İnsallah canim insallah. Allah kimseyi kendi evinden mahrum birakmasin. Bu aksam esim yok diye asagida yedim yemegi de cok zor geldi tek basima simdi mesajlasiyoruzHadi inşallah canım yaaa şimdi kendi evindesin keyfine göre buyutursun bebeğini en kısa zamanda
Ay iyi yapmışsın sağol hadi görüşürüz diyip gitseydin acaba mı sorularıyla başbaşa bıraksaydın onuOf yarın bayramm annemlerse bayram sonrası gelcekler onlarda memlekete gittiler. Eşime dedim ki ananen bana sokarsa laf cevap vericem haberin olsun o an şok olma dedimyaşlı maşlı beni üzmeye hakkı yok herşeye aklı yetiyo konuşmasınıdabbilsin dedim ben sana diom zaten soyle ver cvp dio eşim hiç lafını esirgemez çok seviom bu huyunu millet çakal ya geçen komşu bana dio sana seslencektimde korkma belki hamilesindir diye düşündüm diye gece eve gelmiştikte iyi gecele dicekmiş korkmiç diye dememiş ya yuru git niyetin belli senin
Hahaha ağzıb bal yesin emiKız hamile olmayasın
Hadi inşallahadet görüpde hamile olanlarda oluyo biliyosun
Sende git doktora en iyisi hepimiz haydin dokturaaa
Kızlar eşimin kuzeni bugün msj attı 4 gündür beni rüyasında görüyormuş. Hayır olsun nasıl görüyorsun dedim. Maviş gözlü bi kızım oluyormuş. 4 günde aynı rüyayı görmüş. Rüyalarının da çoğu çıkarmışHadi inşallah hayırlısıyla bu ay yüzüm güler inşallah
Ya valla bi mutlu oldum ki anlatamam. Rüyayı anlatırken bile hamile gibi hissettim kendimiHadi inşallah canım.. ne güzel rüya görmüş :))
Anladım cnm o baya belirti vermiş bebişin sana aslında:) böyle geceleri uyansam bulantıyla flnYanlis hatirlamiyosam o agri 4 gun kala bi kez oldu cok yurudugum icin bulantimda 4 gun kala basladi 3 gun surdu gecti ozellikle gece gec saatlerde asiri oluyodu hatta burdada yazmistim cikarsamda rahatlasam diye o kadar kotuydu
Ay inşallah ya güzel haberler verirsin umurimSabaha kadar regl olmazsam sabah test yapcam eşim namaza gittiğinde.
İnşallah güzel bir bayram hediyesi veririm.
Bugün kendimi zor tuttum test yapmamak için. Kendime dedimki bugün yaparsan negatifi görürsün ama yarın yaparsan pozitif..öyle kendimi kandırdım
Yok kuzu gece uyanmiyodum ki zaten gec yatiyodum tatildeyim diye :) wcye bile ilk kez dun gece kalktim dune kadar o bile yoktu ki ben gece top patlasa hayatta wc icin uykumdan uyanmamAnladım cnm o baya belirti vermiş bebişin sana aslında:) böyle geceleri uyansam bulantıyla flnay hep hayal kuruyorum ya :-(
Ay inşallah ya güzel haberler verirsin umurim
Hangisini istiyosak oDemin eşim rüyasını anlattı . Rüyasında saçları beyazlamış . Bende hemen internette rüya tabirine baktım değişik şeyler yazıyodu ama bir cümle vardı o hoşuma gitti'rüyayı görenin eşi hamile ise ,erkek çocuğa delalettir' diyo okadar uzun yazıdan bunu aldım sadece
Bugünü saymazsak 5 gün kalıyor benimde bata
Sabah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kuzumBenim bugündü :))
Ahh hadi insallah hayirlisi olsunn kuzummBenim bugündü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?