- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Benimde dün aksamdan beri akinti seklinde sadece peceteye Gelen bir kanli akintim var canım bende beklemedeyim hic bir agrim sizim yok Allah yardimcimiz olsun canım durumun nasil simdiKüçük bir pihtiydi.et gibi...beta hcg 35 di dün.birazda kanama vardı.dr kanaman adet kanamasina donusurse kendiliginden düşer küçük olduğu için yapacak birsey yok demişti.öyle bi agrimda ,kanamamda çok yok.sastim kaldim
benimde öyle bi ağrım yok.benimde pe çeteye geliyordu ilk sonra dün arttı.bugunde nohut gibi pihti geldi ama öyle bi kanamam yok.tutunamadı sanırım bebisim ..Amin allahım yardımcımız olsun.çok stresli bir dönem..ama yinede kendimizi uzmememiz gerek.herseyin hayırlısı olsunBenimde dün aksamdan beri akinti seklinde sadece peceteye Gelen bir kanli akintim var canım bende beklemedeyim hic bir agrim sizim yok Allah yardimcimiz olsun canım durumun nasil simdi
destekleriniz için tskederim canlarim.kanamam öyle çok olmadığı için bugün dinlen cekmisim yarın tekrar kan testi yaptırıp dr umu aricakmisim
Ben iki kayıp yaşamış biri olarak bekleyemzdim gerçi beklemedinde ne oldu dersen ben elimden geldiğini yaptım bence hastaneye git kese görünmediği için ultrason la anlamazlar ama Kan testi yaparlar değer düştüyse düşük yaptığını söylerler tabi Allah korusun inşaAllah yerleşme kanamasıdır değerde düşüklük yoksa progestan iğne yada hap verirler zor biliyorum çok iyi anlıyorum Allah yardimcın olsun inşallah kötü birşey Olmaz.ama kendiliğinden bu kdr erken düşük olunca tekrar yine hamile kalırsın sorun olmaz ama aradan bir adet geçse iyi olur.. Tabi inşallah bunlara gerek olmazsanada geçmiş olsun canım.senin pihtida nohut kadar kucukmuydu..birde ağrı falan oldumu.dr ne dedi peki.arkasına hemen hamile kalinabiliyormuymus
Kızlar bugün kesemizi gorduk kalp atışlarımiz da başlamış :) çok sevindik. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu bu mübarek günde.
Benim iki ay önce kimyalsal olmustu genemi ayni seyleri yasiyorum yabenimde öyle bi ağrım yok.benimde pe çeteye geliyordu ilk sonra dün arttı.bugunde nohut gibi pihti geldi ama öyle bi kanamam yok.tutunamadı sanırım bebisim ..Amin allahım yardımcımız olsun.çok stresli bir dönem..ama yinede kendimizi uzmememiz gerek.herseyin hayırlısı olsun
hayırlı olsun canım.gözün aydin...Sağ salim kucaginada alırsın inasil darisi bizlereKızlar bugün kesemizi gorduk kalp atışlarımiz da başlamış :) çok sevindik. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu bu mübarek günde.
Insallah öyle birşey olmaz ya.senin değerin kaç suanBenim iki ay önce kimyalsal olmustu genemi ayni seyleri yasiyorum yapisikolijim bozuldu ya hayirlisi canım elden Gelen birsey yok sanirim
benim pıhtı akşam geldi nohuttan daha küçüktü ve etrafında şeffaf bir sıvı vardı içimden eyvah düşük yaptım dedim ardından kanama bekledim ama gelen giden olmadı sonra ablama sormuştum onun hamileliği boyunca minik pıhtılar düşmüş hep içinden korkma demişti bende sakinleşip uyudum ama ertesi gün kasık ağrısıyla uyandım tuvalete gittim peçeteye pembemsi akıntı geldi hemen hastaneye gitmiştim doktora anlattım bu arada reglim daha 3 gün geçmişti ama reglime 6 gün varken öğrenmiştim hamileliğimi. tabi muayenede kese falan görmedi kan ver değere göre konuşalım dedi tabi benim değer 6ya düşünce doktora falan gitmedim anladım kimyasal olduğunu. baştan da doktor demişti değerin düştüyse gelmene gerek yok telefonla ara büyük ihtimalle kimyasaldır her kadının başına gelir çok erken öğrenmişsin hamileliğini işte biz bu üzüntüler olmasın diye regl geçtikten sonra test yapın diyoruz falan dedi...aynı gün zaten baya kanamam oldu regl olduğumu anladım... doktor demedi ama kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar çok var rahim gebeliğe hazır oluyormuş....sanada geçmiş olsun canım.senin pihtida nohut kadar kucukmuydu..birde ağrı falan oldumu.dr ne dedi peki.arkasına hemen hamile kalinabiliyormuymus
Dün aksam basladigi icin doktorumu bu Sabah aradim ve bana beklememi söyledi eyer kanamaya dönerse akintim o zaman kan tahlili yapariz dedi cünkü simdi kimyalsal gebelik yasiyorsam bile kendiliginden hamilelik sonlanacagi icin birsey yapilamaz dedi ama belkide yerlesme kanamasidir bu durumda Altan Kontrol tavsiye etmiyoruz hastahaneye gitme bekle dedi bende beklemedeyim canım ne olacaksa bir iki günde olur herhalde hayirlisi artikInsallah öyle birşey olmaz ya.senin değerin kaç suan
