2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok kuzum ben aslında size gönderiyorum bilerek çünkü yumurtlama dönemi de olabiliyor muş . ben umutlanmıyorum. Sizinle sohbet de hoşuma gidiyor açıkçası
O zaman iyi canım sonra bizde çok üzülüyoruz...
İnşallah bebişin seninledir..
Ama tes yapaydın iyiydi biz bu kadar sabırlı değiliz

görüntü atsana
cnm cektm bı kaç foto bellı olmıcakkadar sılık... belkıde adete yakın bıraz hcg yukselıyor onumu tespıt ettıacaba belkıde yıne kımyasal sıfır umıt beklıcem 6 ğün bıde pıhtılaşma var bende ne kadar erken oğrensem ıyı ığneye başlıcam ama guvenemıorum bebışlere çıft çızgılere kan testıne bakalım... net olsa atardım gorunmıcek derecede :)

Okurken heyecan yaptım resmen cümlenin sonunu zor tamamlayıp oh bee ddim

Canım biraz zor ya nadir kişilerde çıkıyor
At sen foto bizde görelim

ay canım benim inşallah olmassında bu ay hamiş haberini alırız seninde

ya meraktan ölüyom nolcak bu durum adet olarak neyi baz alsam 22 ekimimi? yoksa 9 eylülü baz alsam geçmiş oluyor.bu cts doktora gitçem.

Selam kızlar aranıza yeni katılıyorum. Uzun zamandır kknin ve bu topigin takipcisiyim.

Ben de bebek çalışmalarına yeni başladım. Gecen ay ikinci çocuk yapmaya karar verdik. Şimdi reglim. Bitince hummalı çalışmalara başlayacağız inş.

BAT 9 Kasım hadi bakalım. Rab her zaman hakkımızda hayırlı olanı verecektir. Bunu da unutmayalım. Herkese selam.

Merhaba hoşgeldin
S selifor canım bat var yeni

Burmera cgdmkrks durumlar nedir 12'ler ?
Ben bildiğiniz adet sancısı çekiyorum, kasık ağrısı değil bu
Ama soğuk havalardan dolayı bir gün gecikme hakkı verdim kendime
Canım bende sancı yok. Arada sızı gibi oluyor geçiyor hemen. Birde gerindiğimde ve ayakta durduğumda anlık batmalar oluyor yumurtalıklarıma. Onun dışında aşırı derecede uykum var çalışamıyorum ama ben hep öyleyim baş dönmesi oluyor arada çok hafif ama gebelikle alakalı değildir. Baş ağrısı çok var. Bir de akıntı oluyor ama çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…