- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Anladım cnm benm öyle akintim yok bebişte yok gene herlde nyse herkese Hayrli bayramlar diliyorum ♡Tatlim yumurtlama akintisi bitiyo sonra beyaz akinti geliyo ya adete bi hafta kalasiya falanda yok denecek kadar azaliyo ama bende hic azalmadi birde uc gun kalasiyaydi sanirim yumurtlama akintisi gibi bisey geldi iki kez peceteYe ama koyu kivamliydi ben o zaman anladim yerlestigini :)
Hayrlisi cnm üzülme zamanı değilmiş dhaMalesef kızlar bu bayramda müjde veremiyorumtest negatif
GünaYdin canim illa akinti olcak diye biseyde yok bu bende böyleydi herkeste olmuyormus hayirlisi olsun rabbimden tez zamanda versin insallah. Seninde bayramin mübarek olsunAnladım cnm benm öyle akintim yok bebişte yok gene herlde nyse herkese Hayrli bayramlar diliyorum ♡
canımmm bidahaki aya inşallah bu ay olmazsa öbür ay .hayırlısıMalesef kızlar bu bayramda müjde veremiyorumtest negatif
Bende ayni canim negatiffcanımmm bidahaki aya inşallah bu ay olmazsa öbür ay .hayırlısı
Canımm ya hayırlısı olsn inşallah olmadı dua eder yolumuza bakarız.en azından adet olabiliyoruz oda bi nimet dimiBende ayni canim negatiff
Canımm ya hayırlısı olsn inşallah olmadı dua eder yolumuza bakarız.en azından adet olabiliyoruz oda bi nimet dimi
Amin insallahh...simdi bu aylarda kalsak seneye ramazana yetisir.insallah yaaHerkese hayirli bayramlar diliyorum. Rabbim bayram duasi olarak bizlere bekledigimiz bebislerimizi nasip etsin insallah
Ben ogluma ekim ayinda hamile kalmistim belki buda oyle olurAmin insallahh...simdi bu aylarda kalsak seneye ramazana yetisir.insallah yaa
Ben ogluma ekim ayinda hamile kalmistim belki buda oyle olurekimde kaldim kasimda ogrendim bunada eylulde kalsam ekimde ogrensem super olur. Esim ile dogum gunlerimiz arasinda bir ay var. Cocuklariminda dogum gunleri arasinda birer ay olur ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?