Hadi hayirli olsun canim benimKizlar ilk idrarla t est yaptimmmm hamileyimmmm
Hemnnkan testide yaptirKizlar ilk idrarla t est yaptimmmm hamileyimmmm
Tesekkur ederim canim o kadar hayalini kurdugum zamanda ne yapacagimi bilemedimm .Hadi hayirli olsun canim benim
Pazartesi yaptircaz canimm ben artik hicbirsey icin acele etmiyorum.diger aylar ettim hep husran.bu ay sakinligimi koruyacagimm dedim.Hemnnkan testide yaptir
Hadi bakalim ins sevincin ikiye katlanirPazartesi yaptircaz canimm ben artik hicbirsey icin acele etmiyorum.diger aylar ettim hep husran.bu ay sakinligimi koruyacagimm dedim.
Evet canimmm insalllahhhHadi bakalim ins sevincin ikiye katlanir
tebriklerrrrrrr... bende büyük bir hevesle pazartesiyi bekliyorum sonuçlarımı almak içinKizlar ilk idrarla t est yaptimmmm hamileyimmmm
bu ay bende sabaha kadar uyudum rahatsız oldum ama geçen sefer hemencecik banyoya koşuyordum. bak bu ay 2 çizgiyi gördüm. ve folik asiti şiddetle tavsiye ediyorum oda yardımcı olmuş olabilirim. normalde 3 ay önceden içmek gerekiyormuş ama bana 1 ay önceden kullanmak nasip oldu
Guzel sonuclar alirsin insallah canimmtebriklerrrrrrr... bende büyük bir hevesle pazartesiyi bekliyorum sonuçlarımı almak için
Aynennn canimmm bende bir ay ictim vallaaa hemen olduay canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin, saglikla kucagina al insallah :) darisi da bize olsun hayirli zamanda :)
aminnn inşallah... forever folic asit :)ay canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin, saglikla kucagina al insallah :) darisi da bize olsun hayirli zamanda :)
canım benim inşallah bu ağrılar bebisindendir :) çünkü pek normal gelmedi banaCanlar gün icindeki agrim afedersinz iliski olucagi sıra tavan yaptı yarıda kestiricek kadar siddetlendi gaz sancisiyla karışık adet agrisi gibiydi kivrandirdi yani o derece ve üstüne bide bulantisida vardı eşimde noldugunu anlamadi panik yaptı iliskiden kaynakli diye dusunerek anlam veremiyorum noluyor agrim hafifledi ama hala sızısi var kasiklarda goguslerimdeki agri biraz hafifledi uclari acıyor hala bilmiyorum
Aksam sarjim bitti yasamadim hastaneden geç geldim 5.78 çıktı haftaya bat olmadan yine gel dedi supeli gibi dedi idrar sonucu temiz çıktıİki saat çıkacak sonuç dedin neoldu
AMİNNNNNNGünaydın kizlar.bu ay 20. Ayim.sabirla çalışmalara devam eduyoruz.Rabbim kimseyi çok aratmasin.hayirla sağlıkla göndersin emanetini insallah.hamile arkadaşlardan dua bekliyoruz.cunku gerçekten başkasının yaptığı dua bir baska.bu arada kızlar Cumhuriyetimizin 93. Yılı kutlu olsun.Rabbim devletimize zeval vermesin tüm belalardan korusun.
Canim hayirlisi olsun cook sevindimmmm:)Kizlar ilk idrarla t est yaptimmmm hamileyimmmm
Idarda pozitif oldumu pek yanilmaz canm sen hamilesin ben sana dediydim:)Pazartesi yaptircaz canimm ben artik hicbirsey icin acele etmiyorum.diger aylar ettim hep husran.bu ay sakinligimi koruyacagimm dedim.
Valla canim darisi sana dua edicem.hamilelerin duasi kabul olur.hemende hemen de moda girdim.Idarda pozitif oldumu pek yanilmaz canm sen hamilesin ben sana dediydim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?