- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
Bende özel de 350 ye çektirdim anestezisiz
Ben ilk defa duyuyom rahim filminde ne oluyo tam olarak? Ben yurtdisindayim aile hekimi gondermedigi surece hicbise yapmiyolar
Merhaba kızlar, merak ettiğim bir konu var. 22 mm ulaşmış bir yumurta kaç güne çatlar acaba?
Merhaba Canımmm,Önce bi cihazla içine sıvı koyuluyor sonra röntgen geçer gibi çekiliyor film sonra bna ped koydurdular sıvı adet gelir gibi geliyor.o içine verilen sıvı nasl dağılır her damar acıkmı flnmı die..
Bnm dr cok güzel bütün damarlar görülüyor acık demişti
Bnm bildiğim 18mm ila 20mm ideali en kısa sürede çatlaması gerekir. 22mm oldugunu nerden biliyorsun
Merhaba Canımmm,
ben adetimin 7. günü doktora gittim 2 yumurtamın olduğunu ve birinin 22mm olduğunu söyledi, diğeri 10 mm civarlarında. Hiç ağrı falan yaşamıyorum da yumurtamın ne zaman çatladığını tahmin etmeye çalışıyorumm.
Cnm keciboynuzu ozu varmis ben markette bulamadm ama aktarda kesin vardir. Ben aktardan pahali diye almadim pekmezi markette gayet fiyati uygundu cunku
Canisi kendisini kaynatma biraz tadi kotu oluyor o yuzden hani birz icmek zorinda kalmak moralinizi dusurebilir. Ama özü eczanelerde falanda var hem ucuz hem tadi guzel tavsiye ederimÖzü ne kadardi canim? Belki oyle ozunu alirim yada kendini kaynatip iciririm gecenlerde oylesine alayim dedim hala duruyor evde kaynatip iciresim yokhemen koyverdim ya bi kendime gelmem lazim sanki hemen olacakmis modundan cikamadim hala etkisindeyim bu kadar zor oldugunu bilseydim 3 yil bosuna korunmazdim ama kader iste nerden bilecegiz ki kimisi ilk geceden kaliyor Rabbim büyük insallah bizde bigun o guzel yavrucuklari kucağımiza aliriz
anladım canım, bilmiyorum kendimde bir tuhaflık mı var anlamaya çalışıyordum :) adetlerim 30 günde bir oluyor, normalde 16. günde çatlaması gerekirken en fazla 10. günde çatlıyor demek ki normal mi buAnlık bişeydir ztn cok agtı olmaz batma olabilr yada akıntı yakın zmnda catlar bnce ilişki olsn tutar belki
Canım ben yapmaya korkuyorum ama içim içimi yiyor da bilemedim ki Yarın sabah Yapsam mi. Sen naptın@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
Naptınız kızlar var mı bir haber?
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
Burmera 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@Lovepinkbm 12 Ekim
@cgdmkrks 12 Ekim
Y yarenhfhf 13 Ekim
zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@tontis76 13 Ekim
Erken gebelik testi yapmayı düşünen var mı aranızda?
Nasılsınız kızlar neler olmuş burda yaa dün yoğunluktan giremedim.test yaptm dün negatif çıktı bat 2 kaldı.göğüslerinde sızı var adette de oluyor bı hafta önce fakan başlıyor bu ayda öyle başladı.bikaç gündür göbeğimin alt tarafında sızı var adete 5 gün kala başladı.nadir olarak arada batma oluyor.inşallah kırmızıları görmeyiz bu ay ama görücem gibi
anladım canım, bilmiyorum kendimde bir tuhaflık mı var anlamaya çalışıyordum :) adetlerim 30 günde bir oluyor, normalde 16. günde çatlaması gerekirken en fazla 10. günde çatlıyor demek ki normal mi bu
Teşekkürler canım sağol:) hayırlısı artık.cnm bana normalleri sorma bilmiyorum :) benm adetler normal deil çünkiii
yumurtlama zamanı çatlama vs kişiye göre diyorum daha önce bu konuda cok ciddi bi tartışma çıktı olabilir yaniii
bu arada kişi ismi yazarken önüne @ koyarsan kişiye bildirim gider cvplar daha kolay ve cabuk gelir S Sarisinbebek
bazilari o akintiya kistti disari atma filan diyorlar.icin temizlenmistr belkide :))Valla bende kist veya enfeksiyon yok diye biliyorum ama sogan kurunu kullanirken feci derecede vajinamda yanma kasinti ve sik idrara cikma olayini icerken yasadim yan etkisini bana gosterdi sanirim ve adet oladigim halde 2 3 damla pembe su gibi kan geldi bana iyi gelmedi sanirom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?