bence yap canım ya da doktora git istersen erkende geldi zaten adetin 1 gün önce sanırımgeçen aylara göre bu ay cok fena canım ya :/ dünden beri midem bulanıyor bugün karnım belim ağrıdan kırıldı yani
üstüne görme için mi diyorsun yok canım ya hiç sanmamyapmadım test güya yarın yapıcaktım ama regl önce davrandı
bence yap canım ya da doktora git istersen erkende geldi zaten adetin 1 gün önce sanırım
benimde 5 ekiminşallah arkadaşım ahhh inşallahhh o kadar sevinirim kiiii
yeni bat ne zaman canım senin benim 3 4 ekim
8 yazıyorbenimde 5 ekim
Ben dayanamicam ağrı kesici içeyim belki azalırbebek yok biliyorum adetliyim zaten ama ne bileyim çevremde adetliyken hamile olanlar da oluyo ama değilimdir biliyorum sadece bu kadar uzun niye sürdü onu anlamış değilim taa belime de vuruyo
Bi hastalık olmasında yeterki
yok canım 5 ekim8 yazıyor
Tamam canımyok canım 5 ekim
Benimde duzenim bozuldu canim 44 gunde oldugum oldu bu ay boyle gecen ay 5 suren adetim 3 gunfe bitti vücut error veriyor heraldeevet canım 25.günümde geldi çok enteresan. normalde 26 27dir genelim 27dir ama şaşırdım ya çocuk düşündüğümüzden beri ikinci 25.gün gelişi çok değişikkk
canım sen benden kötüsün sanırım sıcak havlu falan sar istersen beline
geçmiş olsunn
yanlismi yazdm yoksa canımyok canım 5 ekim
saol canım ama sırtına beline koy arkana yani.Sağolasın evet sıcak su torbası koyucam şimdisanada şifa versin Rabbim inşallah
EVET CANIM 8 YAZIYOMUS 5 olcakyanlismi yazdm yoksa canım
duzelttim canimEVET CANIM 8 YAZIYOMUS 5 olcak
saol canım ama sırtına beline koy arkana yani.
tam karnına koyma zararlı olabilir. ben koyup yaslanıyorum cok fazla temas etmemeye bakk yere koyup koltukta otururkende basabilirsin üstüne.
Mavi Boncugumm Allah sifa versin canim bende gecen 2ay asiri agri cektm ilac almamaya calistm mümkün oldugunca sicak su torbasiyla idare ettim ayni benimkide dogruyorum sandım kasiklarimda agri feciydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?