep 30 günde olurum bir gün bile geçmez, eğer yumurta çatlama sorunum olsaydı adetlerimde bir düzensizlik olmaz mıydı? Cevaplarınız için çok teşekkür ederimm, sevgiler.
Tek kullanimlik kuzum ben oyle biliyorumClear blue diye ovulasyon testi varmis canim da onu sordum. Tek bi tane mi o hep aynisini mi kullancaz yoksa her seferinde baska test mi alcaz
benimde bata 3 gun var.ama ben test yaptim negatif canim.bide adet belirtilerim basladi
Canım benim asla adet sancıların önceden olmaz adet günü sadece ağrım olur ve adet olurum hemen.. bu ağrılar yumurtlama günüm bittikten 3 gün sonra başladı yani adetime tam 10 gün kala başladı. Şimdi normalde 77sinde adet olmam lazım ışte dün geceden beri yine başladı ağrılar ve idrara fazla sıkışık oldumIlk hamileligimde benimde normal adet belirtilerim oldu karnim cok agridi adetin bitun belirtileri vardi fakat 1 gun sonra hamile oldugumu ogrendimp
Canim birden yaptirma bence baska bir doktora daha git temkinli olmakta fayda var
canım inofolic kullanabilirsin.bende de var aynisi.pko yani yumurta tembelliği diye geciyor.hamileloge engel degil.bircok pko lu doğal yoldna hamile kaliyor.uzulme.ama.inofolic kullan Şase şeklinde olan.hicbir yan etkisi yok.yumurtalarin büyümesine yaridmci.
Bende kullaniyorum kuzim. Yumurtam olmaya basladi bunla. Doktor bana sabah 2 aksam 2 paket onerdi. Her gun iciliyor oyle bi baslama durumu yokSana faydası oldu galiba ? Reçetesiz satılıyo mu bu ilaç ? Bide belli bir başlama tarihi var mı ? Hani mesela, adetin şu gününde başlanması gerek gibi falan
Canım infolik bende kullandım çok faydalı ve ben hepsini kullanmadım tembellik yaptım bir kaç gün tek kullandım ona rağmen yumurtalarima çok iyi gelmiştiSana faydası oldu galiba ? Reçetesiz satılıyo mu bu ilaç ? Bide belli bir başlama tarihi var mı ? Hani mesela, adetin şu gününde başlanması gerek gibi falan
Sana faydası oldu galiba ? Reçetesiz satılıyo mu bu ilaç ? Bide belli bir başlama tarihi var mı ? Hani mesela, adetin şu gününde başlanması gerek gibi falan
Hamilelik istedigin icin pisikolojikte olabilir benim bat a 7 gun var mide bulantilarim var bu kadar erken belirtiler olmaz sanirim pisikolojiktir muhtemelenCanım benim asla adet sancıların önceden olmaz adet günü sadece ağrım olur ve adet olurum hemen.. bu ağrılar yumurtlama günüm bittikten 3 gün sonra başladı yani adetime tam 10 gün kala başladı. Şimdi normalde 77sinde adet olmam lazım ışte dün geceden beri yine başladı ağrılar ve idrara fazla sıkışık oldum
Bilemiyorum inşallah hayirlisiysa hamileliktendirHamilelik istedigin icin pisikolojikte olabilir benim bat a 7 gun var mide bulantilarim var bu kadar erken belirtiler olmaz sanirim pisikolojiktir muhtemelen
Bende kullaniyorum kuzim. Yumurtam olmaya basladi bunla. Doktor bana sabah 2 aksam 2 paket onerdi. Her gun iciliyor oyle bi baslama durumu yok
Canım infolik bende kullandım çok faydalı ve ben hepsini kullanmadım tembellik yaptım bir kaç gün tek kullandım ona rağmen yumurtalarima çok iyi gelmişti
Yok canim reçetesiz aliniyor bana faydası çok oldu.adetlerim düzene girmeye basladi.ve en önemlisi yumurtluorum :) vitamin gibi bişey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?