2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlı bayramlar kızlar bu ayeti inşallah hep beraber okuyalım ama orjinalinden arapçasından okuyalım ki türkçesinden okununca manası bozulabilir

Bu ayet olduğu için adetli olanlar okuyamaz biliyorsunuz bide abdestli olmak gerek
En iyisi her namazdan sonra okumak
Mesela her namazdan sonra 20'şer defa okusak 5 vakit namazda 100 tane eder.... Rabbimiz kabul etsin

Son düzenleme:
Kizlaaaar herkese mutlu bayramlar :) acil yardim benim bat bugundu gelmedi kendimi cok tuhaf hissediyorum akintim kesildi sag kasigim pantolondan bile aciyodu iki saat kadar surdu ishal gibiyim sonra ayaklarim bazen buz gibi bazen yaniyo evde testimde yok hamile olabilirmiyimkiiii

Kizlar bi bakar misiniz ya lutfen ben silik gibi cizgi goruyorum eşim yok kendini kandiriyosun hic birsey yok diyor

Eklentiler

• 20160912_065055-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 58
Canim ben goruyorum evet silik cizgi var yarin sabah ilk idrarina tekrar yap insallah hamissindir
Ay insallah canim ya bende goruyorum diyorum esim yok diyor kendimizi kandiriyoruz diyor dun yaptim oda bana boyle geldi dedim heralde ben kendimi kandiriyorum bugun ilk idrarimla sabah 6 da kalktim yaptim yine bu sekilde cikti ve yine esime gosterdim yooooook diyor size sorayim dedim beynim mi oyle goruyor acaba dedim

Bende goruyorum ama cok silik. Bikac gun sonra yenile bence
Ya esim inanmiyor kendini kandiriyosun boşyere umutlaniyosun diyor kafayi yemek uzereydim sagolun valla ya demekki yalniz ben gormuyormusum. Peki gebelik ihtimali boyle olunca yuksek mi acaba ? Bayram bitsin regli olmazsam insallah kan testine gidicem

Kizlar bi bakar misiniz ya lutfen ben silik gibi cizgi goruyorum eşim yok kendini kandiriyosun hic birsey yok diyor
bende gördüm canım birkac gun bekle tekrar yap yeniyse ondan böyle siliktir

bende gördüm canım birkac gun bekle tekrar yap yeniyse ondan böyle siliktir
Bugun bitince adetim 3 gun gecikmis olacak ama adet sancilarim giriyor sanki oldum olucam oof oof test mi bozuk anlamadim ki varsa da 3 gun gecmis olacak milletin 1 hafta oncesinden gosteriyor anlamadim ki niye boyle cikti eşim de sagolsun resmen beni deli gibi görüyor cizgi falan yok kendini kandirma diyor yine ne varsa sizde var ya Allah razi olsun

aldırma canim erkekler bizim gördüğümüz gibi görüp bakmiyorlar stres yapma bebek yoksa bile stres geciktirir kendini yıpratma dusuncelerle olumlu düşün at kafandan ya da bekle birkac gun sonra tekrar yap varsa zaten bıraz daha netlesir cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…