doktorda oyle dedi zatenKuzum gün aşırıyı bırak hergün ilişki olsun.
Keşke öyle olsa ama maalesef yumurta çatladığından beri var 12 gündür yeni değil kiBebegin yerlesiodur akinti ondandr cnm
Amin cümlemize kuzum Rabbim tez vakitte tüm istiyenlerede nasip etsin inşallah biran önce saglıkla sıhatle dua her kapıyı açar biliyorsunuz tam anlamıyla mucize benim ki, bu yüzden bol bol dua edelim Rabbim isteyipte ol dedigi sürece olmayacak hiç bişey yokturinsaAllah canım benim Allah razı olsun
Canım benim icini ferah tut Allahin izniyle saglikla dünyaya gelicek minnak dikkat et kendind Allaha emanet ol sağlık güç kuvvet versin sana Rabbim
Banada dua edin hamilelerin duası kabul olur inşallah bende o günleri görürümAmin cümlemize kuzum Rabbim tez vakitte tüm istiyenlerede nasip etsin inşallah biran önce saglıkla sıhatle dua her kapıyı açar biliyorsunuz tam anlamıyla mucize benim ki, bu yüzden bol bol dua edelim Rabbim isteyipte ol dedigi sürece olmayacak hiç bişey yoktur
Bi doktora gorun canm strestende olabilr cikolata kistide olabilir en iyisi bi jinekolog baksin cnmKeşke öyle olsa ama maalesef yumurta çatladığından beri var 12 gündür yeni değil kiyumurta çatlarken normalmiş biraz lekeli akıntı olması ama sonrasındada durmadı devam etti.
Sürekli kontrol altındayım zaten rahim duvarı fazla kalınlaştığı için regliden önce biraz biraz dökülüyomuş gebeliğe engel değil tam tersi faydası olan bişeymiş. Ama diyorum ki bu benim düşüncem bebek olsa kesilirdi kahve akıntı. Regli olunca gel dedi dr inşallah olmazsın da dedi :) öyle yani beklemedeyim. Hissetmediğim için testte yapmıcamBi doktora gorun canm strestende olabilr cikolata kistide olabilir en iyisi bi jinekolog baksin cnm
Folik asit aliomusun pekiSürekli kontrol altındayım zaten rahim duvarı fazla kalınlaştığı için regliden önce biraz biraz dökülüyomuş gebeliğe engel değil tam tersi faydası olan bişeymiş. Ama diyorum ki bu benim düşüncem bebek olsa kesilirdi kahve akıntı. Regli olunca gel dedi dr inşallah olmazsın da dedi :) öyle yani beklemedeyim. Hissetmediğim için testte yapmıcam
Evet alıyorum bi faydasımı var bu olayaFolik asit aliomusun peki
Gebelik oncesi alinmasi faydalaymis ve nette okudugum kadariyla gebe kalmayi kolaylastriomus cnm ins adet olmazsn:)Evet alıyorum bi faydasımı var bu olaya
bence var. içtiğim ilk ay ben iki çizgiyi gördüm. ama henüz sonucu bilmiyorum dün kan testi yaptırdım pazartesi öğrenicemEvet alıyorum bi faydasımı var bu olaya
Cizgin netmiydi cnm silik mibence var. içtiğim ilk ay ben iki çizgiyi gördüm. ama henüz sonucu bilmiyorum dün kan testi yaptırdım pazartesi öğrenicem
İnşallah vardır ya yeni başladım ben folik e 1 ay olmadıbence var. içtiğim ilk ay ben iki çizgiyi gördüm. ama henüz sonucu bilmiyorum dün kan testi yaptırdım pazartesi öğrenicem
İnşallah çok sağol daha 1 ay olmadı ben içeli ondan önce multi vitamin içiyodum onun içindede folik acıd vardı şimdi sadece folik e geçtim ama yeniGebelik oncesi alinmasi faydalaymis ve nette okudugum kadariyla gebe kalmayi kolaylastriomus cnm ins adet olmazsn:)
Iki aya olur cnm m.etmeİnşallah çok sağol daha 1 ay olmadı ben içeli ondan önce multi vitamin içiyodum onun içindede folik acıd vardı şimdi sadece folik e geçtim ama yeni
yanetkisi filan yok.gebeligi de kolaylastirmiyo sadece saglikli bi gebelik sagliyoKizlar bu folik asiti doktorun yazmasi sart mi? Kendimiz gidip alsak bir zarari yan etkisi vs varmidir ki? Rastgele hicbiseyi kullanmayin diyorlar ya o bakimdan merak ettim.
4 gun daha bekle derimKizlar adete 8 gun kala kan testi versem hamile olup olmadigim belli olur mu ona gore hastaneye gidicem
Ben doktora gtmeden eczaneden kndim aliom 28 tabletlik olanindanKizlar bu folik asiti doktorun yazmasi sart mi? Kendimiz gidip alsak bir zarari yan etkisi vs varmidir ki? Rastgele hicbiseyi kullanmayin diyorlar ya o bakimdan merak ettim.
4 gun daha bekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?