Cok teşekkür ederim canim yaa cok sağolBacım ben aynısını yaşadım antibiyotik adet geciktirebilir
enfeksiyon da adet gecikmesi yapar benimde öyle olmuştu antibiyotiği bitirdikten sonra adet gördüm sende olursun ama hamile olamazsın antibiyotik kullanırken eşinle ilişkine devam etme sakın
Canim enfeksiyondan dolayi agrim vardi hep ayakta uzun kalinca agrimaya basliyodu gunlerce gecmiyodu bende diyordum cok belirgin birsey olmayana kadar belirti demem ben diye :) en son ictigim ilactan sonra agrilarim gecmisti kibrista carsiya ciktik birden agri girdi solmu sagmi hatirlamiyorum ama enfeksiyonda kasiklar agriyodu yanlar yani bundada mesela rahim kismi varya ortanin sagi solu agriyo ozellikle sag yumurta aagda oldugu icin oyledir diye dusunuyorum cunku kesede sagda :) ama kasik degil rahim kismi agriyo ani hareket yapinca yada egik oturunca falan ozellikle yemekten sonra migdem karnim doluykenBu ağrılar senin ne zaman başladı cnm benm birden agryo bazen çok bazn hafif agryo geciyo bazn kramp gibi giriyo anlamadm valla ama pek umitlenmek istemiyorum şöyle midem çok bulan sa yada yerlesme kanamasi gelse umutlanirm
Amin cnm Rabbim biliyo kalbimizi üzülme hepimiz burdan mutlu haberleri vericeZaman Allahin izniyleEvet kuzum gordum bende öyle yazıyor Allah kabul etsin inşallah yüreğine sağlık of keşke okuyabilseydim bende
Aynen ya moralimi bozan olursa bende onu bozarım bu sefer öyle karar verdimöperim :)
Aminnn güzel bir bayram olsun kimse bizi gıcık etmesin
Hmm anladım cnm peki bu bulantıların adetten kaç gün önce başladı bide birden ağrı girdigi zaman adete yakınmiydi cnm:) akinti bende şuan oluyo ama öyle aşırı değilCanim enfeksiyondan dolayi agrim vardi hep ayakta uzun kalinca agrimaya basliyodu gunlerce gecmiyodu bende diyordum cok belirgin birsey olmayana kadar belirti demem ben diye :) en son ictigim ilactan sonra agrilarim gecmisti kibrista carsiya ciktik birden agri girdi solmu sagmi hatirlamiyorum ama enfeksiyonda kasiklar agriyodu yanlar yani bundada mesela rahim kismi varya ortanin sagi solu agriyo ozellikle sag yumurta aagda oldugu icin oyledir diye dusunuyorum cunku kesede sagda :) ama kasik degil rahim kismi agriyo ani hareket yapinca yada egik oturunca falan ozellikle yemekten sonra migdem karnim doluykenen belirgin belirtide akintiydi bende bide migdem cok fazla bulaniyodu farkliydi
yok kız axcılen cıkmam lazım dı ınternetten dur şuraya bı nokta koyımde bıldırım ğelsın dedıömnoktayı koydum mu diyorsun kızne yazcaktında yolladın yanlıslıkl a
Yanlis hatirlamiyosam o agri 4 gun kala bi kez oldu cok yurudugum icin bulantimda 4 gun kala basladi 3 gun surdu gecti ozellikle gece gec saatlerde asiri oluyodu hatta burdada yazmistim cikarsamda rahatlasam diye o kadar kotuyduHmm anladım cnm peki bu bulantıların adetten kaç gün önce başladı bide birden ağrı girdigi zaman adete yakınmiydi cnm:) akinti bende şuan oluyo ama öyle aşırı değil
Kızlaaaarrrr çatlatma iğnesi yaptırmıştım ve bugün regl oldum
Yok canım gelmedi dahaCanım naptınn geldi mi regll
Canim 1000 ihlas besmeleme ile
Senin bat neydi canim ayni deilmiydi bizim 15. Ben cesaret edemiyrm agrilarim basladigi icinSabaha kadar regl olmazsam sabah test yapcam eşim namaza gittiğinde.
İnşallah güzel bir bayram hediyesi veririm.
Bugün kendimi zor tuttum test yapmamak için. Kendime dedimki bugün yaparsan negatifi görürsün ama yarın yaparsan pozitif..öyle kendimi kandırdım
11 canım benim.Senin bat neydi canim ayni deilmiydi bizim 15. Ben cesaret edemiyrm agrilarim basladigi icin
O ozaman cikar tabi hayirlisiyla ins canim11 canım benim.
Yok canim hic lekelenme olmadi. Sadece hamilelik belirtilerim olduHadi yaapeko canim hic bu sirada lekelenme falan olmadi mi ? Bende adet olmadan bi kac gun oncesinden belim agrimaya basladi goguslerim hassaslasti bunlar her adet öncesi olur ve vajinaya vuran hafif sizi oluyor yarin olmazsam 2 gun gecmis olacak boyle olunca insan umitleniyor ama adet olunca tamamen yikiliyorum cnku gecen ay da gecikti ve adet oldum cok umutlanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?