2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bndende ilk defa ole bse oldu catlama gunumu gldi onuda anlayamdim

Suan hamile kalip kalmadigini merak ediyosun dmi canim yanlis anlamadm.ve kahverengi leke geldi oyle mi. O zaman hayirlisi olsun yerlesme kanamasi olma ihtimali yuksek

S

N kac gunde adet oluyorsunnn
Ya aslinda ben kac gunde oldgunu tam bilmiom dogumdan snra iki kez adet gordum bu da olursa uc olcak ben 30 die biliodum gecen ay 32 surdu ya iki gun gecikti yada donem uzunlugum 32 oldu benim sat 25 eylul eger donem uzunlugum 32 yse bugun gunum gecen aya gore

Suan hamile kalip kalmadigini merak ediyosun dmi canim yanlis anlamadm.ve kahverengi leke geldi oyle mi. O zaman hayirlisi olsun yerlesme kanamasi olma ihtimali yuksek
Canim ama yerlesme kanamasi adete yakin oluyor die biliyorum benim 14gun falan varken oldu snce yerlesme olma ihtmali var mi

Yaa..gelismedigini doktor mu dedi.oluyor mu sende arada adet duzensizligin falan var mi

Canim ama yerlesme kanamasi adete yakin oluyor die biliyorum benim 14gun falan varken oldu snce yerlesme olma ihtmali var mi

Iliskiden ne kadar sonra olduguna bagli. Bir haftadan sonra olduysa yerlesme kanamasi olabilir umutlandirmak da istemem tersi çıkarsa ama insaallah hamissindir

Iliskiden ne kadar sonra olduguna bagli. Bir haftadan sonra olduysa yerlesme kanamasi olabilir umutlandirmak da istemem tersi çıkarsa ama insaallah hamissindir
Insallh cnm olmadan onceden de ilski yasamistik ama bakalim hyrlisi cnm bugun gunum bekliorum daha glmdi tesekkr ederim yorumlar icin :)

Himmm 24 ve 25 gunde canim aslinda dun 24. Gubuydu dunde olabilirdi gecen ay 24 gunde oldum ama 25 gundede oldugum icin bekliyorum. Hatta bi kere 26 gundede olmustum .yarinda bekleyebilirim.ama daha fazla da beklemem

Himmm 24 ve 25 gunde canim aslinda dun 24. Gubuydu dunde olabilirdi gecen ay 24 gunde oldum ama 25 gundede oldugum icin bekliyorum. Hatta bi kere 26 gundede olmustum .yarinda bekleyebilirim.ama daha fazla da beklemem
Hadi hayrlisi bakalim cnm ben hep gec olurum ge

Yaa..gelismedigini doktor mu dedi.oluyor mu sende arada adet duzensizligin falan var mi

Hiç düzensizliğim yok 29 günde bir saati bile bellidir sabaha karşı olurum hep. 3 ay önce kürtaj oldm onda bile 2. Ay düzenime göre oldm adetimi. Bu ay polen filan kullandm adaçayı+civanperçemi içtim yumurtlama gününe kadar. Snra progesteron hormonuna baktırdım adetin 21 22 23. Günleri bakılıyo kan testiyle sonuç 4.5 çıktı sağlıklı yumurtalamalarda 10un üstğnde çıkarmş. Gerçi bu değerle de hamile kalanlar varmış ama ben bu ay ümidi kestim yarın olurm kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…