Canım çok geçmiş olsun...
İyi mi şimdi yengen?
Canım bazen idrar kururken öyle şeyler yapabiliyor..hayalet cızgı dedım ya kız ondan bahsedıorm remını cekım dedım baktm baktm gordğm bellı belırsz cızgıde yok olmuşşş
Başın sağolsun..Maalesef vefat etti canım 2 yıldır kanserle mücadele ediyodu
benimkiyle aynı benim soğan kürü yapacak zamanım yok canım ya bana dienille verdi sana hangisini verdi4 cm dedi boyutu doğum kontrol hapii verdi eritir dedi.benn sogan kürude yapiyorum
Başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunMaalesef vefat etti canım 2 yıldır kanserle mücadele ediyodu
Okurken heyecan yaptım resmen cümlenin sonunu zor tamamlayıp oh bee ddim
Amiiinnnnay bende nasıl üzülmüştüm geldim bi baktm olmamışım sanki hamileymişim gibi sevindim yaa inşallah gelmez
Haklisin kuzum. Ama ben geçen ay hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden bu ay fazla dusmuyorum üstüne . ben ovulasyon a şaşırdım. Adetime bi kaç gün kala neden çift çizgi çıkıyor köyü çıkıyor anlamiyorumO zaman iyi canım sonra bizde çok üzülüyoruz...
İnşallah bebişin seninledir..
Ama tes yapaydın iyiydi biz bu kadar sabırlı değiliz
İnşallah canım yaa ama bugün daha yeni başladı heran olabilirimay canım benim inşallah olmassında bu ay hamiş haberini alırız seninde
hayırlısı cnm umarım diğer ayda olur..Benim kist olmuss catlamamis ..diğer aya kaldi
Benim de öyle beyaz akintim var ben de adet oldum sandım lavaboya gittim baktım beyaz bi akıntı varKızlar demin dışarıdaydım dışrıdayken adet oldum sandm hani olunca hissedersin ya akıntıyı öyle olmuştu.eve geldim bi baktm adet değilmiş beyaz bi akıntı ay nasıl sevindim :)))) tabi hala olabilirim adet ama
Başın sağolsun..
Mekanı cennet olsun inşallah..
Başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İnşallah hep böyle devam eder.ben üç gün önce test yapmıştım negatfti.silik falan hiö biley yoktuBenim de öyle beyaz akintim var ben de adet oldum sandım lavaboya gittim baktım beyaz bi akıntı var
Ne testi bu canım lh mi hcg miBu da başka bi test arkadaşlar
Ben hiç test yapmadım canım. Geçmesini bekliyorum. Benim ovulasyon testim var onu yapıyorum bugün yine ikinci çizgi kırmızı çıktı. Bugün yarın adet olucam. Yumurtluyorum muyum diyorum acaba . bugünkü ovulasyon testlerimİnşallah hep böyle devam eder.ben üç gün önce test yapmıştım negatfti.silik falan hiö biley yoktu
Ne testi bu canım lh mi hcg mi
Artık bu saatten sonra yumurtlama olmzdır heralde canım bikaç gün olsa neyse de yarın batın.hamileliktendir inşallah o çizgiler.bende olmazsam bir iki gün sonra yapmayı düşünüyormBen hiç test yapmadım canım. Geçmesini bekliyorum. Benim ovulasyon testim var onu yapıyorum bugün yine ikinci çizgi kırmızı çıktı. Bugün yarın adet olucam. Yumurtluyorum muyum diyorum acaba . bugünkü ovulasyon testlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?