Hangi marka folik asit kullandn cnm bu arada hayrli olsn.bu ay bende sabaha kadar uyudum rahatsız oldum ama geçen sefer hemencecik banyoya koşuyordum. bak bu ay 2 çizgiyi gördüm. ve folik asiti şiddetle tavsiye ediyorum oda yardımcı olmuş olabilirim. normalde 3 ay önceden içmek gerekiyormuş ama bana 1 ay önceden kullanmak nasip oldu
Bende de olmuştu bu tarz belirtiler. mide bulantısı kasık altında dolgunluk hissi. adet sancisinin hafifi ama bacaklara yayılan garip bir his...
solgar günde 1 tane tok karnınaHangi marka folik asit kullandn cnm bu arada hayrli olsn.
Bnde inofolic kullaniyorm. Baska bisy yaptnz mi yoksa normal yollami gebelik oldusolgar günde 1 tane tok karnına
6. Haftadan sonra diyo dr lar tebrik ederim hayırlısı olsun.ama yinede kan testi verip yükseldiğine bak benceMerhaba şu anda hesaplamaya göre 4+3 hamileyim. doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman oluşur kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?
teşekkür ederimınsaallah. Adetime 8 gün kala verdim. tekrar vermek istemiyorum. Çok üstüne düşmek istemiyorum açıkçası. direkt doktor muayenesinde bakılsın istiyorum. her gün kan verip takip etmek büyük stres6. Haftadan sonra diyo dr lar tebrik ederim hayırlısı olsun.ama yinede kan testi verip yükseldiğine bak bence
İki saat çıkacak sonuç dedin neolduYok çıkmadı kardeşim akintim var iki gundur bulantı goguslerim sizliyo doktor neden ultrasyona gönderecekleri korkuyom
İnofolic kullanmaya devam edin,gebeliğe yardımcı oluyor, pko hastalarında adet düzensizliklerindede kullanılıyor , olumlu sonuc alan cok var, bende kullanıyorum inş sende faydasını görürsünBnde inofolic kullaniyorm. Baska bisy yaptnz mi yoksa normal yollami gebelik oldu
Şükür elhamdülillah iyi teyzesi 2li tarama vardı işte perşembe günü yaptırdık ense kalınlıgı 1.0mm çıktı doktor gayette iyi eli ayagı dedi bizimki baya hareket ediyordu şok oldum flan, küçük olmasına ragmen bir tahlil yaptı inşallah ne bilmiyorum dua edersen bizim için sevinirim biraz hamileligim zorlu geçiyor benim potasyum magnezyum gitelman sendromu oldugum için,Astımda var birde hamilelikte daha kendini belli etti astım benim nefes darlıgı şimdiden başladı,potasyum yerlerde ilaç veremiyorlar flan ben baya sıkıntılı geçiriyorum 5.nci ayda kalırsın yürüyemezsin flan dediler biraz korktum Rabbim büyük işte bir şekilde hale yola gelir inşallah durumlar umarım diger hamişler iyidir hamile olmayanlarında tez zamanda haberini alalım inşallah biran önce senin haberni almak istiyorummm herhalde o gün mezdeke açıp oynarım ciddi ciddi Rabbim nasip etsin inşallah tüm istiyenlere her gün duamdasınız pek giremesemde hep dilimdesinizDontsay @Princess91 @Esraerol @lucccck @onurumbenim
Hamisler nasılsınız bebisleriniz nasıl minnaklar teyzesi yer onları
Şükür elhamdülillah iyi teyzesi 2li tarama vardı işte perşembe günü yaptırdık ense kalınlıgı 1.0mm çıktı doktor gayette iyi eli ayagı dedi bizimki baya hareket ediyordu şok oldum flan, küçük olmasına ragmen bir tahlil yaptı inşallah ne bilmiyorum dua edersen bizim için sevinirim biraz hamileligim zorlu geçiyor benim potasyum magnezyum gitelman sendromu oldugum için,Astımda var birde hamilelikte daha kendini belli etti astım benim nefes darlıgı şimdiden başladı,potasyum yerlerde ilaç veremiyorlar flan ben baya sıkıntılı geçiriyorum 5.nci ayda kalırsın yürüyemezsin flan dediler biraz korktum Rabbim büyük işte bir şekilde hale yola gelir inşallah durumlar umarım diger hamişler iyidir hamile olmayanlarında tez zamanda haberini alalım inşallah biran önce senin haberni almak istiyorummm herhalde o gün mezdeke açıp oynarım ciddi ciddi Rabbim nasip etsin inşallah tüm istiyenlere her gün duamdasınız pek giremesemde hep dilimdesiniz
insaAllah canım benim Allah razı olsunCanım inşallah bebiş vardırzaten adet olacakmış hissi oluyor. Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah
Canım benim icini ferah tut Allahin izniyle saglikla dünyaya gelicek minnak dikkat et kendind Allaha emanet ol sağlık güç kuvvet versin sana RabbimŞükür elhamdülillah iyi teyzesi 2li tarama vardı işte perşembe günü yaptırdık ense kalınlıgı 1.0mm çıktı doktor gayette iyi eli ayagı dedi bizimki baya hareket ediyordu şok oldum flan, küçük olmasına ragmen bir tahlil yaptı inşallah ne bilmiyorum dua edersen bizim için sevinirim biraz hamileligim zorlu geçiyor benim potasyum magnezyum gitelman sendromu oldugum için,Astımda var birde hamilelikte daha kendini belli etti astım benim nefes darlıgı şimdiden başladı,potasyum yerlerde ilaç veremiyorlar flan ben baya sıkıntılı geçiriyorum 5.nci ayda kalırsın yürüyemezsin flan dediler biraz korktum Rabbim büyük işte bir şekilde hale yola gelir inşallah durumlar umarım diger hamişler iyidir hamile olmayanlarında tez zamanda haberini alalım inşallah biran önce senin haberni almak istiyorummm herhalde o gün mezdeke açıp oynarım ciddi ciddi Rabbim nasip etsin inşallah tüm istiyenlere her gün duamdasınız pek giremesemde hep dilimdesiniz
Hayirli olsun insallah saglikla kucagina almakta nasip olur .Problem neydi canim ve kacinsi asilamaniz.benimde esimin morfolojide skinti varda dr 6 ay daha deneyin sonra asilmaaya geceriz dedi senin tutmus ne guzel..asilamanin normal iliskiden cok bi farkli yok aslinda oyuzden basari orani pek yuksek olmuyor.umitsizim kendi adimiza.sen sansli olanlardanmissinBende bugun asilamanin 14. Gumj beta hcg yaptırdım 29.1 cikti pozitif dedi doktor sali gunh bakacak kanda yine yukselme varmi degerde diye
Sanslimiyi daha bilmiyorum doktor baslamis gebelik dedi ilk asilamamdi pco var bende rahmimde sekil bozuklugu vardi amaliyat oldum flan tuttu ama simdilik tabi keseyi gorene kadar bisey diyemiyorumHayirli olsun insallah saglikla kucagina almakta nasip olur .Problem neydi canim ve kacinsi asilamaniz.benimde esimin morfolojide skinti varda dr 6 ay daha deneyin sonra asilmaaya geceriz dedi senin tutmus ne guzel..asilamanin normal iliskiden cok bi farkli yok aslinda oyuzden basari orani pek yuksek olmuyor.umitsizim kendi adimiza.sen sansli olanlardanmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?