Kızlar sonuçlarım çıktı 416.53çok mutluyum çarsamba 163 bugün bu sekilde nasıl sizce? obsesif89 N Narreeeemm
YupiiiiiKızlar sonuçlarım çıktı 416.53çok mutluyum çarsamba 163 bugün bu sekilde nasıl sizce? obsesif89 N Narreeeemm
Amin cnm dua edicem sanaInşallah canım inşallah yerlesiyordur inşallah kanamaya dönmez inşallah dedigin gibidir canım
Hastaneye git hemenkizlar sanırım bebegim düştü azonce küçük bir pihti geldi peceteye
Kanaman var mıydı birde pihtiya bi bak dağılıyor mu dagilmiyor mu hastaneye git hemen kuzumkizlar sanırım bebegim düştü azonce küçük bir pihti geldi peceteye
kizlar sanırım bebegim düştü azonce küçük bir pihti geldi peceteye
Çok saol canım aminncancağızım valla ben değerlerden pek anlamıyorum ama buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla değerin çok güzel artmış 2 günde neredeyse 3 katı olmuş çarşamba günkü değerin çok sevindim inşallah hep böyle devam eder kalp atışınıda duyarsın sağlıklada kucağına alırsın inşallah kuzum
Amiiiin inşaallahYupiiiiicok güzel gülüm hayirlisi sonuna kadar böyle güzelce yükselmeler olur insallah
merhaba aydindayim bendeAydından kimse var mı arkadaslar. Ortak noktamız olsun birlikte bekleyelim uğraşalım diye sordum.insanın bu süreçte ortak noktası fazla olan kişilere daha çok ihtiyacı oluyor
kizlar sanırım bebegim düştü azonce küçük bir pihti geldi peceteye
Küçük bir pihtiydi.et gibi...beta hcg 35 di dün.birazda kanama vardı.dr kanaman adet kanamasina donusurse kendiliginden düşer küçük olduğu için yapacak birsey yok demişti.öyle bi agrimda ,kanamamda çok yok.sastim kaldim
Canım doktor kimyasal gebelik ise diye dusunmus bende kimyasal gecirmistim önce ama değerin sıfır olmadan yada sıfıra yaklaşmadan kan gelmedi bende belki senin ki yerlesmedir bazılarında oluyormuş ama doktora gitmeni tavsiye ederim riske atmana hiç gerek yokKüçük bir pihtiydi.et gibi...beta hcg 35 di dün.birazda kanama vardı.dr kanaman adet kanamasina donusurse kendiliginden düşer küçük olduğu için yapacak birsey yok demişti.öyle bi agrimda ,kanamamda çok yok.sastim kaldim
Hastaneye git hemen
Kanaman var mıydı birde pihtiya bi bak dağılıyor mu dagilmiyor mu hastaneye git hemen kuzum
Kucuk pihti degil dusunce kocaman kan pihtisi dusuyor kucuklere takilma.hastaneye git yatış yapsinlar
canım sen bir doktora git bence hemen acile falan yada doktorunu ara söyle o seni yönlendirir inşallah kötü bişey yoktur kuzum
destekleriniz için tskederim canlarim.kanamam öyle çok olmadığı için bugün dinlen cekmisim yarın tekrar kan testi yaptırıp dr umu aricakmisimCanım doktor kimyasal gebelik ise diye dusunmus bende kimyasal gecirmistim önce ama değerin sıfır olmadan yada sıfıra yaklaşmadan kan gelmedi bende belki senin ki yerlesmedir bazılarında oluyormuş ama doktora gitmeni tavsiye ederim riske atmana hiç gerek yok
benimde bu ay ilk pıhtı geldi sonra ertesi gün kanamam oldu kimyasaldı yani inşallah senin değildir dinlen bu gün yarın kanaman olsada olmasada kan ver en azından değerinin düşüp düşmediğini görürsün benim 6'ya düşmüştü değerimkizlar sanırım bebegim düştü azonce küçük bir pihti geldi peceteye
sanada geçmiş olsun canım.senin pihtida nohut kadar kucukmuydu..birde ağrı falan oldumu.dr ne dedi peki.arkasına hemen hamile kalinabiliyormuymusbenimde bu ay ilk pıhtı geldi sonra ertesi gün kanamam oldu kimyasaldı yani inşallah senin değildir dinlen bu gün yarın kanaman olsada olmasada kan ver en azından değerinin düşüp düşmediğini görürsün benim 6'ya düşmüştü değerim
hayırlı ugurlu olsun..inşallah hayırlı haberleri alırsın canimEveet yumurtlama surecim bitti saniyorum, calismalarim tamam.Geriye umut içinde 9 kasimi beklemek kaliyor. Hadi bakalim hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?