2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

insaAllah canım benim Allah razı olsun

Canım benim icini ferah tut Allahin izniyle saglikla dünyaya gelicek minnak dikkat et kendind Allaha emanet ol sağlık güç kuvvet versin sana Rabbim
Amin cümlemize kuzum Rabbim tez vakitte tüm istiyenlerede nasip etsin inşallah biran önce saglıkla sıhatle dua her kapıyı açar biliyorsunuz tam anlamıyla mucize benim ki, bu yüzden bol bol dua edelim Rabbim isteyipte ol dedigi sürece olmayacak hiç bişey yoktur

Banada dua edin hamilelerin duası kabul olur inşallah bende o günleri görürüm

Keşke öyle olsa ama maalesef yumurta çatladığından beri var 12 gündür yeni değil ki yumurta çatlarken normalmiş biraz lekeli akıntı olması ama sonrasındada durmadı devam etti.
Bi doktora gorun canm strestende olabilr cikolata kistide olabilir en iyisi bi jinekolog baksin cnm

Bi doktora gorun canm strestende olabilr cikolata kistide olabilir en iyisi bi jinekolog baksin cnm
Sürekli kontrol altındayım zaten rahim duvarı fazla kalınlaştığı için regliden önce biraz biraz dökülüyomuş gebeliğe engel değil tam tersi faydası olan bişeymiş. Ama diyorum ki bu benim düşüncem bebek olsa kesilirdi kahve akıntı. Regli olunca gel dedi dr inşallah olmazsın da dedi :) öyle yani beklemedeyim. Hissetmediğim için testte yapmıcam

Folik asit aliomusun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…