2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben ilk defa duyuyom rahim filminde ne oluyo tam olarak? Ben yurtdisindayim aile hekimi gondermedigi surece hicbise yapmiyolar

Önce bi cihazla içine sıvı koyuluyor sonra röntgen geçer gibi çekiliyor film sonra bna ped koydurdular sıvı adet gelir gibi geliyor.o içine verilen sıvı nasl dağılır her damar acıkmı flnmı die..
Bnm dr cok güzel bütün damarlar görülüyor acık demişti

Merhaba kızlar, merak ettiğim bir konu var. 22 mm ulaşmış bir yumurta kaç güne çatlar acaba?

Bnm bildiğim 18mm ila 20mm ideali en kısa sürede çatlaması gerekir. 22mm oldugunu nerden biliyorsun

Aysntrk- tsk canim bi arastirim merak ettim simdi gercekten faydasi olursa bu ay olmazsa bi isteyim doktordan

Bnm bildiğim 18mm ila 20mm ideali en kısa sürede çatlaması gerekir. 22mm oldugunu nerden biliyorsun[/QUOTE]

Merhaba Canımmm,
ben adetimin 7. günü doktora gittim 2 yumurtamın olduğunu ve birinin 22mm olduğunu söyledi, diğeri 10 mm civarlarında. Hiç ağrı falan yaşamıyorum da yumurtamın ne zaman çatladığını tahmin etmeye çalışıyorumm.

Merhaba Canımmm,
ben adetimin 7. günü doktora gittim 2 yumurtamın olduğunu ve birinin 22mm olduğunu söyledi, diğeri 10 mm civarlarında. Hiç ağrı falan yaşamıyorum da yumurtamın ne zaman çatladığını tahmin etmeye çalışıyorumm.

Anlık bişeydir ztn cok agtı olmaz batma olabilr yada akıntı yakın zmnda catlar bnce ilişki olsn tutar belki

Cnm keciboynuzu ozu varmis ben markette bulamadm ama aktarda kesin vardir. Ben aktardan pahali diye almadim pekmezi markette gayet fiyati uygundu cunku

Markette satılan keçiboynuzu hakiki değil canım olmadığı için uygun fiyata satılıyor zaten hakikisi biraz daha pahalıdır aktardan ben özünü almıştım özü pekmezinden daha faydalıdır çünkü pekmezi gibi 50-60 derecede kaynatılmıyor
düşük ısıda yapılıyor ben 30 yıllık bir esnaftan öğrenmiştim bunu
elite diye bi marka kullandım
zaten markettekiler gibi fazla tatlı değildi markettekilere şeker vs katılıyor ama doğalında olmaması lazım onun kendi tadı hafif acımsıdır
Ben markette satılan her türlü özellikle şeker içerikli hiçbişey almıyorum
insanların sağlığıyla oynamasalar bu kadar hastalıklar türemezdi...

Canisi kendisini kaynatma biraz tadi kotu oluyor o yuzden hani birz icmek zorinda kalmak moralinizi dusurebilir. Ama özü eczanelerde falanda var hem ucuz hem tadi guzel tavsiye ederim

Kızlar BAT'a 5 gün kaldı. Çok çok silik bir çizgi çıktı predictor early'de. Işığa bakınca anca gözüküyor. Sizce güvenilir midir? Daha önce bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba?

Anlık bişeydir ztn cok agtı olmaz batma olabilr yada akıntı yakın zmnda catlar bnce ilişki olsn tutar belki
anladım canım, bilmiyorum kendimde bir tuhaflık mı var anlamaya çalışıyordum :) adetlerim 30 günde bir oluyor, normalde 16. günde çatlaması gerekirken en fazla 10. günde çatlıyor demek ki normal mi bu

La rosa - bende hamile olmadigim halde pozitif cikmisti guvenmiyom predictor a hele once yapilanlara hic ama inshallah hamilesindir ben yaniliyorumdur

Canım ben yapmaya korkuyorum ama içim içimi yiyor da bilemedim ki Yarın sabah Yapsam mi. Sen naptın

Herkese merhaba kızlar bende 2 ekimde ovitrelle mi yaptirdim 7 ekimde progestana başladım. Bu ikinci denemem inşallah isteyen herkese nasip olur tez zamanda :)

anladım canım, bilmiyorum kendimde bir tuhaflık mı var anlamaya çalışıyordum :) adetlerim 30 günde bir oluyor, normalde 16. günde çatlaması gerekirken en fazla 10. günde çatlıyor demek ki normal mi bu

cnm bana normalleri sorma bilmiyorum :) benm adetler normal deil çünkiii
yumurtlama zamanı çatlama vs kişiye göre diyorum daha önce bu konuda cok ciddi bi tartışma çıktı olabilir yaniii
bu arada kişi ismi yazarken önüne @ koyarsan kişiye bildirim gider cvplar daha kolay ve cabuk gelir S Sarisinbebek

Teşekkürler canım sağol:) hayırlısı artık. ayprensesii

az önce cok uzun bi msj yazmıştım da silindi :) simdi kizlar bir yil dolmadan da doktora gidebilirsiniz diyecektim.devlet bu konuda ilgilenmiyor ama özel hastane ye giderseniz mümkünse adetin üçüncü günü ultrason ve hormon testi yapiyo hemen.
bu arada kimi arkadaslar saglik ocaginda hormon testi yaptik diyorlar sagkik ocagi dediginz aile hekimliği mi ?cunku ben adetin üçüncü gunu gittim hormon testi yapmsk icin prolaktin e bakmiyoruz fsh filan bakiyoruz dediler.mecbur ozele gittim . doktor hemen muayene etti test yapıldı ve prolaktin yuksek çıktı.ilac verdi hemen doktor..kac aydir hormon testi vermiyordum ama niye olmuyo diyordum bi yandanda suan kafam rahatladi.sizde doktora muhakkak görünün.devletede gidince ilgilenilmek icin bir yil demek gerekiyo sanirim.bnmle hic ilgilenilmemisti insan zaten geriliyor orda ve cok kalabalik doktor ancak.bi hastaya iki dk zaman ayırabiliyor. doktor bebek düşünüyorum deyince düşün diye cvp.vermisti mesela

bazilari o akintiya kistti disari atma filan diyorlar.icin temizlenmistr belkide :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…