cok az daha bekle istersen canim net çıkar varsaYapsam mı kı bnde sımdı test
Evet gecti 10 gun olduBat geçtimi nekadar geçti
Hayirli olsun canim cok dikkat et kendine bebisibeTskr canım bügün ise gitmiyecem bütün gün yatakta kalacam valla Vinc gelse bile cikaramaz Beni Ben daha yeni hamileyim canım iki gün günce doktorda kan tahlilerim iyi cikti ve daha haftaya Kontrol icin randevum var yani daha ne kadarlik oldugumu bile bilmiyorum
Canim kimyasal oldugu icin belki yunurtaliklar ve rahim farkli tepki veriyor olabilir bu ay icin. Belki yine ayni gunlerde catlayacaktir ama agri onceden baslamais olabilir. Sen yine de bence bugunu degerlendir. Aksi bir durumda keske iliski olsaydi demezsin.. Saniyorum esinin sperm sayisinda falan da sknti yok, hemen hamile kalabildin cunku. Ust uste iliski olsa da sknti olacagini sanmiyorum. Ama bugun aksam uyumaya yakin iliski olsun bence, ve sonrasinda yikanma. Sabaha kadar oylece yat, uyu. Boylece ertesi gune de spermleri aktarmis olursun. Aslinda ben de inanclarim geregi sonrasinda cok beklemeden dus almaktan yanayim. Hatta esime diyorum, gece falan bisey olsa boyle mi gidecegim diger tarafa diyeo da hayirli bir is icin boyle yapiyoruz., bisey olmaz insallah diyo bu ay bi kac kere boyle yaptim canim, bakalim etkisi olmustur insallah.
Ah kizlar ya sormayin bende uyuyorum sabah uyaniyorum. Ama ben zaman gecsin diye beklerken uyuyakaliyorum cogu zaman sonra aklima geliyor gece bisi olsa boyle gidicem oteki tarafa diye korkuyorumBiliyor musun canimm bazen bende tirsiyorum ya ölur kalirsam yada deprem olsa su olsa bu olsa diye kafama giriyor oyle yatmak....ama suan o ani dusunuyorum bi iki saat uyuyorumdur.
Geç döllenme olmuştur merak etme pazartesi tekrar kan ver hatta acile bile gidebilirsin bugün yaparlar herhalde. Kimseyide dinleme Allah tan başka kimse bilemez.Evet gecti 10 gun oldu
Bende senin gibiyim canim 9 10 kasimm bekliyorumEveet yumurtlama surecim bitti saniyorum, calismalarim tamam.Geriye umut içinde 9 kasimi beklemek kaliyor. Hadi bakalim hayirlisi.
10 gun gecimi icin dusuk deger oldugundan takip demistir arkadasin sen 2 gunde bir kan ver surekli 2 kat yukselirse sorun olmaz insallah193 canim
Saol canim allah razi olsunGeç döllenme olmuştur merak etme pazartesi tekrar kan ver hatta acile bile gidebilirsin bugün yaparlar herhalde. Kimseyide dinleme Allah tan başka kimse bilemez.
Saol canim tmm10 gun gecimi icin dusuk deger oldugundan takip demistir arkadasin sen 2 gunde bir kan ver surekli 2 kat yukselirse sorun olmaz insallah
Kizlar bugun adetimin 16.gunu adet dongum fazla oldugu icin 17. Ve 18. Gunu catliyor genelde yumurtam bugun ovu testimde acik cizgi gordum ama cok agrim var regl olacak gibiyim acaba yumurtam mi catlicak diyorum ama ovuda gorurdum oyle olsa kafam cok karisti iliski olsun mu 17.18.ve 19. Gun iliski olsun diye dusunuyordum ama
@kutuphanekedisi @i006 @Emineeemm @beren20 @mervem-metem
Sabir canim ve stres yapmamak en iyi yol sanirimKizlarr merhba bnde hamile olmak istiyrm kasim ayinda allah izin verirse bnada tecrubelerinizi yazarsanz sevinrm. Klomen+catlatma ignesi kullaniyrm bu ay umarm tutar hic bi sorunum yok bu arada
Korkma canım hayırlısı olsun haber ver mutlakaYok çıkmadı kardeşim akintim var iki gundur bulantı goguslerim sizliyo doktor neden ultrasyona gönderecekleri korkuyom
Bide doktorun sna bebek kolay tutunsun diye rahim kalinlasmasi icn hap vermemismydi cnm.Merhaba evet 3 yıl aradan sonra hamilelik düşündüğüm için hemen hamile kalmam için vermisti
Evt haklisnz bnde cok sabirszm ilk bebegmi 7 ay once kaybettm kurtaj olmak zorunda kaldm ama 7 aydirda olmadi olsn istiyorm Artk stres yapmamak elmde deglki :-(Sabir canim ve stres yapmamak en iyi yol sanirim
Evet goruyorum insAllah koyulasir bidahakinekızlar bata 6 gün var benimde hayalet çizgiyi görüyormusunuz sizde :)
İnş koyulaşır teşekkür ederimEvet goruyorum insAllah koyulasir bidahakine
bu ay bende sabaha kadar uyudum rahatsız oldum ama geçen sefer hemencecik banyoya koşuyordum. bak bu ay 2 çizgiyi gördüm. ve folik asiti şiddetle tavsiye ediyorum oda yardımcı olmuş olabilirim. normalde 3 ay önceden içmek gerekiyormuş ama bana 1 ay önceden kullanmak nasip olduCanim artik orasini Allah bilir ya, kotu bi niyetimiz yokBen bi iki saat degil, bildigin sabaha kadar uyuyorum.
Iyi akşamlar arkadaslar benim batim 6 kasim ama su anda mide bulantim bel agrim ve sol tarafimda bacakla kasigimin birlesimi oldugu yerde bildiginiz sanki bicak saplanmis gibi agri ve akintim var gebelik belirtisi olabilir mi bunlar bu kadar erken belirti cikarmiki ya?
Yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?