2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hadi inşallah canım yaaa şimdi kendi evindesin keyfine göre buyutursun bebeğini en kısa zamanda
İnsallah canim insallah. Allah kimseyi kendi evinden mahrum birakmasin. Bu aksam esim yok diye asagida yedim yemegi de cok zor geldi tek basima simdi mesajlasiyoruz

Ay iyi yapmışsın sağol hadi görüşürüz diyip gitseydin acaba mı sorularıyla başbaşa bıraksaydın onu

Kızlar eşimin kuzeni bugün msj attı 4 gündür beni rüyasında görüyormuş. Hayır olsun nasıl görüyorsun dedim. Maviş gözlü bi kızım oluyormuş. 4 günde aynı rüyayı görmüş. Rüyalarının da çoğu çıkarmış Hadi inşallah hayırlısıyla bu ay yüzüm güler inşallah

Hadi inşallah canım.. ne güzel rüya görmüş :))

Dün annemde beni rüya sonda görmüş Bebek varmış kucagimda onlarda hiç söylememişmişiz bizde eşimle diyoruz hep tutarsa bu ay inşlh bi süre kimseye söylemeyelim kadının rüyasına girmiş ben şok

Yanlis hatirlamiyosam o agri 4 gun kala bi kez oldu cok yurudugum icin bulantimda 4 gun kala basladi 3 gun surdu gecti ozellikle gece gec saatlerde asiri oluyodu hatta burdada yazmistim cikarsamda rahatlasam diye o kadar kotuydu
Anladım cnm o baya belirti vermiş bebişin sana aslında:) böyle geceleri uyansam bulantıyla fln ay hep hayal kuruyorum ya :-(

Ay inşallah ya güzel haberler verirsin umurim

nannen1 canim son durumlarin nasil bende bacak agrisi sol kasik basdonmesi hepsi gecti regle dair sadece cok duygusalim

Anladım cnm o baya belirti vermiş bebişin sana aslında:) böyle geceleri uyansam bulantıyla fln ay hep hayal kuruyorum ya :-(
Yok kuzu gece uyanmiyodum ki zaten gec yatiyodum tatildeyim diye :) wcye bile ilk kez dun gece kalktim dune kadar o bile yoktu ki ben gece top patlasa hayatta wc icin uykumdan uyanmam yani aslinda ben sunu anladim o kadar okudum okudum hicte herkesin yazdigi gibi olmuyomus bebek kendini belli ederken yani sk idrara cikma, gogus uclarinin agrimasi, sivilce cikmasi, sk sk susama baska aklima gelmiyoda 3 gun migde bulantisi bi gun kasik agrisi ve bir gunluk akinti disinda hicbisey yasamadim adetim gecene kadar

Demin eşim rüyasını anlattı . Rüyasında saçları beyazlamış . Bende hemen internette rüya tabirine baktım değişik şeyler yazıyodu ama bir cümle vardı o hoşuma gitti 'rüyayı görenin eşi hamile ise ,erkek çocuğa delalettir' diyo okadar uzun yazıdan bunu aldım sadece

Hangisini istiyosak o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…