2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Anladım cnm benm öyle akintim yok bebişte yok gene herlde nyse herkese Hayrli bayramlar diliyorum ♡

Anladım cnm benm öyle akintim yok bebişte yok gene herlde nyse herkese Hayrli bayramlar diliyorum ♡
GünaYdin canim illa akinti olcak diye biseyde yok bu bende böyleydi herkeste olmuyormus hayirlisi olsun rabbimden tez zamanda versin insallah. Seninde bayramin mübarek olsun

Herkesin bayrami mübarek olsun insallah bu ayi herkes bebis haberiyle bitirsin yada önümüzdeki aya hepiniz hamis girin insallah canlarim hep dualarimdasiniz

Amin insallahh...simdi bu aylarda kalsak seneye ramazana yetisir.insallah yaa
Ben ogluma ekim ayinda hamile kalmistim belki buda oyle olur ekimde kaldim kasimda ogrendim bunada eylulde kalsam ekimde ogrensem super olur. Esim ile dogum gunlerimiz arasinda bir ay var. Cocuklariminda dogum gunleri arasinda birer ay olur ne guzel

Benimde esimin dogum tarihi kasimda.bari ekimde kalsamda ozaman mujde versem ama artik umidimi kaybediyrm.hersey duzgub cikiyor ama sonuc hep negatif ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…