2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benimde bata 3 gun var.ama ben test yaptim negatif canim.bide adet belirtilerim basladi

Arkadaşlar özellikle hamile olanlar bana yardımcı olun lütfen...bat 7 ekim bir kaç gün önce kasik ağrılarım vardı dün durmuştu ama gece tekrar kasık ağrım başladı ayağım cekiliyor ve gece sabaha kadar afedersiniz 3 defa lavaboya ciktim aşırı idrarim oluyor. Sizce hamilelik olabilir mi yada sizde aynı şikayetleri olan varmı

geçen cuma idrar testi yaptım negatif çıktı..ama çokta doğru olduğunu düşünmüyorum ben onların.yarın ilk kez kan vericem aç olmama gerek var mı sabah vericem de

geçen cuma idrar testi yaptım negatif çıktı..ama çokta doğru olduğunu düşünmüyorum ben onların.yarın ilk kez kan vericem aç olmama gerek var mı sabah vericem de

Erken gebelik testi mi alsam daha güvenilir ama tabi hem.pahali.hemde tek cizgiyi görünce insan kötü oluyo yani..kan.verirken.ac tok fark etmez canim ben iki ay önce vermistim 5gun gecikmisti adetim ozman cok umutlanmistim 1,2 çıktı tabi oturdum kaldim..artik kan vermek de test yapmak da moralimi bozuyor. .

Ilk hamileligimde benimde normal adet belirtilerim oldu karnim cok agridi adetin bitun belirtileri vardi fakat 1 gun sonra hamile oldugumu ogrendimp Canim birden yaptirma bence baska bir doktora daha git temkinli olmakta fayda var

benimde bata 3 gun var.ama ben test yaptim negatif canim.bide adet belirtilerim basladi

Bende isin garibi adet belirtisi de hicc olmuyor,sadece şiddetli karin agrisi baslar ve 5,10 dk içinde adet olurum,ne.gogus agrisi ne bel agrisi ne kasik agrisi hicc bisey olmaz. Sadece geldiği dakikada olur, o yüzden hic bi belirtim yok ne adet icin.ne hamilelik icin..umudum da yok ama insan.yine de acaba mi diyo...yine test yapicak misin canim sen?

Ilk hamileligimde benimde normal adet belirtilerim oldu karnim cok agridi adetin bitun belirtileri vardi fakat 1 gun sonra hamile oldugumu ogrendimp
Canim birden yaptirma bence baska bir doktora daha git temkinli olmakta fayda var
Canım benim asla adet sancıların önceden olmaz adet günü sadece ağrım olur ve adet olurum hemen.. bu ağrılar yumurtlama günüm bittikten 3 gün sonra başladı yani adetime tam 10 gün kala başladı. Şimdi normalde 77sinde adet olmam lazım ışte dün geceden beri yine başladı ağrılar ve idrara fazla sıkışık oldum

Sana faydası oldu galiba ? Reçetesiz satılıyo mu bu ilaç ? Bide belli bir başlama tarihi var mı ? Hani mesela, adetin şu gününde başlanması gerek gibi falan

Sana faydası oldu galiba ? Reçetesiz satılıyo mu bu ilaç ? Bide belli bir başlama tarihi var mı ? Hani mesela, adetin şu gününde başlanması gerek gibi falan
Bende kullaniyorum kuzim. Yumurtam olmaya basladi bunla. Doktor bana sabah 2 aksam 2 paket onerdi. Her gun iciliyor oyle bi baslama durumu yok

Canım infolik bende kullandım çok faydalı ve ben hepsini kullanmadım tembellik yaptım bir kaç gün tek kullandım ona rağmen yumurtalarima çok iyi gelmişti

Yok canim reçetesiz aliniyor bana faydası çok oldu.adetlerim düzene girmeye basladi.ve en önemlisi yumurtluorum :) vitamin gibi bişey bu.

Hamilelik istedigin icin pisikolojikte olabilir benim bat a 7 gun var mide bulantilarim var bu kadar erken belirtiler olmaz sanirim pisikolojiktir muhtemelen

Bende kullaniyorum kuzim. Yumurtam olmaya basladi bunla. Doktor bana sabah 2 aksam 2 paket onerdi. Her gun iciliyor oyle bi baslama durumu yok

Canım infolik bende kullandım çok faydalı ve ben hepsini kullanmadım tembellik yaptım bir kaç gün tek kullandım ona rağmen yumurtalarima çok iyi gelmişti

Yok canim reçetesiz aliniyor bana faydası çok oldu.adetlerim düzene girmeye basladi.ve en önemlisi yumurtluorum :) vitamin gibi bişey bu.

Ayy cok sağolun ya.. Hemen alayım bari. Şase dediginiz toz mu oluyo. tablet olanı da var mı? Ben Toz mu alcam. Yani İnofolic dedigimde sizin dediignizi mi verirler direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…