2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bnm de senin gibi ovulasyon testimiz aynı ben gebelik yaptım ikinci çizgi var beyaz akinti bende de var başka da birşey yok sen de yapsana bi gebelik testi

obsesif89 kuzum nerlerdesin ya yoksun nezamandr

ay sorma canım yaa ben hala eylül grubunda kalmışım bir baktım bizim üyeler dağılmış herkesi tek tek buldum grupları ekledimde öyle takip etmeye başladım sizi ben aynen devam çalışmalara bakalım pazar günü sanki tutturdum yumurtlama günümü öyle geldi pozitif enerji ve düşünceler içerisindeyim bu ay inşallah olacak beklemedeyim bende bat 22 ekim bakalım

Ay kıyamam canım benim ta ozamandan geçtiydk ya burayahadş geçelim diyr inşallah kuzum ya ekimde hamiş ollım artk

Ya cok fenayım. Burnumun ici bile kaşınıyo :s annemle konustum ilac (inofolic) yapmıstır ozaman dedi. İlacın yan etksiinde kaşıntı varmıydı acaba ya... Bişeye alerjim falanda yok cünkü

canım olabilir ben 2,5 sene once bir doktora gittim o bana folik asit ve ilaçlar vermişti bende de alerji oldu hemde çok fena yumurta gibi kabarıyordu heryerim gözümün içi bile kaşınıyordu cildiyeye git hemen

canım olabilir ben 2,5 sene once bir doktora gittim o bana folik asit ve ilaçlar vermişti bende de alerji oldu hemde çok fena yumurta gibi kabarıyordu heryerim gözümün içi bile kaşınıyordu cildiyeye git hemen

İçmicem bikac gün. Devam ederse giderim doktora. Yok devam etmezse ilaç kaynaklıymış derim...

Ya demekki her ilaç herkese yaramıyomuş gercekten.

Sadece kan testi yapıldı canım hormonlara baktı devlet hast zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…