2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hangi marka folik asit kullandn cnm bu arada hayrli olsn.

yok sadece bunu kullandım doktora falanda sormadım. geçen ay gittim hiç ilgilenmedi doktor folikasit kullanmalı mıyım dedim istersen kullan falan dedi. arkadaşımın bi akrabası hemşire o solgar ı tavsiye etmiş ona hemen hamile kaldı. onu görünce bende kullandım. ama bu arada sabaha kadar öyle uyudum duş sabah aldım.tamamen doğalmış. 30 lira fiyatı

Merhaba şu anda hesaplamaya göre 4+3 hamileyim. doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman oluşur kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?
6. Haftadan sonra diyo dr lar tebrik ederim hayırlısı olsun.ama yinede kan testi verip yükseldiğine bak bence

6. Haftadan sonra diyo dr lar tebrik ederim hayırlısı olsun.ama yinede kan testi verip yükseldiğine bak bence
teşekkür ederimınsaallah. Adetime 8 gün kala verdim. tekrar vermek istemiyorum. Çok üstüne düşmek istemiyorum açıkçası. direkt doktor muayenesinde bakılsın istiyorum. her gün kan verip takip etmek büyük stres

Canlar gün icindeki agrim afedersinz iliski olucagi sıra tavan yaptı yarıda kestiricek kadar siddetlendi gaz sancisiyla karışık adet agrisi gibiydi kivrandirdi yani o derece ve üstüne bide bulantisida vardı eşimde noldugunu anlamadi panik yaptı iliskiden kaynakli diye dusunerek anlam veremiyorum noluyor agrim hafifledi ama hala sızısi var kasiklarda goguslerimdeki agri biraz hafifledi uclari acıyor hala bilmiyorum

Bnde inofolic kullaniyorm. Baska bisy yaptnz mi yoksa normal yollami gebelik oldu
İnofolic kullanmaya devam edin,gebeliğe yardımcı oluyor, pko hastalarında adet düzensizliklerindede kullanılıyor , olumlu sonuc alan cok var, bende kullanıyorum inş sende faydasını görürsün

Dontsay @Princess91 @Esraerol @lucccck @onurumbenim
Hamisler nasılsınız bebisleriniz nasıl minnaklar teyzesi yer onları
Şükür elhamdülillah iyi teyzesi 2li tarama vardı işte perşembe günü yaptırdık ense kalınlıgı 1.0mm çıktı doktor gayette iyi eli ayagı dedi bizimki baya hareket ediyordu şok oldum flan, küçük olmasına ragmen bir tahlil yaptı inşallah ne bilmiyorum dua edersen bizim için sevinirim biraz hamileligim zorlu geçiyor benim potasyum magnezyum gitelman sendromu oldugum için,Astımda var birde hamilelikte daha kendini belli etti astım benim nefes darlıgı şimdiden başladı,potasyum yerlerde ilaç veremiyorlar flan ben baya sıkıntılı geçiriyorum 5.nci ayda kalırsın yürüyemezsin flan dediler biraz korktum Rabbim büyük işte bir şekilde hale yola gelir inşallah durumlar umarım diger hamişler iyidir hamile olmayanlarında tez zamanda haberini alalım inşallah biran önce senin haberni almak istiyorummm herhalde o gün mezdeke açıp oynarım ciddi ciddi Rabbim nasip etsin inşallah tüm istiyenlere her gün duamdasınız pek giremesemde hep dilimdesiniz

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın.
Buarada sana da geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun canm.

Canım inşallah bebiş vardır zaten adet olacakmış hissi oluyor. Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah
insaAllah canım benim Allah razı olsun

Canım benim icini ferah tut Allahin izniyle saglikla dünyaya gelicek minnak dikkat et kendind Allaha emanet ol sağlık güç kuvvet versin sana Rabbim

Bende bugun asilamanin 14. Gumj beta hcg yaptırdım 29.1 cikti pozitif dedi doktor sali gunh bakacak kanda yine yukselme varmi degerde diye
Hayirli olsun insallah saglikla kucagina almakta nasip olur .Problem neydi canim ve kacinsi asilamaniz.benimde esimin morfolojide skinti varda dr 6 ay daha deneyin sonra asilmaaya geceriz dedi senin tutmus ne guzel..asilamanin normal iliskiden cok bi farkli yok aslinda oyuzden basari orani pek yuksek olmuyor.umitsizim kendi adimiza.sen sansli olanlardanmissin

Sanslimiyi daha bilmiyorum doktor baslamis gebelik dedi ilk asilamamdi pco var bende rahmimde sekil bozuklugu vardi amaliyat oldum flan tuttu ama simdilik tabi keseyi gorene kadar bisey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…