2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım sen doktorun ne diyosa ona bak. 2 günde bir 2 katı çıkıosa iyi demek takma arkadaşına ona buna hemşirelere de çok şey yapma bence

Gecmis olsun bende 8 ay once kurtaj oldum duzenim baya degisti.civanpercemi adet sokturucu etkisi oldugu icin degisik etkileri olmus olabilir tavsiyem o degisik adli seyleri pek kullanma yan etkileri olabilir yinede sen bilirsin tabiki

Gecmis olsun bende 8 ay once kurtaj oldum duzenim baya degisti.civanpercemi adet sokturucu etkisi oldugu icin degisik etkileri olmus olabilir tavsiyem o degisik adli seyleri pek kullanma yan etkileri olabilir yinede sen bilirsin tabiki

Civanperçemi hakkında gğzel şeyler okudum hani rahimi toparlasın filan diye içmiştim. Yarın öğlene kadar adet olmazsam ki olcam yğksek ihtimal hemen kan testi yaptırcam içim rahat etsin. Uykularm kaçtı valla

Ben daha 10 gun beklicem ya gerci erkenden yapmaya baslarim testi yine meraktan stresten beklemek cok zor geliyor

Kizlar gunaydin hala karin agrisi cekiyorum ve akintim durdu .s bu agri beni deli ediyo ya karnim kasiniyo surekli .s bata son 3 .s

Ben hic kullanmadim ama bnde bi aktar brosuru vardi ole yaziyordu yararlari olarak kullanimida aktar soyler genlede bi kahve fincani suya bikac damla damlatlarak iciliormus
teşekkürler bilgi için . kist için şuan yasmin kullanıyorum . kist gidince kaldığım yerden devam edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…