2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayirli olsun canim cok dikkat et kendine bebisibe

Biliyor musun canimm bazen bende tirsiyorum ya ölur kalirsam yada deprem olsa su olsa bu olsa diye kafama giriyor oyle yatmak....ama suan o ani dusunuyorum bi iki saat uyuyorumdur.
Ah kizlar ya sormayin bende uyuyorum sabah uyaniyorum. Ama ben zaman gecsin diye beklerken uyuyakaliyorum cogu zaman sonra aklima geliyor gece bisi olsa boyle gidicem oteki tarafa diye korkuyorum

Canım belki bu akşam çatlar yumurtan yarın koyu görebilirsin benim de çatlayacağı gün ağrım olur hep ben bu akşamı değerlendirmeni tavsiye ederim riske atma canım bir garip oblomov

Iyi akşamlar arkadaslar benim batim 6 kasim ama su anda mide bulantim bel agrim ve sol tarafimda bacakla kasigimin birlesimi oldugu yerde bildiginiz sanki bicak saplanmis gibi agri ve akintim var gebelik belirtisi olabilir mi bunlar bu kadar erken belirti cikarmiki ya?

Yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba şu anda hesaplamaya göre 4+3 hamileyim. doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman oluşur kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?

Canim artik orasini Allah bilir ya, kotu bi niyetimiz yok Ben bi iki saat degil, bildigin sabaha kadar uyuyorum.
bu ay bende sabaha kadar uyudum rahatsız oldum ama geçen sefer hemencecik banyoya koşuyordum. bak bu ay 2 çizgiyi gördüm. ve folik asiti şiddetle tavsiye ediyorum oda yardımcı olmuş olabilirim. normalde 3 ay önceden içmek gerekiyormuş ama bana 1 ay önceden kullanmak nasip oldu

Bende de olmuştu bu tarz belirtiler. mide bulantısı kasık altında dolgunluk hissi. adet sancisinin hafifi ama bacaklara yayılan garip bir his...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…