- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Ben hiç test yapmadım canım. Geçmesini bekliyorum. Benim ovulasyon testim var onu yapıyorum bugün yine ikinci çizgi kırmızı çıktı. Bugün yarın adet olucam. Yumurtluyorum muyum diyorum acaba . bugünkü ovulasyon testlerim
Gayet belli ozaman canım hamilemisiiinnn .Beta cnm
obsesif89 kuzum nerlerdesin ya yoksun nezamandr
Gayet belli ozaman canım hamilemisiiinnn .
Hoşgeldin canım iyi ki geldin
Bat ver hemencik
Başınız sağ olsun Allah rahmet etsin inşallah mekanı cennet olur.Maalesef vefat etti canım 2 yıldır kanserle mücadele ediyodu
Ay kıyamam canım benim ta ozamandan geçtiydk ya burayahadş geçelim diyray sorma canım yaa ben hala eylül grubunda kalmışım bir baktım bizim üyeler dağılmış herkesi tek tek buldum grupları ekledimde öyle takip etmeye başladım siziben aynen devam çalışmalara bakalım pazar günü sanki tutturdum yumurtlama günümü öyle geldi pozitif enerji ve düşünceler içerisindeyim bu ay inşallah olacak beklemedeyim bende bat 22 ekim bakalım
Ya cok fenayım. Burnumun ici bile kaşınıyo :s annemle konustum ilac (inofolic) yapmıstır ozaman dedi. İlacın yan etksiinde kaşıntı varmıydı acaba ya... Bişeye alerjim falanda yok cünkü
Hadi inşallah canım gözün aydın şimdiden çok net gözüküyor testteİşte bilmiyorum bi kaç gün daha geçsin de kan verecem ozmaan geldi olur
Miratech mi o?Bu da başka bi test arkadaşlar
canım olabilir ben 2,5 sene once bir doktora gittim o bana folik asit ve ilaçlar vermişti bende de alerji oldu hemde çok fena yumurta gibi kabarıyordu heryerim gözümün içi bile kaşınıyordu cildiyeye git hemen
Canım bende oradaydım..ayy cansın yaaverdim canım bat 22 ekim hadi bebişler gelin bekletmeyin bizleri eylül ayı gurubumuzda birçok hamiş haberi aldık sevindik inşallah bu gruptan da hamiş haberlerini tez zamanda teker teker alırız
Benimki de gelen giden var mı diye arıyoCanım benimde ara ara ağrım oluyo göğüslerimde şiş.akıntı var az.hatta adet oldum gibi olup duruyor.eşim bakar durursun arttık dedi
Ovulasyon testinin resmini gönderir misin bana bi bakaykmBnm de senin gibi ovulasyon testimiz aynı ben gebelik yaptım ikinci çizgi var beyaz akinti bende de var başka da birşey yok sen de yapsana bi gebelik testi
Insallah canim ya kadin doguma gittin ya vajinal kontrol yapti mi ne bileyim hani smear vs.var mi veya rahim de bi skinti var mi sekil bozuklugu falan bunlara bakildi ni? Yoksa sadece gerekli kan testi hormon testi flan mi yapildi ? Adetli ilen gidiliyor ya o zaman vajinaya bakilmiyodur heralde
Başınız sağ olsun Allah rahmet etsin inşallah mekanı cennet olur.
Bak kuzum gebelik ve lh testim. Öğrendikten 4 gün sonra yapmıştım.Ovulasyon testinin resmini gönderir misin bana bi bakaykm
Adet olursan çok şaşırırımBugün çok agrim var sanırım olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?