REgl geldi malesef kuzumniye canım oldun mu ki
Bu topik uğurlu gelsin hepimize inşallah
Teker teker hamilelik haberleri verilsin buradanbugünlerde adet olmayıp ta namazını kılıp orucunu tutanlar bizi de alın dualarınıza. Arife günü okunan dua vardı ya adetim biticek inşallah o güne, hepiniz için dua edicem.
Slm kızlar Nasılsıniz nasıl keyifler :)
Gayet ii anliorum cnm hayırlısı bende iim cnm adet bitti artık ekimi umutla beklioruzSElam canım regl oldum diyeyim anlarsın :)
Fena değilll,, ya sennn
Mavi Boncugumm aynen canım ya bende çok sancı çektim bugün neden böyle oldu ki dediğin gibi benimde hafifledi..
haklısın zikir çekebiliyoruz bizde bol bol estağfirullah çekelim ya halik çekelim rabbim duysun sesimizi inşallah bu sene bitmeden kalalım ya
AMİN
canım sen regl mi oluyorsun? Benim geçen sene çok ağrılı olurdu enfeksiyon varmış ondan ağrılı oluyormuş bir doktora git canımAmin inşallah ya çekelim canımmm birbirimizede dua edelim
bu seferki sancı mahvetti beni hem sağdan hem soldan bu ne ayol 2 kere mi yumurtladıkhala yatıyorum işler beni bekliyo daha yemek bile yemedim zor bacım zor be hala içimde sızılar var iğne batırıyolar sanki anlamadım gitti
Aminn insallah rabbim o günleri hepimize tek tek yasatir.Dogum haberlerinide duymak nasip olcak bize insaAllah canım beraber paylasicaz mutlulukta üzüntüde bırakmak yok tabiki birbirimizi listemizin tek hamisi sensin şuan
canım sen regl mi oluyorsun? Benim geçen sene çok ağrılı olurdu enfeksiyon varmış ondan ağrılı oluyormuş bir doktora git canım
bitince bir kontrole git ağrını da söyle geçmiş olsun canımEvet bugün oldum canım çok ağrıdı yapma yaa offf bıktım şu enfeksiyondan birkaç ay önce geçirmiştim zaten her ay bu kadar sancım olmuyo ama bu sefer çok oldu Allah hayır etsinşimdi adetliykende idrar tahlili yapılmazki bitince yine yaptırayım o zaman
bitince bir kontrole git ağrını da söyle geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?