2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Valla canim darisi sana dua edicem.hamilelerin duasi kabul olur.hemende hemen de moda girdim.yap sende gelmediyse bence seninde varrrr
Suan evdeyim gebelik testi yok elimde esim grtt bugun sabha yada aksam yprim:) belrtilerin nasil suan bnm belim agriyo ya

Suan evdeyim gebelik testi yok elimde esim grtt bugun sabha yada aksam yprim:) belrtilerin nasil suan bnm belim agriyo ya
Valla canim bel agrisi var kasik agrisi var.sık idrara cikma sık acikma var .sende varsa hamilesin gibi geliyo canim.en bekirgin bence adet gecmesi.diger belirtiler bence normal durumlardada oluyor.adetin bu kadar gecmediyse yap test.belirtilere takilma

En kisa zamanda yapcm canim aslinda buay olmasada uzulmem dikislerim yeni daha bi zarar olmz insallh ama bu ayda cok iyi cslismlr oldu sen hamileyim deyince umitlendim valla:)) en bastan beri konustuk ya ay icim tuhaf oldu bi de bi duygusalim butun gece agladim oglum gldi aklima

bu çörek otu kürü ne kadar igrenç bisi allahım bugn yaptım ama yiyemedim nasıl olcak bu iş yapanlar nasıl tükettiniz

Sanslimiyi daha bilmiyorum doktor baslamis gebelik dedi ilk asilamamdi pco var bende rahmimde sekil bozuklugu vardi amaliyat oldum flan tuttu ama simdilik tabi keseyi gorene kadar bisey diyemiyorum
Baslamis insallah devamida gelir canim karamsar olma bence tadini cikar ne guzel ilk asilaman baslamasi bile cok guzel demekki olabiliyor ya bazen, sacma gelicek belki ama dusugu olan birini duyunca bile ilk aklmdan gecen en azindan hamile kalabiliyormus yine olur dusuncesi.bende artik hic olmaiycak korkusu olusmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…