- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Ya tabikide en başta sen varsın aklımda. Seni unutur muyum hiç ? Haziran güzel ay :) inşallah bebişlerimiz yaz bebişi olur. Hep keşke yazın doğsaydım demişimdir. İnşallah hayırlısıyla bebeğim yazın doğar :) en iyi anlaştıklarım da hep haziran ayı ikizler burcuİnşallah arkadaşım inşallahhh bu ay olsun artıkkkk ne oluyor olursa haziran annesi mi oluyoruz :)
Haziranda güzel aydır olur inşallah be kuzum çabuk toparladım bende geçen ay daha fenaydım ağladım geçti biz kadınlar çok güçlü dayanıklı varlıklarız rabbime bin şükür.
Ben arefede adetli olcam benim içinde dua edeceğine inanıyorum
O gün oruç tutabilen namaz kılabilen lütfenbizleride unutmayınn
Ya tabikide en başta sen varsın aklımda. Seni unutur muyum hiç ? Haziran güzel ay :) inşallah bebişlerimiz yaz bebişi olur. Hep keşke yazın doğsaydım demişimdir. İnşallah hayırlısıyla bebeğim yazın doğar :) en iyi anlaştıklarım da hep haziran ayı ikizler burcu
Amin inşallah ya çekelim canımmm birbirimizede dua edelim
bu seferki sancı mahvetti beni hem sağdan hem soldan bu ne ayol 2 kere mi yumurtladıkhala yatıyorum işler beni bekliyo daha yemek bile yemedim zor bacım zor be hala içimde sızılar var iğne batırıyolar sanki anlamadım gitti
Ya tabikide en başta sen varsın aklımda. Seni unutur muyum hiç ? Haziran güzel ay :) inşallah bebişlerimiz yaz bebişi olur. Hep keşke yazın doğsaydım demişimdir. İnşallah hayırlısıyla bebeğim yazın doğar :) en iyi anlaştıklarım da hep haziran ayı ikizler burcu
Evet canım arkadaşımız Akrep bende AkrepBende ikizlerle anlaşırım eşim ikizler:) ben teraziyim ikisi de aynı gruptan zaten hava grubu...
Senin burcun akrep miydi cnm?
Evet canım arkadaşımız Akrep bende Akrep
Geçer gibi oluyo tekrar geri geliyo katmerli bi şekilde of ben uyuyamam böyle yainşallah enfeksiyon yoktur ondan korkuyorum yarın hastaneye gitsem yapmazlar heralde idrar testini adetliyken
Bende haziran ikizler burcuyum cnm inşallah bu sene hamile kalırız benm artk iki sene oldu bu sene olur inşYa tabikide en başta sen varsın aklımda. Seni unutur muyum hiç ? Haziran güzel ay :) inşallah bebişlerimiz yaz bebişi olur. Hep keşke yazın doğsaydım demişimdir. İnşallah hayırlısıyla bebeğim yazın doğar :) en iyi anlaştıklarım da hep haziran ayı ikizler burcu
İyi diyelim iyi olalım canım ya hüzünleyim ne kadar iyi olmaya çalışsamda bu reglimde yogun agrılı ve bol mide bulantılı geçiyorHerkes nasıl iyi misiniz ben bugün kesildi sandım dus aldim esimle yürüyüş yaptik karnimda agri vardi ve geldim baktm kahverengi seklinde gelmis peceteyle sildim kahverengiydi 11. Gun gecti artık sastim kaldim yarin kismetse gidicem doktora
Bende bu ay bir degisigim. Daha yeni bitti adetim ama belirtilerim hala devam ediyor. Sol kasigimin batmasi tiksinmem bulantim hic biseyim gecmedi. Belki bir umut diyorum. Korunmayi biraktiktan sonra hamile kalmadan once boyle olurmus hep. Bu aydan umutluyum kizlar. Hem evlilik yildonumumuz hemde dogum gunlerimiz cok yakin. İnsallah guzel bir hediye olur bize
Benimde gecen 2 ayda cok agrili olmustu canim bulantida oluyordu eger anormal goruyorsan test yap bence yapmadiysanİyi diyelim iyi olalım canım ya hüzünleyim ne kadar iyi olmaya çalışsamda bu reglimde yogun agrılı ve bol mide bulantılı geçiyor
selam canım inşallah evlilik y. hediyeniz bebeginiz olur :)
geçen aylara göre bu ay cok fena canım ya :/ dünden beri midem bulanıyor bugün karnım belim ağrıdan kırıldı yaniBenimde gecen 2 ayda cok agrili olmustu canim bulantida oluyordu eger anormal goruyorsan test yap bence yapmadiysan
Selam Ay insallah canim ya seninde dogum gunu hediyen olsunİyi diyelim iyi olalım canım ya hüzünleyim ne kadar iyi olmaya çalışsamda bu reglimde yogun agrılı ve bol mide bulantılı geçiyor
selam canım inşallah evlilik y. hediyeniz bebeginiz olur :)
inşallah arkadaşım ahhh inşallahhh o kadar sevinirim kiiiiSelam Ay insallah canim ya seninde dogum gunu hediyen olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?