2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

:) bende baya belirgin belirti olur diye düşünüyorum cnm oyuzden ümidim yok ztn ama dediğin gibi olursa 3 gun öncesinden hala ümit var ozmn bat 20 eylül 9 gun var akinti su gibimi gelmişti cnm değişik olduğunuanladn:)

Merhabalar araniza yeni katıldım bende...malesef 1 düşük ve bir bebegiminde kalbi durdu yitirdim ikisinide...kan pihtilasma sorunum çıktı pko hastasıyım ayrıca...tedavi gördüm 4 aydir femara kullandim fakat malesef hamile kalamadim..doktor ya aşılama ya tüp bebek dedi ama esimle 4 5 ay kendiliginden deneme karari aldık...dualar edecem ins kendiliginden olur

Merhaba arkadaşlar Bende gecirdigim dış gebelikten yaklasık bir sene sonra eşimle tekrar denemeye karar verdik ve 7 gün önce denemeye karar verdik adetimin gelmesimi daha 10 gün var ama meraktan catlıcam kendimde asırı yorgunluk ve kasıklarıma dogru bi kıpırdama tarzında seyler hissediyorum icimde biseyler ordan oraya fokurduyo gibi :) arada basım dönüyo ve kokulardan biraz tiksinir gibiyim tüm bunları kafamda kuruyomuyum acaba sizce

Valla 4 aydir bende de psikolojik belirtiler vardi ins sizinkj gercek olur cok kaptırmayın kendinizi allah en kisa surede hepimize nasip eder ins benimde 12 Gün var ama doktor bu ay bekleme dedi

İnşlh Can'ım yaaa

Geçmiş olsun canım ilk önce. ben de dış gebelik geçirdim 5 ay önce. Allahım bi daha yaşatmasın öylesini. İlkinden bilirsin tecrübelisin. bana hissederim gibi geliyor ama gebeliklerde de farklılık gösterebiliyor tabi. Allah gönlünce versin arkadaşım inşallah hissettiğin gibidir

Valla 4 aydir bende de psikolojik belirtiler vardi ins sizinkj gercek olur cok kaptırmayın kendinizi allah en kisa surede hepimize nasip eder ins benimde 12 Gün var ama doktor bu ay bekleme dedi
Aminn insalllahh.. evet kendimi kaptirmamaya calisiyorum ama afedersiniz alt kisimlarda igne batar gibi oluyo kasinti oluyo bazen sonra internette bakiyorum ayni seyleri okuyunca sasiriyorum :) internette okumustum. Anne adaylari genelde hissedebiliyomus hamileligi rabbim hayirlisini versin ya..

Sanirim psikolojik olarak hissediyorsun. Cunku cok erken ama tabi yinede bilemeyiz

Kac gun ustune regl oldun canim..bende 12 gun once yaptrdim.20 sinde dr a gitcem daha adetim gelmedinama cok agrim var gellcek gecen aydan biliyrm

Canım bugün 15.gündü. ve tam gününde geldi ama varya hic bu kadr sancili adet olmadim ben. Öldüm bugün öldümmm.. çamur geliyo bildiğin yaa kirmizi kan değil yani

Canım bugün 15.gündü. ve tam gününde geldi ama varya hic bu kadr sancili adet olmadim ben. Öldüm bugün öldümmm.. çamur geliyo bildiğin yaa kirmizi kan değil yani

Benimde gecen ay oyle oldu.normal ama.bende pko var birazda o adetle rahatliyor ondan.agri bi bastrdi 2 saat icinde adet oldum gecen ay.tam 15. Gun doldu 16. Gunun sabah namazinda...bu ay yine yaptrdim.bu sefer dunden beri siddetli agrim var ama adetim gelmedi.bu ignede gebelik hormonu icerdigi icin insan hamilelik belirtilerini yasiyor ama malesef ignenin etkisi geciyor adet gunu gelene kadar.sonra kirmizlari goruyorsun.3 4 gun sonra adet gunum ins yine bis cikmaz ama hic umidim yok.agrilarimdan dolayi

Tatlim yumurtlama akintisi bitiyo sonra beyaz akinti geliyo ya adete bi hafta kalasiya falanda yok denecek kadar azaliyo ama bende hic azalmadi birde uc gun kalasiyaydi sanirim yumurtlama akintisi gibi bisey geldi iki kez peceteYe ama koyu kivamliydi ben o zaman anladim yerlestigini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…