Saol canım yarın yine kan verşcem detaylı sorayım benCanım sen doktorun ne diyosa ona bak. 2 günde bir 2 katı çıkıosa iyi demek takma arkadaşına ona buna hemşirelere de çok şey yapma bence
İçimi rahatlattın canım saolYok be canim ya hemsire dalginmis yanlis soylemis ya sen yanlis anlamissin icin rahat olsun degerin gayet guzel
Evet canim cikiyorummm zaten cok su icmem ben hele dun cok cikmistimmSende idrara cikion mu sk sk bsey icmeden vcyi goruom resmen
Bseler var sende hayrlisi:)Evey
Evet canim cikiyorummm zaten cok su icmem ben hele dun cok cikmistimm
Tamam canım değerim normal o zaman cok rahatladımİki günde bir 2 katı olmalı canım.
onuda denemek istedim ama nasip olmadı . ilaçla içsem bi sıkıntı olur mu ki . bn ilacı ilk defa bu ay kullanmaya başladım 2.hapı da içtim .Kistleri sogan kurude giderir cnm aklnda bulunsun
Ben dun karbonat testi yaptim :) kopurduEvey
Evet canim cikiyorummm zaten cok su icmem ben hele dun cok cikmistimm
aaa o nasıl oluyor kiBen dun karbonat testi yaptim :) kopurdu
Doktor verdyse elbette sknti olmaz cnmonuda denemek istedim ama nasip olmadı . ilaçla içsem bi sıkıntı olur mu ki . bn ilacı ilk defa bu ay kullanmaya başladım 2.hapı da içtim .
Valla cok eskiden yapiolarmis kadinlar idrarini kullnmadgn bi bardaga aliosun bi tatli kasigi karbonat atiyosun hic karstrmadan ustune dibe cokerse degilsin kabarrsa hamileymisin ama ne kadar dogru bilememaaa o nasıl oluyor ki
Valla cok eskiden yapiolarmis kadinlar idrarini kullnmadgn bi bardaga aliosun bi tatli kasigi karbonat atiyosun hic karstrmadan ustune dibe cokerse degilsin kabarrsa hamileymisin ama ne kadar dogru bilemem
Meraktan napcgmzi sasrdik ama eglencli oluo bazilari sonuc gormus bazilari gormemis bakalim nlck:)Onu ben de deniyordum her ay.gecen ay ilk defa kopurdu ama yine de hamile cikmadim:)
Meraktan napcgmzi sasrdik ama eglencli oluo bazilari sonuc gormus bazilari gormemis bakalim nlck:)
Ama idrar testlerinde ilk bes dakikalik cikan sonuc onemli ben cok yararli buluorum onu buzamana kadar bi hata gormedimEvet yaa maleseflimon testi fln da varmis onu denemedim hic.aslinda evdeki testler de cok guvenli degil cope atmayip baya bekleyince bi çizgi beliriyor biz saniyoruzki hamileyiz:) her ay ayri bi hayal kirikligi oluyor en neti kan testi ama oda mesakkatli.offf
Idrar testini de yaptim ben camasir suyu nu da yapcktim da evde artik domestos var ondan yok:)Evet yaa maleseflimon testi fln da varmis onu denemedim hic.aslinda evdeki testler de cok guvenli degil cope atmayip baya bekleyince bi çizgi beliriyor biz saniyoruzki hamileyiz:) her ay ayri bi hayal kirikligi oluyor en neti kan testi ama oda mesakkatli.offf
Idrar testi demisim limon testi cnm:)Idrar testini de yaptim ben camasir suyu nu da yapcktim da evde artik domestos var ondan yok:)
Evet aslinda yaziyor bes on dk sonrasinda cope atilmali da ben ilk gebeligimi biraz bekledikten sonra gormustum 20dk fln sonra belirmisti.o yüzden bunlarda da bekliyodum yaniliyodum artk bakmiyorumAma idrar testlerinde ilk bes dakikalik cikan sonuc onemli ben cok yararli buluorum onu buzamana kadar bi hata gormedim
Anladim cnm benimde ilk gebeligimde hemen belirdi cok net iki czgiEvet aslinda yaziyor bes on dk sonrasinda cope atilmali da ben ilk gebeligimi biraz bekledikten sonra gormustum 20dk fln sonra belirmisti.o yüzden bunlarda da bekliyodum yaniliyodum artk bakmiyorum
Camasir suyu derken:))Idrar testini de yaptim ben camasir suyu nu da yapcktim da evde artik domestos var ondan yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?