- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Sat ne zamandı?sağol canımm ben gitti gidiyordan aldım şimdi, geçen ay bir türlü yakalayamamıştım, bu ay inşallah geç kalmamışımdırO onurumbenim
4 cm dedi boyutu doğum kontrol hapii verdi eritir dedi.benn sogan kürude yapiyorumcanım kistin kaç cmmiş bide ilaç verdi mi sana kist için cevaplarsan çok sevinirim bende de var çünkü
canımm 30 günde bir olurum hep böyledir, ancak bu ay adetimin 7. günü doktor bana yumurtan 22.mm olmuş dedi, ne zaman çatlama olur kestiremiyorum.Sat ne zamandı?
Kaç günde olursun?
Canım böyle daha çok umutlanıp yapınca daha da üzülürsün ama...cuma gününe kadar beklicem o arada da ovulasyon testlerine devam edicem. Adet olmazsam HCG yapicam. Üzülürüm diye şimdiden yapmıyorum .
İnşallah canım hayırlısı bakalımAynen canim yumurtlama da dahil oyle gecti adete 8 gun kala biraktik simdi ovulasyon testi siliklesti simdi tevekkul zamani
Geçen ay kulandim ben doktor verdı 5 gün içtimkızlar yok mu hiç bilgisi olan ????
19 eylul cnm bnm sat. Normalde gecen ay surekli cift ciizgi gordum gebelik testlerinde kanda degerim 7 ve 14 cikti 2 gun arayla ama kimyazalmis sanirim adet gunu uctu gitti geldi regl.Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@elmol 18 Ekim
@purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Eki
kızlarrrrrrr sizlerde belirti var mııııı??? son adet tarinizin ilk günü ne
Canım evet çizgi belli oluyor ama geç çıkması biraz kafa karıştırıcı.. Kan vermeden ümit vermek istemem... Pedictor falan olsa hemen çıksa olabilir ama 5-20 dk çok geç bir zaman. Normalde ilk çizgi çıktıktan sonra 2. çizgi hemen belirginleşiyor..Eki Görüntüle 1896615 foto çok net göstermiyor ama ikinci silik çizgi
Canım inşallah bu aya kısmet
7. günse iyi yüksek ihtimalle testler yetişir yumurtlamana. Geldiği gibi hemen başlarsın. Ama bu arada boş durma ne olacağı belli olmazcanımm 30 günde bir olurum hep böyledir, ancak bu ay adetimin 7. günü doktor bana yumurtan 22.mm olmuş dedi, ne zaman çatlama olur kestiremiyorum.
Canım burda pek rastlamadım ben...Kizlar laboquick erken gebelik testi kullanan varmi nasil guvenirligi
Gecen ay gebeligimi predictorle ogrenmistim cnm ben . ama netten siparis ettm bu ay labonun ovusunu yaninda erken gebelik testid egeldi yaptm bakalim ins :) 6 gun gecmez yine banaCanım burda pek rastlamadım ben...
Clearblue ve pedictor en iyisi.
Elinde varsa onu kullan tabGecen ay gebeligimi predictorle ogrenmistim cnm ben . ama netten siparis ettm bu ay labonun ovusunu yaninda erken gebelik testid egeldi yaptm bakalim ins :) 6 gun gecmez yine bana
Yok kuzum ben aslında size gönderiyorum bilerek çünkü yumurtlama dönemi de olabiliyor muş . ben umutlanmıyorum. Sizinle sohbet de hoşuma gidiyor açıkçasıCanım böyle daha çok umutlanıp yapınca daha da üzülürsün ama...
Çünkü biz seni umutlandırmış oluyoruz
19 eylul cnm bnm sat. Normalde gecen ay surekli cift ciizgi gordum gebelik testlerinde kanda degerim 7 ve 14 cikti 2 gun arayla ama kimyazalmis sanirim adet gunu uctu gitti geldi regl.
Bu ay umit yok dedim az once laboquick erken gebelik testi vardi elimde regle daha 6 hun olmasina ragmen dayanamadim yaptm hayalet bi ikinci cizgi gordum yada gozlerm bana oyun oynuyor :) bilemiyorum sevinemiyorumda cok cift cizgiler kan degerlerinden sonra daha 20...25 gun once husrana ugramis biri olarak yalniz sunu soyleyebilirim.
2gun once dayanilmaz bi gogus ucu agrisi yasadim oyleki dusta ucundan damla dusunce bile agridi 2 gun surdu sonra tum göğsüme yayildi sizi seklinde ve hafifledi ama sis ve devam ediyor. Yine kramplar var hafifden cok bi belirti yok ayakda kalikca soguk soguk terliorum mutfakda bi is yaparken bakalim ins gebe kaliriz hepimiz ya cok az kaldi yine umut kirintilari elimde kurbanlik koyun gibi bekliyorum
Kizlar laboquick erken gebelik testi kullanan varmi nasil guvenirligi
Eki Görüntüle 1896615 foto çok net göstermiyor ama ikinci silik çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?