Bndende ilk defa ole bse oldu catlama gunumu gldi onuda anlayamdimYok canimm ya gelmedi benimmm oyle birseyyt
Benim yok cnm normal islaklik var fazlalasmadi heran olck gbiyim amaİnsallahhh canimmmbenim akintim fazlalasti simdi yaa seninn
N kac gunde adet oluyorsunnnBndende ilk defa ole bse oldu catlama gunumu gldi onuda anlayamdim
Ben de kullandim bu ay bat 7 kasim bakalim ise yaramis mi:) illaki faydasi vardir biz de goruruz
Benim bu ay yumurtalarım gelişmemiş bile. Önümüzdeki ay hayıt suyu ve testeredişli aslanpençesi kullanıcam. Polenide süte karıştırıp içicem.
Bndende ilk defa ole bse oldu catlama gunumu gldi onuda anlayamdim
Ya aslinda ben kac gunde oldgunu tam bilmiom dogumdan snra iki kez adet gordum bu da olursa uc olcak ben 30 die biliodum gecen ay 32 surdu ya iki gun gecikti yada donem uzunlugum 32 oldu benim sat 25 eylul eger donem uzunlugum 32 yse bugun gunum gecen aya goreS
N kac gunde adet oluyorsunnn
Canim ama yerlesme kanamasi adete yakin oluyor die biliyorum benim 14gun falan varken oldu snce yerlesme olma ihtmali var miSuan hamile kalip kalmadigini merak ediyosun dmi canim yanlis anlamadm.ve kahverengi leke geldi oyle mi. O zaman hayirlisi olsunyerlesme kanamasi olma ihtimali yuksek
Canim ama yerlesme kanamasi adete yakin oluyor die biliyorum benim 14gun falan varken oldu snce yerlesme olma ihtmali var mi
Insallh cnm olmadan onceden de ilski yasamistik ama bakalim hyrlisi cnm bugun gunum bekliorum daha glmdi tesekkr ederim yorumlar icin :)Iliskiden ne kadar sonra olduguna bagli. Bir haftadan sonra olduysa yerlesme kanamasi olabilir umutlandirmak da istemem tersi çıkarsa ama insaallah hamissindir
Himmm 24 ve 25 gunde canim aslinda dun 24. Gubuydu dunde olabilirdi gecen ay 24 gunde oldum ama 25 gundede oldugum icin bekliyorum. Hatta bi kere 26 gundede olmustum .yarinda bekleyebilirim.ama daha fazla da beklememYa aslinda ben kac gunde oldgunu tam bilmiom dogumdan snra iki kez adet gordum bu da olursa uc olcak ben 30 die biliodum gecen ay 32 surdu ya iki gun gecikti yada donem uzunlugum 32 oldu benim sat 25 eylul eger donem uzunlugum 32 yse bugun gunum gecen aya gore
Hadi hayrlisi bakalim cnm ben hep gec olurum geHimmm 24 ve 25 gunde canim aslinda dun 24. Gubuydu dunde olabilirdi gecen ay 24 gunde oldum ama 25 gundede oldugum icin bekliyorum. Hatta bi kere 26 gundede olmustum .yarinda bekleyebilirim.ama daha fazla da beklemem
Hic gec olmadim canim ergenlikten beri...erken gelir ama gec gelmez benim ki...beklemekten nefret ediyorum.ne zormus yaaaaHadi hayrlisi bakalim cnm ben hep gec olurum ge
Yaa..gelismedigini doktor mu dedi.oluyor mu sende arada adet duzensizligin falan var mi
Evet cok snir edici hemen sonucu ogrenmek istio insan biyandanda negatf ckrsa die korkup bklioHic gec olmadim canim ergenlikten beri...erken gelir ama gec gelmez benim ki...beklemekten nefret ediyorum.ne zormus yaaaa
Kızlar kan değeri iki günde iki katı mı olmalı? her gün mi iki kat yükselmeli?
Kızlar kan değeri iki günde iki katı mı olmalı? her gün mi iki kat yükselmeli?
Yok bugun ve yarin gecmeden yapmicamm canim..resmen gebelik testlerinden nefret ettimEvet cok snir edici hemen sonucu ogrenmek istio insan biyandanda negatf ckrsa die korkup bklio
Benimde bi uc gun gelmzse yaparimYok bugun ve yarin gecmeden yapmicamm canim..resmen gebelik testlerinden nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?