2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cok teşekkür ederim canim yaa cok sağol

mrblar kızlar bende sizler gibi bebeğimin gelmesini istiyorum. pko hastayım düzensiz adet vs. 1 yıl boyunca klomen kullandım fakat hiç bir sonuç alamadık. en son başkent üniversitesinde aşılama yaptırdım. maalesef kimyasal gebelik oldu. şuanda bebeğim olsun çok istiyorum. bir ay ara verdik. tatil dönüşü tekrardan tedaviye başlayacaz

Ay bugun giremedim almis basini gitmis sayfa...agrilarim devam ediyor.gece mide bulantisina uyandim.ara ara yuzum bembryaz oluyor ta siyonum dusuyor.midem bulaniyor.ama siddetli karin agrim var.deli olcam yaa

Bu ağrılar senin ne zaman başladı cnm benm birden agryo bazen çok bazn hafif agryo geciyo bazn kramp gibi giriyo anlamadm valla ama pek umitlenmek istemiyorum şöyle midem çok bulan sa yada yerlesme kanamasi gelse umutlanirm
Canim enfeksiyondan dolayi agrim vardi hep ayakta uzun kalinca agrimaya basliyodu gunlerce gecmiyodu bende diyordum cok belirgin birsey olmayana kadar belirti demem ben diye :) en son ictigim ilactan sonra agrilarim gecmisti kibrista carsiya ciktik birden agri girdi solmu sagmi hatirlamiyorum ama enfeksiyonda kasiklar agriyodu yanlar yani bundada mesela rahim kismi varya ortanin sagi solu agriyo ozellikle sag yumurta aagda oldugu icin oyledir diye dusunuyorum cunku kesede sagda :) ama kasik degil rahim kismi agriyo ani hareket yapinca yada egik oturunca falan ozellikle yemekten sonra migdem karnim doluyken en belirgin belirtide akintiydi bende bide migdem cok fazla bulaniyodu farkliydi

Hmm anladım cnm peki bu bulantıların adetten kaç gün önce başladı bide birden ağrı girdigi zaman adete yakınmiydi cnm:) akinti bende şuan oluyo ama öyle aşırı değil

Hmm anladım cnm peki bu bulantıların adetten kaç gün önce başladı bide birden ağrı girdigi zaman adete yakınmiydi cnm:) akinti bende şuan oluyo ama öyle aşırı değil
Yanlis hatirlamiyosam o agri 4 gun kala bi kez oldu cok yurudugum icin bulantimda 4 gun kala basladi 3 gun surdu gecti ozellikle gece gec saatlerde asiri oluyodu hatta burdada yazmistim cikarsamda rahatlasam diye o kadar kotuydu

Canım naptınn geldi mi regll
Yok canım gelmedi daha
Ama bu gidişle gelir kendimi çok yordum bugün perdeleri yıkayıp astım ,dolapları sildim,pencereleri sildim kendi kendime diyorum ki eğer hamileysem gitti kuzucuk sonra da diyorumki yok yaaa annem 9 ay doğuma kadar tarlada çalışıyormuş sonra günü gelincede gece doğuma gidiyomuş

Sabaha kadar regl olmazsam sabah test yapcam eşim namaza gittiğinde.
İnşallah güzel bir bayram hediyesi veririm.
Bugün kendimi zor tuttum test yapmamak için. Kendime dedimki bugün yaparsan negatifi görürsün ama yarın yaparsan pozitif.. öyle kendimi kandırdım

Senin bat neydi canim ayni deilmiydi bizim 15. Ben cesaret edemiyrm agrilarim basladigi icin

Yok canim hic lekelenme olmadi. Sadece hamilelik belirtilerim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…