2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O zaman iyi canım sonra bizde çok üzülüyoruz...
İnşallah bebişin seninledir..
Ama tes yapaydın iyiydi biz bu kadar sabırlı değiliz
Haklisin kuzum. Ama ben geçen ay hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden bu ay fazla dusmuyorum üstüne . ben ovulasyon a şaşırdım. Adetime bi kaç gün kala neden çift çizgi çıkıyor köyü çıkıyor anlamiyorum

Benim de öyle beyaz akintim var ben de adet oldum sandım lavaboya gittim baktım beyaz bi akıntı var

Burmera cgdmkrks durumlar nedir 12'ler ?
Ben bildiğiniz adet sancısı çekiyorum, kasık ağrısı değil bu
Ama soğuk havalardan dolayı bir gün gecikme hakkı verdim kendime
Canım benimde ara ara ağrım oluyo göğüslerimde şiş.akıntı var az.hatta adet oldum gibi olup duruyor.eşim bakar durursun arttık dedi

İnşallah hep böyle devam eder.ben üç gün önce test yapmıştım negatfti.silik falan hiö biley yoktu
Ben hiç test yapmadım canım. Geçmesini bekliyorum. Benim ovulasyon testim var onu yapıyorum bugün yine ikinci çizgi kırmızı çıktı. Bugün yarın adet olucam. Yumurtluyorum muyum diyorum acaba . bugünkü ovulasyon testlerim

Eklentiler

• IMG_20161012_105248.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20161012_105225.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 50
Artık bu saatten sonra yumurtlama olmzdır heralde canım bikaç gün olsa neyse de yarın batın.hamileliktendir inşallah o çizgiler.bende olmazsam bir iki gün sonra yapmayı düşünüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…