2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamiş olarak kalman gerk yapmayım lütfen yaa Babies16 iki tarafta yazmasın artık paylaşım alanı burası açık olalım hertürlü fikirlere gerçi fikir ayrılıkları bitti uslup ve yanlış anlamalar girdi işin içine sizsiniz ikinizsiniz bu topikte en cok paylaşım yapan olmaz öylee

Canim gercekten anlatmada gucluk cekiyorum..diyorumki bana uyuz oldum yaziyor gulii..kendi uzerine aliniyor.acikliyorum bu seferde ona da uyuz diyemezsin diyor.gercekten ofkesinden okudugunu anlamayip direk muhalefet oluyor.o pozitf olarak moral verir benim zaten cocugumun oldugu yok...hoscakalin.sagol ilgin icin canim

Hamile o gamile alttan almk lazm yarın bi daha okur anlar uzatmayın kimse kimseye uyuz demedi gulli uyuz olmus babiese o kdr bn üzüldüm bu duruma....
Bnm yazdıklarıma cok nadır cvp veriliyor ztn bnde cıkayım en iyisi istediğinizi yapın gari

Babies16 O onurumbenim
Canlar ikinizde gitmeyin öyle birşey yok üzmeyin beni lütfen 2. Oldu bu topikteki kapanicak sonra tartismalardan kirmayin birbirinizi lütfen ikinizide birakmiyorum listeden kaldirmiyorm canlar küsrim ama

Uyandigimizda güzel bir gün olsun güzel baslasin insaAllah bugün güzel haberler alalım canlar kirmadan kirilmadan dert ortağı olalım birbirimize iyi ki varsınız etrafimzda üzenler cok zaten birde burda olmasin böyle şeyler hayırlı geceler Allaha emanet olun

Hadi iyi geceler tatlı rüyalar herkeze. İnşallah rüyamızda meleklerimizi görürüz. Çok istiyorum , rüya da bile olsa görmeyi. ❤❤

Günaydın kızlar.
Gece bunu yazıp çıktım ve rüyamda bir melek gördüm çok tatlıydı maşallah. Ama annemdeydi, sanırım annemin bebişiydi. anneeeeee bu yaştan sonra ne oluyor sanaaa anneanne olacakken ne bebeği
Ben uyumaya devam edim belki bir melek daha görürüm.

Gunaydin güzel insanlar...bati olanlar kırmızılari görmez insss...kam vereceklerin benim gibi artar ins ...olmayana allah tez zamanda versin olanada saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Gunaydinnnnnnnnnnnn
Aminnnn. Belirtilerin var mıydı canım senin hamileliğini öğrenmeden once

Hayırlı sabahlar güzeller.....
Adet günüme 5 gün kala kan vermiştim d vitaminime baktırmak için (düşüktü) sadece tek niyetim oydu ama aile hekimim gitmiş beta hcg'me de baktırmış ben istemememe rağmen
0.36 çıktıydı ben kaçmaya çalışıyorum o önüme geliyo arkadaş...
bugün 32.günüm ve çatlasamda patlasamda test yapmicam bu sefer kanmicam artık evet umut daima vardır ama kendi kendime gelin güvey olmaktan sıkıldım artık 1 senedir..
şu adeti olsamda bir an önce rahim filmi çektirmek istiyorum

Bu ay da olmayacak heralde. İçimde öyle bi his var. Baya baya da inanıyorum artık olmayacağına...Yine kaldı hayırlısı olsun inş. Rabbim iyisini,güzelini bilir.

Rahim filmi çok mühim. Aslında en başta yaptirmak gerekiyor. Bir yıldır bekliyosun olacak diye umutlaniyorsun ama tüpler kapaliysa bosuna beklemis oluyorsun. Rn basta acik olup olmadigini bilmek daha iyi. Benimde yaklaşık 2 yildir olmuyor. Ben butun testleri yaptirdim bir problem yok ama olmayinca da olmuyor iste. Zamani degil diyip bekliyoruz

Günaydın herkese
Beklen(mey)en adet tarihi bugün olanlar umarım görmezsiniz kırmızıları,
Görürsek de hayırlısı bea :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…