- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Canim gercekten anlatmada gucluk cekiyorum..diyorumki bana uyuz oldum yaziyor gulii..kendi uzerine aliniyor.acikliyorum bu seferde ona da uyuz diyemezsin diyor.gercekten ofkesinden okudugunu anlamayip direk muhalefet oluyor.o pozitf olarak moral verir benim zaten cocugumun oldugu yok...hoscakalin.sagol ilgin icin canimHamiş olarak kalman gerk yapmayım lütfen yaaBabies16 iki tarafta yazmasın artık paylaşım alanı burası açık olalım hertürlü fikirlere kimse gerçi fikir ayrılıkları bitti uslup ve yanlış anlamalar girdi işin içine siz ikinizsiniz bu topikte en cok paylaşım yapan olmaz öylee
Canim gercekten anlatmadan gucluk cekiyorum..diyorumki bana uyuz oldu yaziyor gulii..kendi uzerine aliniyor.acikliyorum bu seferde ona da uyuz diyemezsin diyor.gercekten ofkesinden okudugunu anlamayip direk muhalefet oluyor.o pozitf olarak moral verir benim zaten cocugumun oldugu yok...hoscakalin.sagol ilgin icin canim
Sende sağol kardeşim istediğin zaman özelden yazabilirsin
dert ortağı olabilirim
Hadi iyi geceler tatlı rüyalar herkeze. İnşallah rüyamızda meleklerimizi görürüz. Çok istiyorum , rüya da bile olsa görmeyi. ❤❤
benim daha 2-3 gün var şekerim şuan tık yok@yarenhfhf 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
@elmol 13 Ekim
yeni_ay 13 Ekim
tontis76 13 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
ayprensesii 14 Ekim
@yelsem 15 Ekim
Kızlar son durumlar nedir adet olacak gibi hissediyorum göğüslerimde cok acıyor
Sağol canım teşekkürlerSağol canım bilgi verdiğin için, şu dönemde kendine çok dikkat et, yorma bol su iç ok?
Kendim hamile olmasam da bari olanlara faydam olsun istiyorum
Tabi kardesim yazarim sende yazzz canım benimbigun INŞALLAH birbimize hamişşş mujdesini yazariz
Aminnnn. Belirtilerin var mıydı canım senin hamileliğini öğrenmeden onceGunaydin güzel insanlar...bati olanlar kırmızılari görmez insss...kam vereceklerin benim gibi artar ins ...olmayana allah tez zamanda versin olanada saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Gunaydinnnnnnnnnnnn
Morenam hamile canım haber vermeyi unuttu sanırım
Rahim filmi çok mühim. Aslında en başta yaptirmak gerekiyor. Bir yıldır bekliyosun olacak diye umutlaniyorsun ama tüpler kapaliysa bosuna beklemis oluyorsun. Rn basta acik olup olmadigini bilmek daha iyi. Benimde yaklaşık 2 yildir olmuyor. Ben butun testleri yaptirdim bir problem yok ama olmayinca da olmuyor iste. Zamani degil diyip bekliyoruzHayırlı sabahlar güzeller.....
Adet günüme 5 gün kala kan vermiştim d vitaminime baktırmak için (düşüktü) sadece tek niyetim oydu ama aile hekimim gitmiş beta hcg'me de baktırmış ben istemememe rağmen
0.36 çıktıydıben kaçmaya çalışıyorum o önüme geliyo arkadaş...
bugün 32.günüm ve çatlasamda patlasamda test yapmicam bu sefer kanmicam artık evet umut daima vardır ama kendi kendime gelin güvey olmaktan sıkıldım artık 1 senedir..
şu adeti olsamda bir an önce rahim filmi çektirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?