Ozaman yaptr cnm belki cikarMahrumiyet bolgesine gecici goreve gidicem hic canim ya kan testi kadin dogum olmayan bi yer inanilmaz belim agriyor sol kasigim batiyor hic boyle seyler hissetmemistim
Canim benim batta 27sydi halen bekliorum oncesinde gaz ve kasik sikayetim olmustu rahimde dedgin olay bnde de oldu ayaklarim usuor cok bide vucudum sicak ama ayaklarim buz gbi oluyor bklemedyim bndebat iki gun sonra ama dundendir sanci geliyo sanirim olucak.bide rahimde bicak gibi seyler batıyor arada boyle bisi yasayan oldu mu niye olur bu.soguk mu almisim acaba
Hayrli gunlerHayırlı günler arkadaşlar
yan etkisi falan yok folic asit sadece vitamin. beyin gelişimi için önemli diyorlar. ben gidip eczaneden aldım 1 aydır kullanıyorumKizlar bu folik asiti doktorun yazmasi sart mi? Kendimiz gidip alsak bir zarari yan etkisi vs varmidir ki? Rastgele hicbiseyi kullanmayin diyorlar ya o bakimdan merak ettim.
ayy hadi hayirlisi insallah mujdeli haber alirsin gecen ay iki gun gecikmeli oldu bnmde umutlanmistim ama prolaktin yuksekmis.bu ay ilac kullaniyorum ama belirti benzerlgnden dolayi hic yoktan umutlandim simdi : )Canim benim batta 27sydi halen bekliorum oncesinde gaz ve kasik sikayetim olmustu rahimde dedgin olay bnde de oldu ayaklarim usuor cok bide vucudum sicak ama ayaklarim buz gbi oluyor bklemedyim bnde
gayet net. hemen iki çizgi olduCizgin netmiydi cnm silik mi
ay masallah
inşallah ama hala sevinemiyorum pek. bu testler bazen yanlış çıkabiliyormuş. dün doktor ultrasonda göremedi. kan verdim oda öğleden sonra tatil olduğu için pazartesiye kaldı. beklemelerdeyimay masallah
saglikli ve hayirli bi gebelik olur insallah: )
Benimde gecen sene bole cok net iki cizgi oldu cnm daha snra bikac gun sonra kadn doguma gttim dedim test yaptim pozitf kan testi yaptrmak istiom dedim ultrasondan baklim once bi dedi karnimdan bakti kesemi gordu kan testi dedim? Gozumle gordum hamilesin dedi kanimi almadi bnde saglik ocagina kan verdim cnm yani kesin hamilesin:)gayet net. hemen iki çizgi oldu
hayir ya bence gayet de var sevinebilirsin :) hayirlisiyla gelsininşallah ama hala sevinemiyorum pek. bu testler bazen yanlış çıkabiliyormuş. dün doktor ultrasonda göremedi. kan verdim oda öğleden sonra tatil olduğu için pazartesiye kaldı. beklemelerdeyim
Aa bat nezmandi senin hamilesin ya pozitif cikan testler genelde yanlis olmaz cnki bi daha yap suphe ediosaninşallah ama hala sevinemiyorum pek. bu testler bazen yanlış çıkabiliyormuş. dün doktor ultrasonda göremedi. kan verdim oda öğleden sonra tatil olduğu için pazartesiye kaldı. beklemelerdeyim
hadi bakalım inşallahBenimde gecen sene bole cok net iki cizgi oldu cnm daha snra bikac gun sonra kadn doguma gttim dedim test yaptim pozitf kan testi yaptrmak istiom dedim ultrasondan baklim once bi dedi karnimdan bakti kesemi gordu kan testi dedim? Gozumle gordum hamilesin dedi kanimi almadi bnde saglik ocagina kan verdim cnm yani kesin hamilesin:)
Sevinmelisin bnce hamilesin cnm:)hadi bakalım inşallah
3 gün geçti. ama stres yaptığım için olabilir geçen ay da böyle olmuştu. çok umutlanmıştıkAa bat nezmandi senin hamilesin ya pozitif cikan testler genelde yanlis olmaz cnki bi daha yap suphe ediosan
Canim duygusallikta oluyor.bende oyleydim.sana zarar verEn kisa zamanda yapcm canim aslinda buay olmasada uzulmem dikislerim yeni daha bi zarar olmz insallh ama bu ayda cok iyi cslismlr oldu sen hamileyim deyince umitlendim valla:)) en bastan beri konustuk ya ay icim tuhaf oldu bi de bi duygusalim butun gece agladim oglum gldi aklima
Sagol canim tum isteyenlere nasip etsin allah.Canim hayirli olsun, tebrikler :) sorunsuz bir hamilelik olsun insallah.
Hayrlisi gulum ozman3 gün geçti. ama stres yaptığım için olabilir geçen ay da böyle olmuştu. çok umutlanmıştık
Aksama test yapayim miCanim duygusallikta oluyor.bende oyleydim.sana zarar ver
Sagol canim tum isteyenlere nasip etsin allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?