2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu topik uğurlu gelsin hepimize inşallah
Teker teker hamilelik haberleri verilsin buradan bugünlerde adet olmayıp ta namazını kılıp orucunu tutanlar bizi de alın dualarınıza. Arife günü okunan dua vardı ya adetim biticek inşallah o güne, hepiniz için dua edicem.

İnşallah arkadaşım inşallahhh bu ay olsun artıkkkk ne oluyor olursa haziran annesi mi oluyoruz :)
Haziranda güzel aydır olur inşallah be kuzum çabuk toparladım bende geçen ay daha fenaydım ağladım geçti biz kadınlar çok güçlü dayanıklı varlıklarız rabbime bin şükür.
Ben arefede adetli olcam benim içinde dua edeceğine inanıyorum
O gün oruç tutabilen namaz kılabilen lütfenbizleride unutmayınn

3 saat doğum sancısı çektim sanki şükür hafiflemeye başladı
oldum tamamen artık benim bat da 8 ekim bakalım hayırlısı...
Kızlar biz adetliler de dua okuyabiliriz zikir çekebiliriz arefe günü dahil geceleri edelim inşallah kulun kula yaptığı dua makbul olurmuş
Allah ın isimlerindende çekelim
Yâ Rahman= merhametlilerin en merhametlisi
Yâ Rahîm= merhamet eden
Yâ mucîb= duaları kabul eden
Yâ vedûd= seven,sevilmeye layık olan.
Yâ muktedir= herşeye muktedir olan, gücü yeten...

EY RABBİM.....
SEV BİZİ!
SEVDİR BİZİ!
SEVİNDİR BİZİ!!!!!
AMİİİİNNNNN

Mavi Boncugumm aynen canım ya bende çok sancı çektim bugün neden böyle oldu ki dediğin gibi benimde hafifledi..
haklısın zikir çekebiliyoruz bizde bol bol estağfirullah çekelim ya halik çekelim rabbim duysun sesimizi inşallah bu sene bitmeden kalalım ya

AMİN

Amin inşallah ya çekelim canımmm birbirimizede dua edelim
bu seferki sancı mahvetti beni hem sağdan hem soldan bu ne ayol 2 kere mi yumurtladık hala yatıyorum işler beni bekliyo daha yemek bile yemedim zor bacım zor be hala içimde sızılar var iğne batırıyolar sanki anlamadım gitti

canım sen regl mi oluyorsun? Benim geçen sene çok ağrılı olurdu enfeksiyon varmış ondan ağrılı oluyormuş bir doktora git canım

canım sen regl mi oluyorsun? Benim geçen sene çok ağrılı olurdu enfeksiyon varmış ondan ağrılı oluyormuş bir doktora git canım

Evet bugün oldum canım çok ağrıdı yapma yaa offf bıktım şu enfeksiyondan birkaç ay önce geçirmiştim zaten her ay bu kadar sancım olmuyo ama bu sefer çok oldu Allah hayır etsin şimdi adetliykende idrar tahlili yapılmazki bitince yine yaptırayım o zaman
Antibiyotik tedavisi olmuştum ama antibiyotik beni uzun süre cırcır yapmıştı bide ondan çektim o yüzden antibiyotiklerdende tırsıyorum artık

bitince bir kontrole git ağrını da söyle geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…