2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben onun dusuk diyorsun israrina dedim bende defalarca insanip inanmakata ozgursunuz dedim yok negatif yok uyuz olmus biri..bunu gormeyio buna takiliyorsunmtek tarafli mi en basindan beri diyorumki size kalmis inanmamak.neyse arkadaslar herkes ozgur dedigim gibi.negatif biri olarak kimseyle bisey paylasmam artik merak etmeyin

C

Canim beni cikartabilirmisin listeden.daha fazla negatif etki yapmayim insanlara.hakkini helal et ugrastrdik okadar.hoscakal

Arkadaslar Babies16 O onurumbenim C caninfistigi
Nerden nsl cıktı bilmiyorum ama olu bi tartışma okudugum kadarıyla ve tarafsız bi şekilde bakıyorum... biriniz normal şartlarda diyor birinizde normal olmayanlarda dior bu 2 secenek arasında nedn bu kdr sorun yasadınız 2 tarafta haklı aslında ama uzadıkca gerildi yapmayın ben normal deilim 33.günde adet olunca 20.gün 41gn olunca 28.gn 35gn olunca 21.gün 28 gün olumca 15.gün yumurtlamışım 13.gün yumurtalyıncada 27.gün adet olmusum alım size somuclar kim haklı kim haksız iki tarafta kendi bildiği doğru

Gercekten algilarinizda problem oldugunu dusunuyroum.ya 6 gun gecikmeye mi erken diyorum Allah AŞKINA EL INSAF YAAAAA...63 ten bi kac gun oncesinde ucz testte cikmis ona sasrdim diyorum.neyse ya gercekten size laf anlatamiycam kusurabakmayin.

Evet herkesin kedi bildiği doğru. Herkeste istediğine inansın. Derdimiz burada kadın doğumculuk oynamak değil birbirimize destek olmak. Ben pozitif olmaktan yanayım ve negatif ısrarlara dayanamıyorum tepki verdim.
Babies16 uyuz ne demek pardon? Kelimelerine dikkat et lütfen.
Herkes istediğini düşünüp inansın. Tek derdim pozitif olsun ısrarlar. Yazılanlarda nüans farkı var. Kanıtla falan çocuk gibi bu nedir anlamadım. Uzatmayalım artık. herkes yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur tıbbın doğrusu budur sen haklısın nokta!

Kizlarr kizlar gelem mi yananizdan

Sakinleselim relaxs olalim rica edicigim. Yoksa yine uyari alacak topik. Ne siz uzulun ne biz. Tartisma nedir ne degildir bilmiyorum. Ama hepinizi cok seviyorum. Uzmeyin uzulmeyin kendinize iyi bakin. Tez vakitte kavusun insallah bebelerinize

C

Canim beni cikartabilirmisin listeden.daha fazla negatif etki yapmayim insanlara.hakkini helal et ugrastrdik okadar.hoscakal
Bunu neden yapıyorsun ki anlamadım?
Gitmene gerek yok ben senle sen benle ısrarlaşmayacağız o kadar. Öyle şey olmaz.
İlla biri çıkacaksa ben çıkarım. Sen bebek istiyorsun burada kalman daha doğru olur.

Bak iste nasil algiladigin ortada..ben sana uyuz demedim.gulii midir nedir bana uyuz olmuz onu soyledim...bana dediginin aksine okadar negatifsinki öfkenden okudugunu anlamiyorsun...oyun oynayanda yok burada.nasil istersen devam et oyle algilamaya ve lutfen cevap bile yazma.sen haklisin sen dogrusun tamam mi....bu arada ayprensesii sende benim iyunumdaki gibi genelde 14. Gun adet olmussun canim ama bana guvenme yinede ben oyun oynuyorum...insallah bi sonraki adetini gormezsin bebisin gelir.hoscakal

Bunu neden yapıyorsun ki anlamadım?
Gitmene gerek yok ben senle sen benle ısrarlaşmayacağız o kadar. Öyle şey olmaz.
İlla biri çıkacaksa ben çıkarım. Sen bebek istiyorsun burada kalman daha doğru olur.
Yok canim yok..siz pozitif olarak devam edin.oyun alani degil bu ben oyunalrima baska yerde devam ederim

Bn ortamı yumusatmaya calışıtorum bana ndn laf sokuyorsun anlamadım.bn evlendiğimden beri takvim tutuyorum yazıyorum bu sonucların coğu takvine göre ama tartısmanın üzerine çatlatma iğnesi olduklarıma baktım 13.gün var 15 var 18 var yumurtanın gelişmesine bağlı cunku ona göre verildi iğne germeyin ortamı...

Ya gerçekten yeter ama. Uyuzu ona da diyemezsin sen. Tepkim ona zaten. Oyun oynamıyoruz derkende kendimi de kattım olaya farkında mısın hani hepsi doğru olabilir diye.
Bu kadar kendimide katarken halen negatifsin ya ne diyim. Ben sen değilim maalesef şahsına öyle şeyler diyemem. Bu saatten sonrada susmam bu tavrına.

Yok canim sana kaf sokmadim arkadas bana yazmisti kadin dogmcluk oyanama diye...gercekten samimiyetle soyluyorum rabbim tez zamanda gonlundekini versin insallah.iyigeceler

O onurumbenim canim bi dogrusunu anla artik.ben kimseye uyuz demiyorum.burdaki hanim efendi bana uyuz oldum yazmis.onu soyledim allah askina anla busefer tamam mi

Yok canim yok..siz pozitif olarak devam edin.oyun alani degil bu ben oyunalrima baska yerde devam ederim
Dediğimi okumamışsın Derdimiz burada kadın doğumculuk oynamak değil bilmem anlatabildim mi??
Brada yaşananlar gerçek hayat.
Burası ne bir hastane ne bir sağlık ocağı. Hpimiz bildiklerimizi paylaşıyoruz. Ama doğru ama yanlış. Kimseye böyle bir laf söyleme hakkı bulmuyorum kendimde. Sınırımı bilirim.

S selifor çıkar canım beni listeden.
Bu arkadaşta rahat etsin bende. Onun burada kalması gerekiyor. Ben topik takibini bıraktım bundan sonrada bildirim gelmeyecek. Bişey isteyen olursa özelden yazabilir. Herkese çok teşekkür ederim herşey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…