Folik asit kendi isteginle alabiliyosun.hicbir yan etkisi yok.zaten kendinde alsan doktorda indirim yok net fiyat.Kizlar bu folik asiti doktorun yazmasi sart mi? Kendimiz gidip alsak bir zarari yan etkisi vs varmidir ki? Rastgele hicbiseyi kullanmayin diyorlar ya o bakimdan merak ettim.
Canim ilk idrarla yap bence sabah :) bak benim buuuAksama test yapayim miervil
Superr:) ya catlicam sabaha kadar nasil bklicm bilmiom:)E
Canim ilk idrarla yap bence sabah :) bak benim buuu
Ay canm yeni grdm mesjnı ne kadar sevndm anlatammTatlışlar ben hamileyim pazar günü ögrendim değerlerimi takip ediyorum şimdi çarsamba pazar 27.05 çarşamba 163 çıktı bugün bakalım kaç çıkacak
Canim bi de hamile arkadasim bana demisti adrarim kokuyo diyee .sabah ben bi kaba yapinca fark ettim evet kokuyor.bi ona dikkat et bakalim.keskin bi koku oluyor idrarda .Superr:) ya catlicam sabaha kadar nasil bklicm bilmiom:)
Bakarim cnm:)Canim bi de hamile arkadasim bana demisti adrarim kokuyo diyee .sabah ben bi kaba yapinca fark ettim evet kokuyor.bi ona dikkat et bakalim.keskin bi koku oluyor idrarda .
Ay baktim nasil bi kokudur o ama heo varmiydi ki yoksa gebelik var diemi oleBakarim cnm:)
Valla daha once ben o kadar pis koktugunu bilmiyommAy baktim nasil bi kokudur o ama heo varmiydi ki yoksa gebelik var diemi ole
Canım eğer sabahı bekleyemem diyorsan hiç su içme uç dort saat idrarını tut öyle yap inşallah bebisin seninledirAy baktim nasil bi kokudur o ama heo varmiydi ki yoksa gebelik var diemi ole
O bndede vardi canm inanki sonucu bile negatif okudum oyle kaptrmistim olmayacak die hala saka gibu geliyoBaslamis insallah devamida gelir canim karamsar olma bence tadini cikar ne guzel ilk asilaman baslamasi bile cok guzel demekki olabiliyorya bazen, sacma gelicek belki ama dusugu olan birini duyunca bile ilk aklmdan gecen en azindan hamile kalabiliyormus yine olur dusuncesi.bende artik hic olmaiycak korkusu olusmaya basladi
Canım eğer sabahı bekleyemem diyorsan hiç su içme uç dort saat idrarını tut öyle yap inşallah bebisin seninledir[/QU
Insallh cnm cok saolll bakalim esim bi gtrsnde testi :)
Ahahah olabilir:)Valla daha once ben o kadar pis koktugunu bilmiyomm
İstersen gelince esin yap canim senin adet dongun uzun benim kisa oldugu icin bekledim.zaten varsa her turlu cikarAhahah olabilir:)
Tamam cnm aksam yaparm buyuk ihtmal ama korkuyom:) negatf ckar dieİstersen gelince esin yap canim senin adet dongun uzun benim kisa oldugu icin bekledim.zaten varsa her turlu cikar
Acini anlayabiliyorum nasibi yokmus cnm nparsin elden bse glmio bnmde bebegim dogduktan 16gun sonra ayrildi aramzdanKızım yaşasaydı 30 haftalık olacaktı çok üzülüyorm 16 haftalık iken ayrıldı benden
Bende korktum canim ama oyle hamileymis gibi dusunmek daha kotu.hem olnadigini ogrwnince rahatlarsin adetin gelir.yoluna devam edersin.hem sen soyledin dikislerin yeniymis .sagligini dusun.Tamam cnm aksam yaparm buyuk ihtmal ama korkuyom:) negatf ckar die
Haftaya daha icine sine sine sevinirsin insallah canim degerleri yukselir..bizede dua etO bndede vardi canm inanki sonucu bile negatif okudum oyle kaptrmistim olmayacak die hala saka gibu geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?