2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar sonuçlarım çıktı 416.53 çok mutluyum çarsamba 163 bugün bu sekilde nasıl sizce? obsesif89 N Narreeeemm

cancağızım valla ben değerlerden pek anlamıyorum ama buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla değerin çok güzel artmış 2 günde neredeyse 3 katı olmuş çarşamba günkü değerin çok sevindim inşallah hep böyle devam eder kalp atışınıda duyarsın sağlıklada kucağına alırsın inşallah kuzum

Çok saol canım aminn

Küçük bir pihtiydi.et gibi...beta hcg 35 di dün.birazda kanama vardı.dr kanaman adet kanamasina donusurse kendiliginden düşer küçük olduğu için yapacak birsey yok demişti.öyle bi agrimda ,kanamamda çok yok.sastim kaldim

canım sen bir doktora git bence hemen acile falan yada doktorunu ara söyle o seni yönlendirir inşallah kötü bişey yoktur kuzum

Canım doktor kimyasal gebelik ise diye dusunmus bende kimyasal gecirmistim önce ama değerin sıfır olmadan yada sıfıra yaklaşmadan kan gelmedi bende belki senin ki yerlesmedir bazılarında oluyormuş ama doktora gitmeni tavsiye ederim riske atmana hiç gerek yok

Hastaneye git hemen

Kanaman var mıydı birde pihtiya bi bak dağılıyor mu dagilmiyor mu hastaneye git hemen kuzum

Kucuk pihti degil dusunce kocaman kan pihtisi dusuyor kucuklere takilma.hastaneye git yatış yapsinlar

canım sen bir doktora git bence hemen acile falan yada doktorunu ara söyle o seni yönlendirir inşallah kötü bişey yoktur kuzum

destekleriniz için tskederim canlarim.kanamam öyle çok olmadığı için bugün dinlen cekmisim yarın tekrar kan testi yaptırıp dr umu aricakmisim

Bata 10 kaldi cok hafif sizi oluyo bazen karnimin alt kisminda. Hamile kaldiysam iliskiye girmek sakincali olmazmi ya.keske 10 gun onceden öğrenebilsemm

kizlar sanırım bebegim düştü azonce küçük bir pihti geldi peceteye
benimde bu ay ilk pıhtı geldi sonra ertesi gün kanamam oldu kimyasaldı yani inşallah senin değildir dinlen bu gün yarın kanaman olsada olmasada kan ver en azından değerinin düşüp düşmediğini görürsün benim 6'ya düşmüştü değerim

sanada geçmiş olsun canım.senin pihtida nohut kadar kucukmuydu..birde ağrı falan oldumu.dr ne dedi peki.arkasına hemen hamile kalinabiliyormuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…