2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende kimyasaldan dolayi duzenimin bozulmus olabilecegini dusundum ama testin bozuk olabilecegini dusunmedim olmadi 16 17 18 olur iliski. Amin canim insallah saglili bebislerimiz olsun rahat hamilelik gecirelim

Merhaba evet 3 yıl aradan sonra hamilelik düşündüğüm için hemen hamile kalmam için vermisti
Peki kullandgnz ay hamile mi.kaldinz cok sevndm suan benm gbi bi tedavi goreni buldugm icn sorcaklarm vardida yarm sabah 10da catlatma ignesini atilicam ikiski nasl yapmistnz siz kac gun oldu iliski.

bir garip oblomov

Canim kimyasal etkilemiyor onu normal adet olmus olarak dusun kurtaj kadar denge sasmiyor...sen ovu ile takip et yinede aklinda kalacgina rahminde kalsin
Sonra ovu testine gore yol cizersin canim..
Ay dimi oyle yapayim aklimda kalacagina rahmimde kalsinsevdim bu lafi esimede boyle teklifte bulunayim

Canım inşallah bebiş vardır zaten adet olacakmış hissi oluyor. Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah

Peki kullandgnz ay hamile mi.kaldinz cok sevndm suan benm gbi bi tedavi goreni buldugm icn sorcaklarm vardida yarm sabah 10da catlatma ignesini atilicam ikiski nasl yapmistnz siz kac gun oldu iliski.
36 saat sonra ilişki olmasi lazim ama ben 4 gun sonra girdim hamile oldugumu ögrendim ama sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kanamam var...36 saat sonra ilişki sonra 1 gun durup 1 gun ilişki....dedi doktor

Canim kimyasal oldugu icin belki yunurtaliklar ve rahim farkli tepki veriyor olabilir bu ay icin. Belki yine ayni gunlerde catlayacaktir ama agri onceden baslamais olabilir. Sen yine de bence bugunu degerlendir. Aksi bir durumda keske iliski olsaydi demezsin.. Saniyorum esinin sperm sayisinda falan da sknti yok, hemen hamile kalabildin cunku. Ust uste iliski olsa da sknti olacagini sanmiyorum. Ama bugun aksam uyumaya yakin iliski olsun bence, ve sonrasinda yikanma. Sabaha kadar oylece yat, uyu. Boylece ertesi gune de spermleri aktarmis olursun. Aslinda ben de inanclarim geregi sonrasinda cok beklemeden dus almaktan yanayim. Hatta esime diyorum, gece falan bisey olsa boyle mi gidecegim diger tarafa diye o da hayirli bir is icin boyle yapiyoruz., bisey olmaz insallah diyo bu ay bi kac kere boyle yaptim canim, bakalim etkisi olmustur insallah.

Biliyor musun canimm bazen bende tirsiyorum ya ölur kalirsam yada deprem olsa su olsa bu olsa diye kafama giriyor oyle yatmak....ama suan o ani dusunuyorum bi iki saat uyuyorumdur.

Biliyor musun canimm bazen bende tirsiyorum ya ölur kalirsam yada deprem olsa su olsa bu olsa diye kafama giriyor oyle yatmak....ama suan o ani dusunuyorum bi iki saat uyuyorumdur.
Canim artik orasini Allah bilir ya, kotu bi niyetimiz yok Ben bi iki saat degil, bildigin sabaha kadar uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…