Suan evdeyim gebelik testi yok elimde esim grtt bugun sabha yada aksam yprim:) belrtilerin nasil suan bnm belim agriyo yaValla canim darisi sana dua edicem.hamilelerin duasi kabul olur.hemende hemen de moda girdim.yap sende gelmediyse bence seninde varrrr
Valla canim bel agrisi var kasik agrisi var.sık idrara cikma sık acikma var .sende varsa hamilesin gibi geliyo canim.en bekirgin bence adet gecmesi.diger belirtiler bence normal durumlardada oluyor.adetin bu kadar gecmediyse yap test.belirtilere takilmaSuan evdeyim gebelik testi yok elimde esim grtt bugun sabha yada aksam yprim:) belrtilerin nasil suan bnm belim agriyo ya
En kisa zamanda yapcm canim aslinda buay olmasada uzulmem dikislerim yeni daha bi zarar olmz insallh ama bu ayda cok iyi cslismlr oldu sen hamileyim deyince umitlendim valla:)) en bastan beri konustuk ya ay icim tuhaf oldu bi de bi duygusalim butun gece agladim oglum gldi aklimaValla canim bel agrisi var kasik agrisi var.sık idrara cikma sık acikma var .sende varsa hamilesin gibi geliyo canim.en bekirgin bence adet gecmesi.diger belirtiler bence normal durumlardada oluyor.adetin bu kadar gecmediyse yap test.belirtilere takilma
Durmak yok yola devammmm insallah olur insallah insallahCanım sen çalışmalara gün aşırı devam et. Yumurtlaman yakın olabilir. Zaten doktorlar da 10-12-14-16 günleri ilişki olsun diyor
Çokkkk tebrik ederimmm hayırlısı olsunnn. Ne içtiniz bu aradaAynennn canimmm bende bir ay ictim vallaaa hemen oldu
Amin canım inşallahDurmak yok yola devammmm insallah olur insallah insallah
Kuzum gün aşırıyı bırak hergün ilişki olsun.mrb kızlar şimdi doktordan çıktım yurtam oluşmuş iki tane 20 ml me olasmis dedi doktor bugün veya yarın ilişki onerdibakalm inşallah bu ay kalırım
Amin cnm tum isteyenlerin basina bende aksama test yaparim belki:)
Canim hayirli olsun, tebrikler :) sorunsuz bir hamilelik olsun insallah.Kizlar ilk idrarla t est yaptimmmm hamileyimmmm
Merhaba şu anda hesaplamaya göre 4+3 hamileyim. doktora ne zaman gitmeliyim kese ne zaman oluşur kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?
Baslamis insallah devamida gelir canim karamsar olma bence tadini cikar ne guzel ilk asilaman baslamasi bile cok guzel demekki olabiliyorSanslimiyi daha bilmiyorum doktor baslamis gebelik dedi ilk asilamamdi pco var bende rahmimde sekil bozuklugu vardi amaliyat oldum flan tuttu ama simdilik tabi keseyi gorene kadar bisey diyemiyorum
canım bebek için diyip yedik.gercekten çok zor ama faydasını gören var.bu çörek otu kürü ne kadar igrenç bisi allahım bugn yaptım ama yiyemedim nasıl olcak bu iş yapanlar nasıl tükettiniz
Sen nasil oldun kan değeri 5.82 çıktı geçen ay 1.68 idi bugün sonra adet olduydum bu ay sikintiliyimÇokkkk tebrik ederimmm hayırlısı olsunnn. Ne içtiniz bu arada
Ya inşallah vardır bakalım artacak mı? Benim hala kahve akıntı devam ediyo 4 gün kaldı bat a hayırlısı valla ama adet olucam gibiSen nasil oldun kan değeri 5.82 çıktı geçen ay 1.68 idi bugün sonra adet olduydum bu ay sikintiliyim
Bebegin yerlesiodur akinti ondandr cnmYa inşallah vardır bakalım artacak mı? Benim hala kahve akıntı devam ediyo 4 gün kaldı bat a hayırlısı valla ama adet olucam gibi
çok teşekkür ederim Allah ragzı olsun bitanemHerşeyin yolunda olmasına sevindim canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın.
Buarada sana da geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?