benimde üstten bakmıştı doktor canım stres yapma kanaman olmaz inşallah kanama olunca değer düşüyor malesef inşallah tutunur sıkıca bebeğinDün aksam basladigi icin doktorumu bu Sabah aradim ve bana beklememi söyledi eyer kanamaya dönerse akintim o zaman kan tahlili yapariz dedi cünkü simdi kimyalsal gebelik yasiyorsam bile kendiliginden hamilelik sonlanacagi icin birsey yapilamaz dedi ama belkide yerlesme kanamasidir bu durumda Altan Kontrol tavsiye etmiyoruz hastahaneye gitme bekle dedi bende beklemedeyim canım ne olacaksa bir iki günde olur herhalde hayirlisi artik
sorun olmadan klomen kullananların çoğunda kist oluşuyor neden kullanıyorsun ki doktor mu verdi kendin mi aldın? sebepsiz yere kullanıp kist oluşturursan hamile kalma süreni uzatırsın...Kizlarr merhba bnde hamile olmak istiyrm kasim ayinda allah izin verirse bnada tecrubelerinizi yazarsanz sevinrm. Klomen+catlatma ignesi kullaniyrm bu ay umarm tutar hic bi sorunum yok bu arada
Iki ay önce aynisini bende yasadim ve bir haftadir Gene hamile oldugumu ögrendim ama Gene ayni seyleri yasamam inşallah yabenim pıhtı akşam geldi nohuttan daha küçüktü ve etrafında şeffaf bir sıvı vardı içimden eyvah düşük yaptım dedim ardından kanama bekledim ama gelen giden olmadı sonra ablama sormuştum onun hamileliği boyunca minik pıhtılar düşmüş hep içinden korkma demişti bende sakinleşip uyudum ama ertesi gün kasık ağrısıyla uyandım tuvalete gittim peçeteye pembemsi akıntı geldi hemen hastaneye gitmiştim doktora anlattım bu arada reglim daha 3 gün geçmişti ama reglime 6 gün varken öğrenmiştim hamileliğimi. tabi muayenede kese falan görmedi kan ver değere göre konuşalım dedi tabi benim değer 6ya düşünce doktora falan gitmedim anladım kimyasal olduğunu. baştan da doktor demişti değerin düştüyse gelmene gerek yok telefonla ara büyük ihtimalle kimyasaldır her kadının başına gelir çok erken öğrenmişsin hamileliğini işte biz bu üzüntüler olmasın diye regl geçtikten sonra test yapın diyoruz falan dedi...aynı gün zaten baya kanamam oldu regl olduğumu anladım... doktor demedi ama kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar çok var rahim gebeliğe hazır oluyormuş....
Beklemedeyim ama sadece çatlama iğnesinden sonraki gün ve ondan sonra 2gün oldu inşallah tutmuştur yaayyy şuan resmen aynı durumdayız canım 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır istiyoruz ve iki kere klomen kullandım.
inşallah yaşamazsın canım ama olurda düşerse bu sefer tahlil falan yaptırın eşinle beraber çünkü kimyasal genetik problemlerden de olabiliyormuş. ya senin sağlıksız yumurtalarından ya da eşinin sağlıksız spermlerinden oluyormuş. tabi sağlıksız olan embriyo tutunamıyor düşüyor. aklında olsun tekrarlarsa araştırın neden olduğunuIki ay önce aynisini bende yasadim ve bir haftadir Gene hamile oldugumu ögrendim ama Gene ayni seyleri yasamam inşallah ya
Inşallah gülüm Allah hepimize saglikli melekler nasip etsin inşallah.benimde üstten bakmıştı doktor canım stres yapma kanaman olmaz inşallah kanama olunca değer düşüyor malesef inşallah tutunur sıkıca bebeğin
tatlım kimisinin akıntısı dışa çıkıyor kimisininki çıkmıyor misal benim geçen ay hiç olmadı akıntım ama hamile kaldım bu akıntıyı vajinaya parmak sokarak bakanlar varmış en garanti yöntem diyorlar vajinandan çıkan sıvıyı 2 parmağının arasında bastır açtığında uzuyorsa çatlama akıntısıdır. bu aralar gelen akıntım bence olağan akıntıdır vücudun vajinayı korumak için ürettiği akıntıdırHayırlı cumalar kızlar. Birşey kafama takıldı bilgisi olan varsa sevinirim. Dün doktora gittim yumurta çatlamış dedi salı günü iğne vurulmuştum zaten çatlatma iğnesi o güne kadar olan bir haftalık kasık ağrısı geçmişti bende hissettim yani çatlamis olabileceğini. Ama sorum şu ki akıntıda n bahsetmiş çoğu arkadaş bende de ilk gün oldu ama öyle çok fazla değil yani bu olup olmadığına işaret olabilir mi bilen var mi? Birkaç tuvalete girişte peçete ye geldi ama öyle uzun değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?