2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Valla cok eskiden yapiolarmis kadinlar idrarini kullnmadgn bi bardaga aliosun bi tatli kasigi karbonat atiyosun hic karstrmadan ustune dibe cokerse degilsin kabarrsa hamileymisin ama ne kadar dogru bilemem

Onu ben de deniyordum her ay.gecen ay ilk defa kopurdu ama yine de hamile cikmadim:)

Merhaba kızlar sabah sağlık ocağına gittim kan verdim.eve geldim elektrik yoktu 6 kat çıktım.wc ye gittimki benim kirmizilar gelmiş.kahverengili açık renkli değişik.az az geliyor bakalım artık.umutlar kasim a kaldı hayirlisiii

Meraktan napcgmzi sasrdik ama eglencli oluo bazilari sonuc gormus bazilari gormemis bakalim nlck:)

Evet yaa malesef limon testi fln da varmis onu denemedim hic.aslinda evdeki testler de cok guvenli degil cope atmayip baya bekleyince bi çizgi beliriyor biz saniyoruzki hamileyiz:) her ay ayri bi hayal kirikligi oluyor en neti kan testi ama oda mesakkatli.offf

Ama idrar testlerinde ilk bes dakikalik cikan sonuc onemli ben cok yararli buluorum onu buzamana kadar bi hata gormedim

Idrar testini de yaptim ben camasir suyu nu da yapcktim da evde artik domestos var ondan yok:)

Ama idrar testlerinde ilk bes dakikalik cikan sonuc onemli ben cok yararli buluorum onu buzamana kadar bi hata gormedim
Evet aslinda yaziyor bes on dk sonrasinda cope atilmali da ben ilk gebeligimi biraz bekledikten sonra gormustum 20dk fln sonra belirmisti.o yüzden bunlarda da bekliyodum yaniliyodum artk bakmiyorum

Evet aslinda yaziyor bes on dk sonrasinda cope atilmali da ben ilk gebeligimi biraz bekledikten sonra gormustum 20dk fln sonra belirmisti.o yüzden bunlarda da bekliyodum yaniliyodum artk bakmiyorum
Anladim cnm benimde ilk gebeligimde hemen belirdi cok net iki czgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…