Olmazmııı çok güzel hemdeeKizlar bunu en yakin arkadasimin bebegi icin sparis verdim guzel olmusmu? Rabbim bizlerede o gunleri nasip etsin insallah
Eki Görüntüle 1884438
Hadi inşallah rüyalar gerçek olsun bu ayDün annemde beni rüya sonda görmüş Bebek varmış kucagimda onlarda hiç söylememişmişizbizde eşimle diyoruz hep tutarsa bu ay inşlh bi süre kimseye söylemeyelim kadının rüyasına girmiş ben şok
:) bende baya belirgin belirti olur diye düşünüyorum cnm oyuzden ümidim yok ztn ama dediğin gibi olursa 3 gun öncesinden hala ümit var ozmnYok kuzu gece uyanmiyodum ki zaten gec yatiyodum tatildeyim diye :) wcye bile ilk kez dun gece kalktim dune kadar o bile yoktu ki ben gece top patlasa hayatta wc icin uykumdan uyanmamyani aslinda ben sunu anladim o kadar okudum okudum hicte herkesin yazdigi gibi olmuyomus bebek kendini belli ederken yani sk idrara cikma, gogus uclarinin agrimasi, sivilce cikmasi, sk sk susama baska aklima gelmiyoda 3 gun migde bulantisi bi gun kasik agrisi ve bir gunluk akinti disinda hicbisey yasamadim adetim gecene kadar
İnşlh Can'ım yaaaDemin eşim rüyasını anlattı . Rüyasında saçları beyazlamış . Bende hemen internette rüya tabirine baktım değişik şeyler yazıyodu ama bir cümle vardı o hoşuma gitti'rüyayı görenin eşi hamile ise ,erkek çocuğa delalettir' diyo okadar uzun yazıdan bunu aldım sadece
Merhaba arkadaşlar Bende gecirdigim dış gebelikten yaklasık bir sene sonra eşimle tekrar denemeye karar verdik ve 7 gün önce denemeye karar verdik adetimin gelmesimi daha 10 gün var ama meraktan catlıcam kendimde asırı yorgunluk ve kasıklarıma dogru bi kıpırdama tarzında seyler hissediyorum icimde biseyler ordan oraya fokurduyo gibi :) arada basım dönüyo ve kokulardan biraz tiksinir gibiyim tüm bunları kafamda kuruyomuyum acaba sizce
Aminn insalllahh.. evet kendimi kaptirmamaya calisiyorum ama afedersiniz alt kisimlarda igne batar gibi oluyo kasinti oluyo bazen sonra internette bakiyorum ayni seyleri okuyunca sasiriyorum :) internette okumustum. Anne adaylari genelde hissedebiliyomus hamileligi rabbim hayirlisini versin ya..Valla 4 aydir bende de psikolojik belirtiler vardi ins sizinkj gercek olur cok kaptırmayın kendinizi allah en kisa surede hepimize nasip eder ins benimde 12 Gün var ama doktor bu ay bekleme dedi
Sanirim psikolojik olarak hissediyorsun. Cunku cok erken ama tabi yinede bilemeyizMerhaba arkadaşlar Bende gecirdigim dış gebelikten yaklasık bir sene sonra eşimle tekrar denemeye karar verdik ve 7 gün önce denemeye karar verdik adetimin gelmesimi daha 10 gün var ama meraktan catlıcam kendimde asırı yorgunluk ve kasıklarıma dogru bi kıpırdama tarzında seyler hissediyorum icimde biseyler ordan oraya fokurduyo gibi :) arada basım dönüyo ve kokulardan biraz tiksinir gibiyim tüm bunları kafamda kuruyomuyum acaba sizce
Kac gun ustune regl oldun canim..bende 12 gun once yaptrdim.20 sinde dr a gitcem daha adetim gelmedinama cok agrim var gellcek gecen aydan biliyrm
Canım bugün 15.gündü. ve tam gününde geldi ama varya hic bu kadr sancili adet olmadim ben. Öldüm bugün öldümmm.. çamur geliyo bildiğin yaa kirmizi kan değil yani
Tatlim yumurtlama akintisi bitiyo sonra beyaz akinti geliyo ya adete bi hafta kalasiya falanda yok denecek kadar azaliyo ama bende hic azalmadi birde uc gun kalasiyaydi sanirim yumurtlama akintisi gibi bisey geldi iki kez peceteYe ama koyu kivamliydi ben o zaman anladim yerlestigini :):) bende baya belirgin belirti olur diye düşünüyorum cnm oyuzden ümidim yok ztn ama dediğin gibi olursa 3 gun öncesinden hala ümit var ozmnbat 20 eylül 9 gun var akinti su gibimi gelmişti cnm değişik olduğunuanladn:)
Anladim canim o zaman benim de reglim yakindirYok canim hic lekelenme olmadi. Sadece hamilelik belirtilerim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?