2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Herkese merhaba. BAT 22 ekim ama saatleri sayıyorum resmen. Zaman geçmek bilmiyor. Bu ay da yoksa tüp bebeğe başlayacağız. Hiiiç istemiyorum tüp bebeği çünkü sürekli başka bir şehre gitmemiz gerekecek İnşallah gerek kalmaz kızlar hepimiz birkaç ay içinde öğrenelim inşallah

Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@elmol 18 Ekim
@purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Eki

kızlarrrrrrr sizlerde belirti var mııııı??? son adet tarinizin ilk günü ne
19 eylul cnm bnm sat. Normalde gecen ay surekli cift ciizgi gordum gebelik testlerinde kanda degerim 7 ve 14 cikti 2 gun arayla ama kimyazalmis sanirim adet gunu uctu gitti geldi regl.
Bu ay umit yok dedim az once laboquick erken gebelik testi vardi elimde regle daha 6 hun olmasina ragmen dayanamadim yaptm hayalet bi ikinci cizgi gordum yada gozlerm bana oyun oynuyor :) bilemiyorum sevinemiyorumda cok cift cizgiler kan degerlerinden sonra daha 20...25 gun once husrana ugramis biri olarak yalniz sunu soyleyebilirim.
2gun once dayanilmaz bi gogus ucu agrisi yasadim oyleki dusta ucundan damla dusunce bile agridi 2 gun surdu sonra tum göğsüme yayildi sizi seklinde ve hafifledi ama sis ve devam ediyor. Yine kramplar var hafifden cok bi belirti yok ayakda kalikca soguk soguk terliorum mutfakda bi is yaparken bakalim ins gebe kaliriz hepimiz ya cok az kaldi yine umut kirintilari elimde kurbanlik koyun gibi bekliyorum

Eki Görüntüle 1896615 foto çok net göstermiyor ama ikinci silik çizgi
Canım evet çizgi belli oluyor ama geç çıkması biraz kafa karıştırıcı.. Kan vermeden ümit vermek istemem... Pedictor falan olsa hemen çıksa olabilir ama 5-20 dk çok geç bir zaman. Normalde ilk çizgi çıktıktan sonra 2. çizgi hemen belirginleşiyor..

Kizlar ben bu sabah regl oldum tum belirtiler fossss cikti S selifor yaz canim bat 11 kasim
Canım inşallah bu aya kısmet

canımm 30 günde bir olurum hep böyledir, ancak bu ay adetimin 7. günü doktor bana yumurtan 22.mm olmuş dedi, ne zaman çatlama olur kestiremiyorum.
7. günse iyi yüksek ihtimalle testler yetişir yumurtlamana. Geldiği gibi hemen başlarsın. Ama bu arada boş durma ne olacağı belli olmaz

hepimiz aynıyız desene bende nisanda kürtaj oldum düşükle sonuclandı 3 ay aradan sonra bu 3. ay denememiz nisandaki gebeliğim ilk denemeden olmuştu... 2 aydır olmadı bakalım bu ay nolcak insan merektan öle oluo ya inşallah isteyen herkese versin Rabbim içindede bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…