Iki gunde bir iki katina cikiyor
2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyormş canm
Sende idrara cikion mu sk sk bsey icmeden vcyi goruom resmenYok bugun ve yarin gecmeden yapmicamm canim..resmen gebelik testlerinden nefret ettim
Dün bana hemşire her gün iki katı dedi eger dediğiniz gibiyse pazar 27.05 dün çarşamba da yani 3 gün sonra 163 cıktı iyi değilmi değerimdün bir arkadas 200 lerde olmalı demişti değerim düşük gibi dedi ben anlayamadım bir türlü bu işi
Dün bana hemşire her gün iki katı dedi eger dediğiniz gibiyse pazar 27.05 dün çarşamba da yani 3 gün sonra 163 cıktı iyi değilmi değerimdün bir arkadas 200 lerde olmalı demişti ben anlayamadımbir türlü bu işi
Hiç düzensizliğim yok 29 günde bir saati bile bellidir sabaha karşı olurum hep. 3 ay önce kürtaj oldm onda bile 2. Ay düzenime göre oldm adetimi. Bu ay polen filan kullandm adaçayı+civanperçemi içtim yumurtlama gününe kadar. Snra progesteron hormonuna baktırdım adetin 21 22 23. Günleri bakılıyo kan testiyle sonuç 4.5 çıktı sağlıklı yumurtalamalarda 10un üstğnde çıkarmş. Gerçi bu değerle de hamile kalanlar varmış ama ben bu ay ümidi kestim yarın olurm kesin.
Sende idrara cikion mu sk sk bsey icmeden vcyi goruom resmen
Gecmis olsun bende 8 ay once kurtaj oldum duzenim baya degisti.civanpercemi adet sokturucu etkisi oldugu icin degisik etkileri olmus olabilir tavsiyem o degisik adli seyleri pek kullanma yan etkileri olabilir yinede sen bilirsin tabiki
Anldim cnm bnmde gunum bekliyorum halen gebe olma ihtmalin yok mu senin bu ayBen öyleyim sabah tuvalete koşuyorum ki günde bi bardak suyu anca içerim. Ama bi yandanda yarın adet olucam yani öle hissediyorum..
Anldim cnm bnmde gunum bekliyorum halen gebe olma ihtmalin yok mu senin bu ay
Ben daha 10 gun beklicem ya gerci erkenden yapmaya baslarim testi yineCivanperçemi hakkında gğzel şeyler okudum hani rahimi toparlasın filan diye içmiştim. Yarın öğlene kadar adet olmazsam ki olcam yğksek ihtimal hemen kan testi yaptırcam içim rahat etsin. Uykularm kaçtı valla
Erken yapmissin ama bi ihtmal en iyisi kan testi allah gonlune gore verir insalhYok diye düşünüyorm.. sabah idrar testi yaptm negatif. Bakalm yarın öğlene kadar beklicem eğer gelmezse dr a gitcem kan testi için kafam rahat etsin diye
İki günde bir 2 katı olmalı canım.Dün bana hemşire her gün iki katı dedi eger dediğiniz gibiyse pazar 27.05 dün çarşamba da yani 3 gün sonra 163 cıktı iyi değilmi değerimdün bir arkadas 200 lerde olmalı demişti ben anlayamadımbir türlü bu işi
safran yağı ?? kullanımı nasıl ayrıca kullanan varmı kiAnladim cnm ben hic duymadm da safran yagi hamile kalmayi kolaylastr
R die biliorum
Ben hic kullanmadim ama bnde bi aktar brosuru vardi ole yaziyordu yararlari olarak kullanimida aktar soyler genlede bi kahve fincani suya bikac damla damlatlarak iciliormussafran yağı ?? kullanımı nasıl ayrıca kullanan varmı ki
Ben daha 10 gun beklicem ya gerci erkenden yapmaya baslarim testi yinemeraktan stresten beklemek cok zor geliyor
Erken yapmissin ama bi ihtmal en iyisi kan testi allah gonlune gore verir insalh
teşekkürler bilgi için . kist için şuan yasmin kullanıyorum . kist gidince kaldığım yerden devam edecemBen hic kullanmadim ama bnde bi aktar brosuru vardi ole yaziyordu yararlari olarak kullanimida aktar soyler genlede bi kahve fincani suya bikac damla damlatlarak iciliormus
Kistleri sogan kurude giderir cnm aklnda bulunsunteşekkürler bilgi için . kist için şuan yasmin kullanıyorum . kist gidince kaldığım yerden devam edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?